Sevgilim onu aldattıgımı düşünüyor

Bunun altında başka bir psikolojik rahatsızlık olabilir bence yoksa neden böyle bir takıntı yapsın ki insan😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Görüştük konuştuk kızlar
Benden özür diledi bunlar benim rahatsızlıklarım benim sorunlarım dedi
Senin yardımın olmadan kurtulamam dedi
Ama hala gözleri bi açığımı arıyordu

Çok net.. Erkek arkadaşın paranoyak...
Ciddi bir tedavi olması şart...
Ve sorunun kendisinde olmasını kabul etmesi önemli bir adım...
Bu sorununu halletmeden kesinlikle evlenmeyi düşünmeyin.

Kıskançlık hezeyanından doğan paranoid düşünceleri varmış gibi geldi bana.
Psikolojik destek almayı düşündünüz mü hiç?

anlattıklarınız hiç normal değil.kıskançlığın ötesinde takıntılı ,paranoyak gibi .sürekli aldatıldığına inanmış kıskançlıktan.tedavi olması lazım bu düşünceler böyle kalmaz daha da ileri gider şiddete kadar varır.ya sevgilinize destek olun tedavisi için ya da ayrılın.çok tehlikeli boyutlara bile varır Allah korusun.

Kıskançlık hezeyanını araştırdım biraz
Bu tip Insanlar genelde aldatmayı isteyip kendi ahlaklarına yakıştıramadıkları için sevgililerinden şüphe ederlermiş
Benimde herzaman aklıma bu gelirdi
Acaba beni aldatmayı düşünüyor da aklına o yüzden mi böyle şeyler giriyor
Birde sinir problemi çok var bu huyu geçer mi sizce
Bu bir dönem mi yani
Aşabilir miyim ben onun bu problemini daha önemlisi de şu bu problemi aşıcagım derken çok yıpranacağım bunu da biliyorum sonucundan emin olsam hiç düşünmeden ateşe yürürüm ama bilmiyorum kafam çok karışık

tamamen aynı şeyler benim aklımdan geçti. bu tür düşünceler ancak ve ancak kirli bi zihnin eseri olabilir. bunun bir dönem olduğunu sanmıyorum, geçeceğini sanmıyorum. herifin zihni kirli. bir insan kendisi nasılsa, çevresindeki herkesin de öyle olduğuna sanar. mesela kendini baz al. mesela sen güvenilir iyi niyetli birisindir, karşındaki insanların da hep öyle olduğuna inanırsın hiçbir kötülük yapacaklarını sanmazsın.
niye kendini yıpratasın ki, senin gibi ahlaklı bi kıza or...u damgası vurmaya çalışıyor.

Bu tarz durumlar genelde psikiyatrik ilaçlarla kontrol altına alınmaya çalışılıyor; dönemsel bir sıkıntı değil, gereken yapılmazsa iş daha ciddi boyutlara gelebilir. Bir şekilde psikiyatriye götürmeye ikna etmeye çalışın bence.

tavsiyem ki bu kişin eline ipini vermen.. nasıl gözüyle görmedigi olayları yapmışsın gibi iftira atar.. sakat düşünceler iftiralar

:) aynı durum bendede var maalesef ! Ne söylersen söyle boş. Ben 10 senedir yasıyorum değişmedi değişmez !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…