SEVGİLİM OLACAK İNSANDAN ÇOK BUNALDIM LÜTFEN YARDIM!

amyistanbul34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
30
2
Merhaba kızlar, görüşlerinize ihtiyacım var! Düşünmekten, çaresizlikten kafayı yemek üzereyim. Lütfen sıkılmadan okuyun.

20 yaşındayım... 5 aydır birlikte olduğum biri var. 30 yaşında. Aynı ofiste çalışıyoruz. Ben ne kadar istemesem de tüm gün birlikteyiz. Şirkette çalışmaya ilk başladığım da başka bir erkek arkadaşım vardı. Kendisi Alman'dı. Tahmin edeceğiniz üzere Avrupai bir ilişki anlayışı vardı aramızda. Bana bir kere bire argo konuştuğunu, sesini yükselttiğini duymadım 6 ay boyunca, kıskanmazdı da diğerleri gibi. ( Bu arada İstanbul'da yaşıyordu. )Hakkını yiyemem, beni hiç üzmedi, ağlatmadı. Ancak yeni bir işe başlayıp, şu andaki sevgilim olan iş arkadaşımla tanıştıktan sonra birşeylerin aslında onunla benim açımdan yolunda gitmediğini hissettim. Sadakatinden hiç şüphe duymadım ama sıkıntı o ki bu yeni tanıştığım adam bana ilgisini ilk günlerden belli edip, güzel aşk sözcükleri, sürprizler yaparken, her sorunumla derdimle ilgilenirken, Alman sevgilim eğer o gün görüşmüyorsak bana sadece bir mesaj atmakla yetinirdi. Sorunlarım olurdu, anlatırdım ancak aradaki büyük kültür uçurumundan dolayı o beni hiç anlamaz, benim sorumlarım ona hep saçma gelirdi. Öte yandan, kendi kültürümden, kendi dinimden bir insan bana ilgisini belli etmeye başladı ve ben... ONU SEÇTİM! :KK43: Alman sevgilimi bırakmakla iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü her ne kadar bir çok konuda ideal bir eş adayı gibi görünse de aslında ortada bariz bir kültür ve din farkı vardı. Ben ki yılladır turizmde çalışan, kafa yapısı olarak genelde Batılı düşünen biriyim, buna rağmen olmadı, olamazdı! Daha fazla ilgi, heyecan, biraz kıskançlık istiyordum. Sonuç olarak onunla konuştum, çok üzülse de yalvarsa da bıraktım. Bir süre sonra iş arkadaşımla çıkmaya başladık. Adına Murat diyelim...

Murat 30 yaşında, 10 yıldır biriyle çıkmamış, 20 yaşında en yakın arkadaşının ölümüyle derinden sarsılmış, sonraki yıllarını sadece çalışmaya adamış biri. Kafa yapısı olarak benim ailemle birebir aynı, benimle ise TAMAMİYLE farklı!

Murat doğulu. Gördüğüm ve anlattıgı kadarıyla ( tıpkı benim gibi ) sevgisiz, saygısız bir ortamda, ailesinden şiddete maruz kalarak büyümüş.

( Bu detayları, onun kişilik yapısını daha iyi çözebilmeniz ve sağlıklı yorumlar yapabilmeniz için yazıyorum. )

Aslında biz çıkmaya başlamadan evvel kendisi yüzünü göstermeye başlamıştı bile. Daha Alman sevgilimle ayrılmadan önce her dışarıya çıktığımda defalarca arar, rahat bırakmazdı! Bilirdi onunla olduğumu, aşkından gözü dönmüş sanki içi acırdı bilirdim. 2 günde bir tartışırdık hep o sevgili yüzünden.. ( Sanırım o yüzü ona ben verdim ) Ben yinede onunla çıkmaya başladım çünkü bu sorunların o ikinci kişi ortadan kalkınca biteceğini düşündüm ama... BİTMEDİ....BİTMİYOR!

O kadar aksi,agrasif bir adam ki.. Her an herşeyi yargılama,yadırgama, bağırma çağırma eğiliminde. Dilinin kemiği yok. Herkese her düşündüğünü rahat rahat söyleyebiliyor. Sinirlendiği, çok üzüldüğü zaman beni değil ama kendini dövüyor, yumrukluyor, işyerinde olduğumuzu bile umursamadan masalara vuruyor. Ortada hiç birşey yokken, biraz dekolte giydiğim de hemen '' kötü kız'' damgası vuruyor sana... Şu tipine bak utanmıyor musun böyle giyinmeye, insanlara koltuk altını göstermeye vs. vs. vs. sonu gelmeyecek iğnelemeler yapıyor. Ve ben özgürlüğüne çok ama çok düşkün, anneme babama bile kıyafetlerime karışma hakkını hiçbir zaman vermemiş biriyim... Düşünün artık nasıl dayanıyorum! Daha doğrusu dayanamıyorum, çünkü bu adam o lafları söyler söylemez birden bire düşmanım gibi görüyorum onu, sevgiye dair birşey kalmıyor tek hissettiğim nefret oluyor. Ama o kendinde o hakkı buluyor '' sevgilim ( ! ) '' olarak... Ben karşılık olarak tabiiki '' sen kimsin de bana bunları söyleyebiliyosun , herşey bitti defol git, sana hesap mı vericem'' diye karşılık veriyorum. Buna engel olamıyorum ve haklıyım da... Birşeyi söylemenin de adabı var...

