• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim neden ilk ilişkiden sonra benden uzak durdu?

mlissaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
9
-1
1
Türkiye
Arkadaşlar merhaba, biz dün sevgilimle ilk kez seviştik ve hoş olmayan şeyler oldu. Kendisi bakir değil, ama eli ayağına dolanıyordu. 6-7 dakika içinde boşaldı ve sonra bana yanaşmadı bile. Çok üzüldüm benden mi hoşlanmadı , iğrendi mi diye düşünüp duruyorum. Sizce sorun ben miyim?
p.s: erken boşalması benim için bir sorun değil olur böyle şeyler . sorun sonra uzak durması, bu beni rahatsız etdi ve kafamı karıştırdı.
p.s : beni çabucak gönderdi neden böyle yaptığını sorduğumde sexden sonra erkeklerde böyle oluyor dedi
ps: şuan aramız iyi davranışlarında bir sorun yok

Cem Yılmaz'a göre ejakülasyon sendromuymuş. Türkçesi işini bitirdi, döndü kıçını yattı. :KK53: E bu durumda sizinkisi dönüp kıçını yatmak yerine, sizi kovmuş. Eh benzer işler.
Boşalma sonrası beyinlerine kan gitmiyormuş, resetleniyorlarmış güya. :deli:
Neyse efendim, yemeyiniz bunları. Sevgisizlik işte dümdüz.

Başkaları değil siz önemlisiniz
Davranışları sizi rahatsız etmiş ve siz onun niye böyle olduğunu anlama peşindesiniz
Boşverin ya
Sizi yanından göndermiş
Bu böyle olmuyor genelde

Bence cinsel sorunlari var. Duzenli cinsellik yoksa ilk seferde erken boşalmasi normal ama oyle olsaydi size acele şekilde yanindan gondermezdi 2.-3. defa iliskiye devam ederdi.

Demek ki sorunlu yapamiyor, derdi kendiyle bence anlamayin diye de uyduruyor erkekler boyle yapar diye, yalan.

İnşallah korunuyosundur 17 yaşındaymışsın çünkü.
Ve erkekler seviştikten sonra öyle falan olmuyor.
Seninki muhtemelen 6 dakika iptal olunca gurur yaptı ya da seni sevmiyor.
Yaşın daha küçük aslında bu yüzden insanlar bu yaşlarda cinselliğe karşı çıkıyor işte.Çünkü karşınızdaki ne derse inanıyorsunuz,doğruyu-yalanı ayırt edemiyorsunuz.

Back
X