sevgilim onunla olduğumda bakire olmadığım için bazen şikayet ediyor.

Söylediklerin mantıklı zira bende bu yüzden evlilik düşündüğümüz insandan ayrıldım ama ben onun ile birlikte olmadım hiç. Ailesi ile tanışmak üzereyken söyledim ve bitti.

Erkek evinin kadınını çocuğunun annesinin böyle bir kadın olmasını istemez. Aklına hep daha önce birlikte olduğu kadınlar gelir aynı kefeye koyar otomatik olarak. Ve aklına senin birlikte olduğun erkek yada erkeleri kıyaslar kendi ile.

Keşke birlikte olmayıp iş ciddiye bindiğinde söyleseydin daha iyiydi. Ama senin seçimin saygı duyuyorum. Bece cinsellik olunca iş ciddiye bindi onda iyice kaptırdı kendini sana ayrılamadı bunca zaman.

Şuan böyle ise ve ileride evlilik olur ise bunu sürekli kakar sana. Olduğun gibi kabul etmekte zorlanıyor seni şimdi. Daha önce dediğim gibi ayrılık olma ihtimali var.

Herşeyi konuş bunun seni üzdüğünü vs.belirt çok üstüne gelirsede lafını sakınmada yalnız. Sen diktirip kekleyebilirdin yada adet gününe denk getirip dürüstlüğün ödülü bu olmamalı.

Açık söyleym tamamen katılıyorum.Önce kabul eder görünüp sonra evlenince "seni aldığımda zaten d.l.ktin" diyen adamı da duydum.

Sonu kötü bitsede başta dürüst olmakla en iyisini yapmışsın...
Ama arkadaşta başta birlikte olmasaydı sonra söyleseydi onu sevdiği için adam yine aynı tavrı gösterebilirdi...Baştan kabullenip sonra aklına gelip ara ara bunu yine hatırlatabilirdi...
Ve dediğin gibi evlilik olur olmaz değil... Ama bu başa kakma olayı sürekli olursa sonu ayrılıkla biter...
Yada o lafları kabulleniş ve üzüntü.... umarım böyle olmaz...

Teşekkürler ben yaptığım arkasındayım dürüst olmam gerektiğine inanırım ben ve kadın olarak et parçası olmadığımı gösteririm. Yaptıklarımın bedelini karşı tarafa ödetcek halim yok keklemek kolay ama insan sevdiği adama eşine niye bunu yapar anlayamadım hiç bir zaman neyse...

Birlikte olmasaydı bence daha iyiydi zamanında yaşadım ama bıraktım vs.bir şeyler söyleyebilirdi. Şimdi karşı taraf "Benimle bile hemen yattın işide biliyorsun kim bilir kaç kişi ile neler yaptın" diyerek üste çıkabilir. Ben konuyu açan arkadaşımdan özür diliyorum sende de suç var ama dürüstlüğü adına da tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
ben anlamadim durum ... neden erkekler buna cok onem veriyorlar bi kiz daha once bisi yasadimi yasamadimi !!!
cunki her erkek evlenmeden birisiyle birlikte oluyor bisi yasiyor ama evlenice kisin asla hic kimseyle olmamis olmasini istiyor neden sebeb ne buna ve ayrica o kiz evlenmis bosanmissa sorun yok ama evlenmeden bisi yasamissa o kiz OROSPU mu oluyorki bunu hic anlamiyorum bileniniz varsa bana anlata bilirmi bu konuyu

Kuzum evlenip boşanmışa da dulsun sen muamelesi yapılıyor..Yazık..Erkek dediğine eline erkek eli değmemiş kız olacak ! Kendileri her haltı yesinler ama !

Canım soruna soru ile cevap vereceğim cevabı gelicek.

Çevrende zevk için alışkanlık haline getirmiş ark.vs var mı ? Yani günlük haftalık erkek değiştiren bu sürede herşeyi yaşayan yada tanışdığı gün birlikte olan yada ünv.kucaktan kucağa atlayan grup sekslere katılan ? Mutlak duymuşsundur çevren olmuştur görmüşsündür.

