Sevgilim neden boyle yapıyor ayrılmalımıyım

Aynen kac kere bıraktım Bn bu cocugu binkere geldı yazdı madem istiyorsa neden rahat tavırlar sergiliyor
Sürekli döneceğinizi, ayrılmayacağınızı bildiği içindir. Genelde ayrıl-barış ilişkilerde oluyor bu durum.
Eğer bir ilişki size iyi gelmiyor ve sizi yıpratıyorsa bence kendinize başka bir yol çizmek iyi gelebilir

Sizi görmek isteyen seven insan özler ve mutlaka ya 3 dk da olsa sizi görür sarilirdi .
Ne köy olur ne kasaba geri almamak üzere hayatınızdan şutlayin .

Bana neden zaman ayırmıyosun diye darlayarak ancak görüştüğünüz belli ki size değer vermeyen adamlarla neden birlikte oluyosunuz?

Tamamda bız 2 haftadır gorusemıyoruz hanı yorgundu
Fikirlerimiz bir değil, eğer bu durumdan mutsuzsanız ayrılabilirsiniz. Ben ailenin yerinin ayrı, sevgilinin yerinin ayrı, arkadaşların yerinin ayrı olduğunu düşünen bir insanım. Sizin için en hayırlı olan kararı yalnızca siz verebilirsiniz. İnşallah güzel bir hayatiniz olur, iyi akşamlar (=

Arkadaslar ben eskı sevgılımle onun ısrarı üzerine tekrar barıstık. Ona karsı duygum var denemek istedim. Gece vardiyasında calısıyor 2 haftadır gorusemıyoruz kaç defa goruselım dedım. Bana zaman ver cok yoruldum dedı. Bnde tamam dedı. Bugun sabah goruntulu konustuk. Yine dedım erken cıktıgın bır gun goruselım. Bugun erken cıktı. Arkadasının evini tasımaya gıttı. Bnde bu yaptıgın hıc hos degıl bnle dalgamı gecıyosun dedım. Bana gelince zaman ayıramıyorum yorgun olan insan ev tasıma gider. Tüm zamanlar senın olsun dedım. Hem hatalı acıklama yapması gerekirken off yine basladık dıyo gorusmeye mı gıttım ev tasıcaz dıyo pıskın pıskın. Sabahtan beri dusunuyorum. Bu adam ciddi degıl zaman gecırmeye calısıyor. Bana gelince yorgun baskasına zaman ayırabılıyor
Exten next olmaz, teşekkürler.

Belki arkadaşı yardım etmesini istediyse kıramamış olabilir ama emin olun ne kadar yoğun olursa olsun insan sevdiğini görmek için yarım saat bile olsa zaman ayırır. Çok yoğundum ayarlayamadım diye bir şey yok o zaman sırf sevgilimizle buluşacağız diye hiç çalışmayalım işe de gitmeyelim..
Tamamda ıkı haftadır yorgunum diye gorusmuyoruz ama bugun arkadasına gıttı hanı yorgundu

Fikirlerimiz bir değil, eğer bu durumdan mutsuzsanız ayrılabilirsiniz. Ben ailenin yerinin ayrı, sevgilinin yerinin ayrı, arkadaşların yerinin ayrı olduğunu düşünen bir insanım. Sizin için en hayırlı olan kararı yalnızca siz verebilirsiniz. İnşallah güzel bir hayatiniz olur, iyi akşamlar (=
Tabiki ayrı 2 haftadır gorusmeyıp arkadasıyla gitmesi cok garip

2 hafta ıcınde gorusmek ısteseydı mutlaka zaman ayırırdı
adamın sızden baska oncelıklerı var maalesef :(
sıze sureklı yorgunum yogunum dıyor zaman ayırmıyor ama baskalarına kosuyor yetısıyor
1 saat sıze zaman ayırsaydı yıne olurdu 2 hafta ıcınde.
bence bu ılıskının gelecegı yok

adamın sızden baska oncelıklerı var maalesef :KK43:
sıze sureklı yorgunum yogunum dıyor zaman ayırmıyor ama baskalarına kosuyor yetısıyor
Bncede yok Bn bunları deyince normal bısey gıbı davranıyor

Aynen bugunde erken cıkarsan goruselım dedım arkadasa yardıma gıttıgıne gore yorgun degıl oncelıgı arkadası isıne oyle geliyor bundan oncede kendımı ıyı hissetmiyorum dedı gelmedı
Siz sürekli görüşelim dedikçe ben burada darlandım.
Denenmişi denemek hatasına düşmüşsünüz.
Adam belliki boşta kalmış, şimdi de arayı soğutmaya çalışıyor.
Yoksa emin olun görüşmek isteyen, fırsatını bulduğunda kalkıp 1800 km yol katedip geliyor

Siz sürekli görüşelim dedikçe ben burada darlandım.
Denenmişi denemek hatasına düşmüşsünüz.
Adam belliki boşta kalmış, şimdi de arayı soğutmaya çalışıyor.
Yoksa emin olun görüşmek isteyen, fırsatını bulduğunda kalkıp 1800 km yol katedip geliyor
Aynen bnm tek suçum sevmek onu unutamamak artık yorum fln yapmayın bana

adamın sızden baska oncelıklerı var maalesef :KK43:
Konusmada sorun yok goruntulu fln yapıyor gorusmeye gelince yok

Belki arkadaşı yardım etmesini istediyse kıramamış olabilir ama emin olun ne kadar yoğun olursa olsun insan sevdiğini görmek için yarım saat bile olsa zaman ayırır. Çok yoğundum ayarlayamadım diye bir şey yok o zaman sırf sevgilimizle buluşacağız diye hiç çalışmayalım işe de gitmeyelim..
Haklısın da hıcbır acıklama da yapmadı off yine basladın yazmış

İste yanlis yerde yukseldiginiz icin hatali olan olmussunuz. Oysa gercekten vakti olan zamanlarda yapsaydiniz bu cikisi diyecek bir seyi kalmazdi. Bence hic tartismaya falan gerek yok. Sakin ve cool bir aciklamayla terkedin gidin. Yolunuza bakin. Yine mi falan diyosa o isin gideri yok zaten.
Bundan oncede cıkıs yaptım bana zmn ver cok yorgunum dedı

Back
X