Ah benim aptal kafam.. benim saf kafam... Annem ve arkadaşlarım hep uyarmıştı. Kızım sırlarını kimseyle paylaşma diye. Daha ilk günden herşeyi bilmek istedi ve ben herşeyi anlattım. Ailemi, eski sevgililerimi vs. Şimdi her ama her defasında fırsat bulduğunda bunları en acımasız haliyle benim önüme çıkartıyor. '' Sen pisliksin, geçmişin pislik, her altı yemişsin vs. vs. '' diyor ve zaten yaralı olan özgüvenimi benden iyice alıyor. Her iki günde bir ya bir kıyafetten, ya yemediğim bir yemekten, ya başka bir şey den mutlaka tartışıyoruz! Abartmıyorum arkadaşlar, haftada en az iki kez gözyaşı döküyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bu yüzden. Bıktım artık! Bu adam sağlıklı değil ama bunu anlatamıyorum ona. Her defasında kaçtım ayrıldım ama peşime bir takıldı ki gitmiyor... Ayrı yaşıyorum, kapıma dayanıyor, anneme gidiyorum annemin evinin önüne gelip çık dışarı diye arıyor. Pişmanlıktan yalvarmalar, kadın gibi hüngür hüngür yanımda ağlamalar, kendimi öldürürüm diye tehdit etmeler, kendini dövmeler ve daha neler neler. O öyle yapınca içim sızlıyor, kendimi suçluyorum ben bu adamı ne hala getirdim diye, o hatalarını görmüyor genelde ona göre herşeyin sorumlusu benim geçmişim, sakadatsizliğim, ilgisizliğim, dik kafalılığım....

Genelde bir gün böyle kabus gibi geçiyor, sonra sırnaşmalar başlıyor ve kaldığımız yerden devam... 2 gün sonra yine aynı kabus. Unuttum sanıyor ama hiç birşeyi unutmuyorum. Ben ailemden şiddetin, saygısızlığın alasını gördüm. Hayatımdaki adamın böyle yapmasına dayanamam. Cahillik ettim, evlilik hayallerimi kurdum, geldi annemle babamla abimle tanıştı. 1 2 seneye evlenmeyi kafaya koymuş.

Bana şimdi soracaksınız. Eeee sen ne düşünüyorsun? Seviyor musun bu adamı? Hiç sevdin mi ? Neden hala birliktesin diye...

Onun sevdiği kadar sevmiyorum eminim, aşık da değilim. Aşk cazibe ister, heyecan ister. Bizde ikisi de yok. Karşımda geğiren, burnunu karıştıran, osuran bir adama nasıl cazibe duyabilirim? ( Bunu yazdığım için bile ona suçluluk duyuyorum ama herşeyi anlatıp içimi dökmem lazım. )

Öte yandan, o iyi olduğumuz günlerde ( az da olsa ) saçımı okşamalarına, ağladığımda benimle ağlamalarına, karşılık beklemeden bana istediğim herşeyi almasına, gülüşmelerimize vs. bayılıyorum. Bu yeterli değil tabi, olmayacak ondan ayrılmam en hayırlısı ama nasıl? En ufak bir fikrim yok. Şu anda çalıştığım işimi Kasım'a kadar bırakma şansım yok. O zamana kadar idare etmek zorundayım galiba. Mutlu değilim, ayrılmak istiyorum ama bunu onu en az şekilde yararalayarak nasıl yapabilırim? Bana neden umut verdin, neden ailenle tanıştırdın diyecek. Belki yine hakaretler edecek ve sonra yine yalvaracak ağlayacak... Yine affetmekten korkuyorum... O ağladıkça ben de ağlayıp kendimi suçlayacağım ve onu özleyeceğim biliyorum.. Az bir zamanım kaldı karar vermek için. Yakında kendi ailesiyle tanışmamı isteyecek ve ben hayır diyeceğim yine kavga edeceğiz. Birşeyler yapmak lazım ama ne!!!!
 
çok uzun ne zaman okurum bilmem ilk paragrafta sevgilin varken bu adamdan hoşlanııp onu bıraktığını anladım bilmem yanlış mı anladım bu durumda işin kolay sıkıldıysan bunuda bırak.
 
İlgi isterken, 24 saat benimle olmak isteyen, özel hayatımı neredeyse 0 a indirgeyen, benim her kelimemden her lafımdan fesatlık çıkartan, hakaretler edip sonra kadın gibi ağlayıp yalvaran birini buldum!
 
