• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim neden değişti?

seaside

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
1.721
572
363
düşüncelerinizi merak ediyorum...güzel giden bi ilişkim var,benim yanımda sıcak, samimi,güleryüzlü konuşkan yapıda olan erkek arkadaşım ailesinin yada arkadaşlarının yanında tavırları son derece soğuk ve bana karşı sıradan bi arkadaş gibi davranıyor buna bikaç kez yaşadım, sebebini sorduğumda yetiştirilme tarzı yada yorgundum gibi bi cevap alıyorum..sizce ben gereksiz evham mı yapıyorum??

ailesinin yanın da soğuk davranması bi derece anlaşılabilir ama arkaaşlarının yanında yapması bana tuhaf geldi açıkcası

canım mesela benımkide ailesinin yanında pek sıcak davranmaz ama yanıma oturur yınede kahvaltıda felan yanıma oturur yada normalde otururken felan hep yanıma oturur nişan söz yok ama çok şüür buda yetiyo bana falasınıda ben istemem zaten .. ama arkadaslarının yanında gayet samimidir çok şükür ama senınkinin arkadaslarının yanında neden böyle onu anlamadım açıkcası..

teşekkürler ilginiz için...ailesi bana karşı sevgilimden daha samimi davranıyor birlikte zaman geçirdiğimizde..bende istiyorumki o anları bi yabancıymış gibi olmasın bizimle...Arkadaşlarının yanında bana karşı mesafeli davrandığını farkettim.Dışarıya karşı hep mesafeli ancak ben sanki benimleyken ve biz başkalarıyken farklı olan bir insanla birlikteyim gibi hissettim...Bu şaşırtıcı oldu biraz

bazı erkeklerin sawunma mekanizmasıdır bu dışarıya karşı,yani bak ben sert adamım öyle her an her dakika canım cicim modunda olmam,maçoyumdur hesabı...arkadaşlarının yanında,hele de erkek arkadaşlarının bulunduğu bir ortamda,kız arkadaşlarına fazla yüz vermiyormuş gibi davranırlar...
çok aptal bi psikoloji ama işte erkekliği elden bırakmamak gerekir ya onlara göre...tamamen bu yüzden canım aklına başka şey gelmesin takma kafana...

düşüncelerinizi merak ediyorum...güzel giden bi ilişkim var,benim yanımda sıcak, samimi,güleryüzlü konuşkan yapıda olan erkek arkadaşım ailesinin yada arkadaşlarının yanında tavırları son derece soğuk ve bana karşı sıradan bi arkadaş gibi davranıyor buna bikaç kez yaşadım, sebebini sorduğumda yetiştirilme tarzı yada yorgundum gibi bi cevap alıyorum..sizce ben gereksiz evham mı yapıyorum??

belki gerçekten yetiştirme tarzına bağlıdır ailevi diycemde arkadaşlarının yanında ilginç ama yinede adam akıllı kararlı bir biçimde konuşmalısın bence

Bence takılacak bi şey değil bu benim nişanlım da ailesinin yanında benle cok samimi olmaz ben de onunla tabi..yetiştirilme tarzı ama uzak dursa da ben bi bakışından anlarım özlemini...bakışlarına dikkat et ...
arkadaslarımızın yanında da o bana yaklaşmaya calışır ben istemem hiç hoşlanmam çünkü baskasına ilan etmekten özelimizi...yani ben erkek arkadasının tavrını doğru buluyorum vıcık vıcık olan çiftleri sevmem...

Back
X