Şimdi empati yapalım erkek yerine koy böyle kadınlar ile takıldın ettin ne olduklarınıda biliyorsun bu kadınların alan razı veren razı.

İleride evleneceğin kadın bakire değilim dedi güvenebilirmisin ?Bir kişi oldu sadece dedi inanabilirmisin ? Eskiden zar dikimi bu kadar yaygın değildi klasik yalan tecavüze uğradımdı gerçekten tecavüze uğrasan anlatabilirmiydin derdini?

Karakteri önemseyen erkekte çok tabi ama soru işareti mutlak çoğunun kafasında yanıyor. Şimdi evet desede ileri de koz diye kullanabiliyorlar en ufak bişey de. Ama illa vardır buna inanıyorum olduğun gibi kabul edecek biri mutlaka vardır.

Kuzum evlenip boşanmışa da dulsun sen muamelesi yapılıyor..Yazık..Erkek dediğine eline erkek eli değmemiş kız olacak ! Kendileri her haltı yesinler ama !

iste benimde anlayamadim durum bu ?
erkekler her istediklerini yapsinlar kadinlar kedi gibi evde otursunlar istiyorlar bazi erkke tipleri var kadin calismaz evde oturur yemek yapar cocuk yapar utu yapar bulasik yikar hepsini yapar ve dogal olarak kilo alir bi zaman sonra ne cevresi olur ne bisi tek arkdaslari olur oda komsusur veya baska hep evde hayati gecer basitlesir o adamda mutlaka zamanla gozu disari gider zayif bakimli kadina ve karisini begenmemeye baslar cocuklari buyuncede aldatmalar baslar kadini ezer ben calisyorum ben sana bakiyorum ben sunu bunu yapiyorum kadin o evde kole gibi yasar bisi diyemez o cocuklar icin hayatini maf eder ama o coculta buyunce YAPMASAYDIN BAKMASAYDIN BIZMI ISTEDIK gibi seyler der mutlaka... o yuzden bnce her kadin KENDI AYAKLARI USTUNDE DURMALIDIR NE OLURSA OLSUN AMA ASLA BI ERKEGE MUHTAC KALMAMALIDIR YOKSA O KADININ HAYATI ZATEN GIDER BI YERDEN SONRA.... CALISAN KADIN BAKIMLI OLUR KENDISINE BAKAR VE O ES ONLA GURUR DUYAR BI ZAMAN SONRA...

Iste KIZ BASIT OLURSA O ERKEK ONU ONEMSEMEZ ASLA AMA ASLA HIC CIDDI BISI DUSUNMEZ... asik falan deilse tabiki ama bazi erkekler var asik olur her turlu onu kabul eder ve evlenir ama bence hic bi erkek sevgilisini nisanlisini karisini yaplasmak istemez bi baskasiyla tabiki.... ....
bi erkek neler neler yapiyor ama bunuda kizla yapiyor tabiki aama o kiz zaten kendisi memnunsa kimse bisi diyemez bu ARKADASIMIZ gibi bisi yasamis ve suanda erkek arkadasi ciddi dusunmuyor diyor ! ILK SORSAYDI ONA benimle ciddimisin deilmisin diye cunki SENINLE SADECE SEX ICINDE BIRLIKTE OLABILIR BENCE :44: ...

Erkekler her istediğini yapıyor ama yine her istediğini yapan kadınlar ile yapıyor sonuçta alan razı veren razı ve evlenirken karısının bu her istediğini yapan kadınlardan mı olgusu beynini kemiriyor öyle olmasanda öylesindir aklında.

Geniş bakmak lazım olaya tek taraflı değil.

İlk sorsa ne olacak ki ciddiyim diyerek işini görüp sonrada çekip gidebilirdi. Yaşadıkların hata ise yapmazsın bir daha eğer devam ediyorsan bu tercihtir artık ve evliliğe yakın söylersin olmuyorsa olmasın sen görevini yaptınmı ? Bitti...

Konuyu açan arkadaşımın ilişkisi fena sarsıntıda inşallah hayırlısı olur hakkında.

ayrica soyle bisi de var o erkek nerden biliyor senin bisi yasadini ? nekdardir birliktesiniz ?

