sevgilim ok kskan..!

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
nerden başlıycğmı bilemedim yaa.. insan 14 yaşında ki bi çocuktan kıskanır mı sevgilisini...
Ben lise de okuyorum ve burdan bi komşunun oğluda bnm okuduğum liseye başlıyck annesi beraber gidin dedi bnde tmm dedim..sevgilime bu konu hakkında msj atınca cvbı aynen şu oldu ''Hayır gitmiyosun başlatma 14 yaşındaki çocuktan kendi gidemiyo mu beni sinir etme''.. ya 14 yşında ki çocuktn nolcak. neden bu kdr kıskanç bu yaaa. Okulda ki erkklerlede konuşmam yasak.daha doğrusu akrabalarım ve sevgilimden bşka bi erkkle konuşmm yasakmış..bıktm artık..sevdiğim için ayrılamıyorum da ama yeter artık.......:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

sevgi bazen yeterli olmuyo işte canm yerimseniben

insan sevilmek huzurlu yaşamak istiyo hayatını...böle üzülerek nasıl olcak??

sevgilinn yannda 2dk mutlusun,ya o yokken mutlumusn...lisedesnz hem,boşver derslerine çlş aşk meşk gelir sonra :hulya:

Yasak ne demek... kim kime yasak koyabilir...
Şimdiden böyle yapıyosunuz.. sonra tvlerde izliyoruz..
Kıskanclıktan kesip biciyolar...çocuksunuz daha ya yasak ne demek hangi sıfatla koyar...

E haklı tabi.Sen kaç yaşındasın ki..Taş çatlasa 16 17..Arada çok yaş farkı yok ki.Bak kadınlar kendinden kaç yaş genç erkeklerle evleniyor..
Şaka bir yana,senin için erken bir yaşta flörte başlarsan,sevgiliyle alakalı dertlerin de erken başlar haliyle.Bence otur,derslerine çalış.Üniversitede çook daha medeni ve yakışıklı erkekler çıkacak karşına.
Ne demiş Hakkı Bulut abimiz:
-Henüz üç yaşında bir kardeşim var.Seni ondan bile kıskanıyorum.
ışte böyleee,sana bol başarılı bir hayat diliyorum opuyorumnanaktan

ooo şimdiden her dediğini yapmaya başlamışsın bile elbet ambargolar koyar...
kusura bakma ama hata sende! seviyorum diye her dediğine amenna dersen daha çok çekeceğin var demektirr

O senin ne annen ne baban
Kim oluyor da yasak koyuyor ?
Seviyorum diye bu kadar taviz verme
Hiçbir şey kendi huzurundan önemli değildir

Hiç bir erkekle konuşmana izin vermiyor mu? iyide sen okuyan bir genç kızsın liseden sonra ünv de okursun illaki konuşacağın erkekler olacak, okumayan insanında olur çünkü bu toplumda erkeklerle birlikte yaşıyoruz. medeni olan da budur. sınırını bilerek bayan erkek herkesle muhattap olmak zorundasın. Ben açıkçası bu kadar kuralcı esnek olmayan biriyle yapamazdım. aşk sevgi de bi yere kadar..

ya canım küçüğüm bak önünde öss gibi illet bir dert var bunun hakkında yardım istesen bilgili ablaların da sana yardım etse daha hoş olmaz mı...bak sana ne diycen yarın okul açılır birkaç zaman sonra hoşlandığın başka bir erkek olur sonra şuan sevdiğini söylediğin bu erkeği de bırakırsın canım benim...boşuna dert yapma kendine boşver... :)

yaş önemli mişakkıdı

aynı liseakannehir

aranızda taş çatlasa 3 yaş varşakkıdı

doğru söylemiş bence de koca oğlan kendi gidemiyor mu okula opuyorumnanaktan

erkeklerle konuşsan ne olacak ,niye bu kadar dert ettin onlarla konuşmamayılmaz:

ben hak verdim sevgiline :lepi:

EvlendıĞın zaman ayvayı yersın canım Çok daha katı olacak

Biz bu çağları atlatalı çok oldu ama hala bu hezeyanları yaşayan bir arkadaşım var...
Erkek arkadaşına her adımda hesap verip sonrasında "haber vermedim diye kızdı, gitmeme izin vermiyor" vs. diye şikayet adı altında sahiplenilme güdüsünü tatmin eden bir zihniyet bu bana göre... Aksi halde anne babası "Nereye gidiyorsun?" diye sorduğu zaman cevap vermeye üşenip "sevgilisi" "asıp keserken" sadece "niye böle oluo yaaaa..." denmesine başka nasıl mantıklı açıklama getirilir? Zincir vurulmaz asi ergenlik yıllarında eğitim sistemi bu kadar çetrefilli, iş bulmak bu kadar zorken gençlerin "aşk sandıkları oyunda" "yeter artık!" diyeceği yer bu forum sayfaları değil "aşık taklidi yapıp kendi aralarında sizleri manita olarak adlandıran bıyıkları yeni terlemiş oğlanların" yanıdır...

cnm akrabaların dahil bütün erkeklerle konuşamnı yasaklaması tabi abartı olmuş biraz:umursamaz:

ama şu aynı liseye gitceğiniz çocuğa(!) kızması normal gibime geldi, yani koskoca adam nie senle beraber gidio ilkokul çocuğu değilki elinden tutasında karşıdan karşıya geçiresin, saçma geldi annesininde böle bi teklifle gelmesi.. :hulya:

bence zaten seninle birlikte gelip gidicek olan çocukda en fazla bi hafta senle gelir sonra bakar başının çaresine..ama bence sorun bu olmamalı.nası böyle bi şeye izin verebiliyosun o kimkiya annen mi baban mı..anneniz babanız dese zaten hiç umursamazsınız ama sevgili deyince hiçbi erkekle konuşmazsınız benimde arkadaşlarımın böyle ilişkileri var..böyle biriyle değil bi ilişki yaşamak bi gün bile geçirmem ben.taviz verme sakın canım sende.

Nasil alistirirsan öyle gider..
Hayatina bu kadar müdahale etmesine izin verme..
Cünkü sen kendinden verdikce, hep daha cok isteyecek..

Düsün,tasin,karar ver

Konuyla pek alakası yok ama benim dikkatimi birşey çekiyor..Erkek kıskansa nasıl karşırır diyoruz,ama bayan kıskansa belli etme vs. diyoruz..Şimdi şöyle birşey var canım bence de kıskanmaması lazım yada yaşın küçük olduğundan çekilecek dert değil diyoruz..

Yada yanlış düşündüğünü anlat ona ay valla söyleyecek pek birşey kalmadı bende

klasik bi sorun insanlar nedense lise çağlarında böyle sevgilisinin attığı adıma karışınca daha bi erkek hissediyolar galiba kendilerini bence o kadar da yüz vermelmaz:

daha miniciksiniz siz ya..
o yaşların kıymetini bilip gülüp eğlenilecek yerde nelerle uğraşıyorsun güzelim..
bak canım büyüdüğünde erkeklerle,hatta o erkeklerin aileleriyle,dertleriyle,mideleriyle,kıskançlıklarıyla,kirli çoraplarıyla.. vs birçok şeyiyle bol bol uğraşacaskın. erkek arkadasın olmasın demiyorum ama daha bu yaşta elini taşına altına koymak niye anlamıyorum.. biraz yaş alınca nelerle uğraşmışım diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…