İlgi isterken, 24 saat benimle olmak isteyen, özel hayatımı neredeyse 0 a indirgeyen, benim her kelimemden her lafımdan fesatlık çıkartan, hakaretler edip sonra kadın gibi ağlayıp yalvaran birini buldum!
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsun ..sana cuk diye oturdu bu atasözü :KK8:
 
O işe hiç girmemek en hayırlısı. Hem fikirim! Ama diyorum ki kendimi unutturmak için ne yapmalıyım en sorunsuz bir şekilde nasıl bitiririm bu ilişkiyi ?
 
Yazdıklarından zaten kafanda her şeyi netleştirdiğini anladım.Sana böyle davranan her fırsatta seni küçümseyip, beğenmeyen , geçmişini yargılayan biriyle devam etsen ileride üzülürsün. Karşı tarafı kırmadan mümkün olur mu yada nasıl mümkün olur mutlaka burada yol gösteren olur. Nazikçe konuşmayı deneyebilirsin.
 
Ben de okurken yarida biraktim.
Ayrilin , ne yaparsa yapsin.Aileniz sizi kole olun diye mi yetistirdi.
Sizi tehdit ediyorsa gidin savciliga sikayet edin.Ailenize olaylari biraz anlatin .
 
Yazdıklarınıza bakılacak olursa bu adam ruh hastası
bu ilerde sizide döver ,söver ve maalesef başka şeylere bile kalkışabilir
en yakın polis birimine basvurup bu adamı derhal hayatınızdan çıkarın
gerekirse işi bırakın bu adam SAPLANTILI .
 
okurken ben bunaldım kardeşim, bu yaşta kendine bu kadar eziyeti ne diye çektiriyorsun. Karşındakini değil az kendini düşün daha genceciksin yahu nebu böyle hayatın sillesini yemiş, ümitsiz insanlar gibi katlanmak zorunda olmak bunlara... Hani ailevi bir durum olsa anne, baba, eş.. Bir nebze.. Bir çıkar yolu aramanı tavsiye ederdim önce ama sevgili yahu..
 
neden daha az yaralamak için bu kadar çaba sarfediyorsun ki.. bir ilişki iki kişinin rıza ve isteğiyle başlar istemeyen taraf bitirir bunun kadar doğal bir şey var mı? ilk ayrılan siz olmayacaksınız bence bu senaryoya alışkındır.
tek sorun aynı iş yerinde olman ve sırlarını bilmesi gibi geldi bana.
 
Az yaralamak istiyorsanız devam etmeyin , devam ettirdiğiniz her gün daha çok yaralanacak.

keşke şu anda bunu yapabilsem... paraya ihtiyacım var ve işimi bırakamıyorum. Kasım'da ofis kapanacağından zaten bırakacağım. Küçücük bir ofiste 12 saat birlikteyiz. Çok keyifli vakit geçirip güzel işler yapsak da sürekli tartışıyoruz ve işimize de yansıyor bu. Heralde birbirimize biraz özlesek daha mutlu daha heyecanlı ve daha az kavgalı bir beraberliğimiz olurdu.
 
keşke şu anda bunu yapabilsem... paraya ihtiyacım var ve işimi bırakamıyorum. Kasım'da ofis kapanacağından zaten bırakacağım. Küçücük bir ofiste 12 saat birlikteyiz. Çok keyifli vakit geçirip güzel işler yapsak da sürekli tartışıyoruz ve işimize de yansıyor bu. Heralde birbirimize biraz özlesek daha mutlu daha heyecanlı ve daha az kavgalı bir beraberliğimiz olurdu.
Kasım'a kadar işleyin o zaman...Elini tutmayın, yüzüne bakmayın.. Ben de tehditlerle 1 sene ilişki sürdürmüştüm, o kadar yapışıktı ki elini tutmadığım halde peşimi bırakmazdı; gelme istemiyorum derdim gelirdi. Onca zaman direk ayrıldım olmadı, soğutmaya çalıştım olmadı, en sonunda kesip attım tehditlerine de 1-2 kere erkek kardeşim denk gelip karşılık verince düştü yakamdan...
 
çok uzun ne zaman okurum bilmem ilk paragrafta sevgilin varken bu adamdan hoşlanııp onu bıraktığını anladım bilmem yanlış mı anladım bu durumda işin kolay sıkıldıysan bunuda bırak.
Yalnız karşısında sevgilisi olduğunu bile bile elde etmeye çalışan bir adam da var. O kadar kolay olmaz gibi.
 
ee her seyı bılıyor ve farkındasın zaten
bizden istediğin nedir? kasım'a kadar calısman lazım ve onunla aynı yerdesınız..
madem o zamana kadar calısmak zorundasın, şimdiden soguk davranmaya başla
3 ayda anca kabuullenır adam ( sende bu kafa varken ) :KK14:
 
Yalnız karşısında sevgilisi olduğunu bile bile elde etmeye çalışan bir adam da var. O kadar kolay olmaz gibi.
aslında bu karaktersizliğini gösterir.
bir erkek için de kolay kabul edilir bir şey değil.. başkasının olan kızı elde etmek.....
öbür yandan 10 yıldır yalnız.:cool:
 
X