• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim neden böyle yapıyor sizce

7 aydır beraberiz öyle biyere gidip oturmamız sayılıdır sürekli ora burda dolaşıyoruz bankta oturuyoruz çok sıkıldım bu durumdan böyle şeylerden hoşlananan biri değilim ve insan artık birşeyler istiyor bir süre sonra sıkıyor bu durum ha parası yoktur falan diye düşünebilirsiniz ama bi kafeye gidebilecek biri maaşı var bende öderim o sorun değilde sizce neden böyle yapıyor çok sıkıldım buluşasım gelmiyor
yaşlarınız kac konuya bakamadım kesın zipzip sormustur da:rolleyes::rolleyes:hayır liseli gibi ne o öyle ayol bız sahıle gıdınce yazın ben onu gezmekten bıle saymıyorum sadece hava alıyoruz cunku bana gore

Nasıl sorucağımı bilmiyorum görgüsüz gibi görünmek istemiyorum bende birsz çekingen bi insanım. Yaşı büyük değil ama kendi geliri var ailesi sanırım bir dönem fakirlik çekmiş . Ben öğrenciyim ama bana ödetmek istemez kendi öder sinemaya gitmişliğimiz var hiç çiçek almadı
bu konu çekingenlik yapılacak bir konu değil.
böyle sessiz olursan çok ezilirsin.
adamın neden böyle davrandığını bile çözememişsin daha.
bak kaç tane öneri yazan oldu birini denesen.
genelde sohbetlerinizde filan para mevzusu geçmez mi?
paraya çok önem veren biri illa kendini belli eder konuşmalarında.

Bence buluşmaya giderken çok üşüdüm hava soğuk şu kafede bekliyorum seni oraya gel de:KK53: ama ondan önce gitmen lazım buluşma yerine:KK53: Bu arada nasıl buluşuyorsunuz ki onu anlamadım.Şu şu yerin önünde mi buluşalım diyor(mesela)
alemsin valla gözümün önünde hayal ettımde koştur koştur cafeye:KK70:bence buluşma yerlerı bellıdır genelde banklarda oldugu ıcın 1.bank 2.bank vs diye adlanmış olabilir:rolleyes::rolleyes:

bu konu çekingenlik yapılacak bir konu değil.
böyle sessiz olursan çok ezilirsin.
adamın neden böyle davrandığını bile çözememişsin daha.
bak kaç tane öneri yazan oldu birini denesen.
genelde sohbetlerinizde filan para mevzusu geçmez mi?
paraya çok önem veren biri illa kendini belli eder konuşmalarında.
Pek geçmiyor para konusu geçincede cimri gibi konuşmuyor ama sacurganda değil gibi anlayamadımki çok değişik

bugün şu kafeye gidelim oturalım demek çok zor olmasa gerek söyle bakalım ne diyecek? hayır illaaa ben bankta oturucam diyosa bi tuhaflık var. banktata oturulur oturulmaz değilde yani sürekli olunca :D

Banklarda buluşmuyoruz:stop:
senın yapman gereken tek bısey var burdakı arkadasların dedıklerını yapıcaksın atıyorum bulusalımmı dedı aa vızyonda cok guzel bır fılm var beraber gıdıp ızleyelımmı demendır.merak etme bısı olmaz ya tamam der ya hayır der sayet hayır derse nedenını sor hatta soylemezse sende dekı paraysa sorun yok ben ısmarlarım felan der oda anlar sıkıldını bu ne boyle canım olmazkı boyle

bence çek bi kenara konuş nedir senin derdin alman usulu mu yapalım illa bi yerde oturmak için ,de:KK71:

Belki de cafeler de oturmayı sevmiyordur ben mesela hiç sevmem çok sıkıcı geliyor bana arada nadir mecbur kaldığımda belki yani hatta kazık geliyor fiyatlar ama cimri değilim kesinlikle sadece gerekli yerlere para harcamasını severim :)ilk başlarda nişanlım cafeler de takılmak isterdi zorla uzaklaştırdım ben vallahi sinemaya gidiyoruz yemek yiyoruz normal alanlarda alışveriş merkezlerinde geziyoruz sahil falan turluyoruz banklarda çok oturmuşluğumuz da vardır özellikle açık havada yürümeyi de çok severim mesela belki de erkek arkadaşınızın da tarzı böyle ama konuşarak anlayabilirsiniz bunu ne yapmak istersin bugün şöyle yapalım alışveriş merkezinde gezmek oturmak parayla değil en azından onu bile yapabilirsiniz İstanbuldaysanız çok açık alan gezmeleri yerler var kışın olmaz ama yazın müzelerdir tarihi yerler tepeler falan:cool:yaz kış bankta oturulmaz ki sıkar yani :KK51:

7 aydır beraberiz öyle biyere gidip oturmamız sayılıdır sürekli ora burda dolaşıyoruz bankta oturuyoruz çok sıkıldım bu durumdan böyle şeylerden hoşlananan biri değilim ve insan artık birşeyler istiyor bir süre sonra sıkıyor bu durum ha parası yoktur falan diye düşünebilirsiniz ama bi kafeye gidebilecek biri maaşı var bende öderim o sorun değilde sizce neden böyle yapıyor çok sıkıldım buluşasım gelmiyor
pintidir belki yada ödemeleri vardır ne bilim yani başka bişi gelmiyor aklıma zorla götür sen öde hesabı bişi demiyorsa anlarsın zaten

Back
X