Sevgilim onu aldattıgımı düşünüyor

yildizfilosu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
10
0
1
İstanbul
Merhaba hanımlar ,
Uzun süreli bi ilişkim var 2 yıla yakın.
Erkek arkadaşımla son bir kaç ayımız sorunlu kavgalı geçiyor
Hiç bir zaman bana güvenmiyor inanmıyor
En ufak bir konuda bile şöyleki uyuyorum diyorum uyumayıp dışarıda gezdiğimi düşünüyor
İşteyim diyorum inanmıyor okuldayım diyorum inanmıyor dahası benim onu aldattıgımı düşündüğünü söylüyor
İnançlı abdestli namaz kılan biriyim bana Allah korkunda kalmamış senin diye hakaretler ediyor
Benim onu sevmediğimi alışkanlıktan ibaret bi halden dolayı onla oldugumu düşünüyormuş
En ufak kavgamızda bile beni aldatan birine aşık olacak kadar küçük biriyim diyor kendisine.
Ben aldatmanın olmadığına yeminler ediyorum sana kanıtlayacağım diyorum
Yine en ufak şeyde bana zaten aldatıyorsun ihanete uğradım diyor
Sizce gerçekten aldatıldogoına inansaydı benimle beraber olmaya devam eder miydi ?
Bana sanki ilgi beklediğinden böyle hakaretler ediyor gibi geliyor
Ama kavga anında gerçekten gözü dönüyor gerçekten kafasındaki bu yalana inanıyor

Peki neden biyle yapiyor daha once bu tarz bisey mi yasadiniz da aldatildigini ifade ediyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır daha önceki ilişkilerimde ne ben aldattım ne de o aldatılmış
Tam olarak bende bilmiyorum ama sürekli söylediği şey 'bir gün herşey ortaya çıkacak herşeyi öğrendiğimde sizi mahvedecegim hayatınızı bitireceğim '
7-8 aydır bu durumla savaşıyorum
Neden savaşıyorum onu da bilmiyorum ama kendime olan güvenimden ve böyle bişeyin olmadıgını bildiğimden rahat tavırlar sergiledikçe bu durumu küçük basit gördükçe daha da çıldırıyor

O daha önce hiç aldatıldı mı?

yazmışsınız pardon cevabı...

Son düzenleme:
Kadınlara güveni hiç yok
Bana tüm duyguları yaşattı aşkı en güzel en saf haliyle de tattırdı
Ama siniri öfkeyi de en yerin dibinde yaşattı
Açık açık Tehdit etmese de sözlerinde hep bi nasılsa öğrenicem o gün herşey farklı olacak imaları var ve bu beni artık kırmaya başladı

Ciddi bi iliski mi? Benim erkek arkadasim da afra tafra yapar tlf acmayinca msj yazmayinca ama aldatiyorsun falan demez guven problemi var demekki bence savassaniz da degismez biseyler yol verin gitsin

eğer daha önce güvenini kıracak bir şey yapmadıysan-aldatmadıysan
üzgünüm canım ama sevgilinde kıskançlık hezeyanı var bence.
ileride daha kötü tepkileriyle karşılaşabilirsin,ya ayrıl ya da buna hazırlıklı ol.
''Bu hastalığın en önemli özelliği, hastaya mantıklı ve geçerli kanıtlar gösterilse bile hasta sabit ve gerçek dışı düşünceleri olduğuna ikna edilemez.(alıntıdır)''

Acaba güvenini sarsacak birşey yaptın mı aldatmak değil de küçük bir yalan olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iphone mu kullanıyorsunuz? bir arkadaşım onda bir uygulama indirmiş de
sevgilisi de istediği zaman giriş yapıp bakabiliyor ikisi de birbirinin nerede olduğunu görebiliyor.

Yani doğrusu eğer böyle bir şey teklif edebilirsin birbirinizi görmeniz için amaaa bundan sonra hala tek bir kere olsun aldatıyorsun derse valla bırakın gitsin o nedir oyuncak mı yani ilişkiniz

Zaten dünyanın en kıskanç insanı
Bir Cafe'ye gidince bile herkese ters dönük oturuyorum
Sürekli üstümü başımı düzelttiriyor
Başta bunlar bana çok rahatsızlık vermezdi hala daha bu küçük detaylara takılmıyorum ama ihanet ithamı çok gücüme gitmeye başladı

Malesef iphone kullanmıyoruz htc kullanıyoruz

Nasıl bi program o adı nedir?

bu normal insanlardaki kıskançlık değil canım,
psikolojik rahatsızlık; kıskançlık hezeyanı.
tedavi olması gerek,eğer tedavi olmazsa ileride sana çok zararı olur diye düşünüyorum.istersen bi araştır internetten örneklerini oku.
bununla ilgili eşini tartaklayanlar,Allah korusun cinayet işleyenler bile duydum.
karısı her gün duş alıyor diye kadını öldürüp sonra da mahkemede 'ben haklıyım,o beni aldatıyordu.her gün duş alıyordu çünkü her gün biriyle beraber oluyordu' diyor adam.Allah korusun böyle ileri bile gidebilir

Erkek arkadaşınızda şizofreni başlangıcı olabilir.
Veya başka bir psikolojik rahatsızlık..
Bir an önce doktora gitsin

Allah korusun canım ,
Teşekkür ederim bir göz atacağım
Aslında özünde böyle şeyler düşünmediğini düşünüyorum ama sinirlenince birden bu sözler dökülüyor ağzından
Anlamıyorum bende neden böyle oluyor inanın çok dua ediyorum ağlıyorum yalvar yakar
Kendisine çok rica ettim doktora gidelim diye
Başta tamam diyor zaman geçince hop ben doktorluk degilim sensin öyle olan diyor
Ilgi obezi mi acaba diye düşünüyorum çünkü ben çok fazla ilgi gösteren biri degilim bende bu eksikliği gördükçe acaba o yönden vurup beni kendine mi bağlamak istiyor

ne olursa olsun sana böyle eziyet etme hakkına sahip değil sen onunla ciddi ciddi konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…