Nihali
burdan cvblayayim....
haklisin her erkek gibi ciddiyim der isini bitirince gider ama bunuda kizlar izin verir se bazi kiz kanip o kisiye herseyi yasar ve sonra pisman olur niye kendin istemedinmi bisi yasamak istedin niye o zaman simdi pismansin !!! ya sasiycaksin asla pisman olmiycaksin yada oturcaksin yerine hic bisi yasamiycaksin EVLENINCE yasiycaksn oyle OLAN KIZLAR SALAK MI Ki bekliyorlar her kadin istese suanda bisi yasaya bilir ama bi kisilik meselesi bu....

Ayrica eminimki bu arkadas suanki kisiylede bisi yasadi ve sorun yapiyr sen zaten bisiler yasiyorsun hayla yani bence kendin yapmisin kendin bulmusun cnm....

onu bunu bilmem.ama arkadaşım sen dürüstçe herşeyi anlatmışsın bence bu zaten bir erdem.bunu görebilecek erkek az.ama umarım karşına mantıklı bir adam çıkar.

Haklısınkaldı ki kadın istemedikçe erkek hiç bi halt yiyemez ben bilmiyordum gideceğini kandırdı beni lafına zaten uyuz olurum yalan bariz yalan. Bir defa olur amenna birdem fazla kişi ile olup daraltma ile ne kadar diyenler var genitalde zar dikiminde sonra erkeklerin malum lafları anladınız siz.

Yaptığının arkasında duracaksın toplumu erkeği suçlamıyacaksın bunu sen istedin ailem var benim beni öldürürler önceden yoktu sanki ?! Kadını bu toplumda batleştiren yine kadındır erkek neyin ne olduğunu bilmiyor sanki. Burda ne konularda okuyoruz zira çevremizin dışında.

Konuyu açan arkadaşım bir tercih yapmış tercihinin arkasında duruyor tebrik ederim ama keşke iş ciddiye binince söyleseydin ve bunca zaman birlikte olmasaydı şimdi muhtemelen gidecek bu erkek ben yapmıyorum diyerek bundan sonrası artık ders olmalı sana şuan yakınman biley değiştirmez. Hayırlısı olsun dediğim gibi hakkında.

_NilY_
Bu kişilik meselesi değil aslında biz böyle bi toplumda yaşamasaydık kadınlar içindeki duyguları bastırmak zorunda kalmasaydı, toplum yüzünden kadın kendine 2. sınıf muamelesi yapmasaydı emin ol ki kadının durumu bu olmazdı.

Onunla olduğumda dediğine göre şimdiki erkek arkadaşıyla da birlikte oluyo. Tabi ki tercih meselesi kabul eden de var edemeyende 3 yıllık bı iliski dile kolay illa ki seviyordur ama ciddi düşünmek farklı oluyo adam hersey farklı olabilirdi dıyo yani suan evli olabilirdik ya da ciddi olabilirdik dıyo. Açık açık konus derim eğer kabul ederse seni böyle yani hiç bı laf etmeden seni kırmadan devam edin inşallah ta mutlu olursun. Ama böyle laflar edip hemde seninle hala birlikte oluyorsa canım üzgünüm ama ciddi değil gibi geldi. Hersey gönlüne olsun

Yalana sığınmayan yaptığının arkasında duranlarda var ve bu kadınlar artıkça toplum düzelecektir. Bizim mantığımız ne her şeyi yaşıyayım gizli saklı sonra birini kekler evlenerim. Karşımdakide insan ya eşim diyorsun nasıl bunu yapabiliyorsun toplum vs.bahane.

Benim erkek arkadaşımla konuştuğumda bu konular üzerinde bana dediği şey sen başkasıyla birlikte olmuş olsanda ben seni alırım. Ki bunu söyleyen adam hani o sert dogu erkeği diye tabir ettigimiz adamlardan erkek arkadasımda has doğulu 2 yıldır beraberiz bir erkek düşüncesiyle dediği laf su seven adam herseyi signeye çeker ama gercek bı askla seviyorsa Allah'tan ne erkek arkadaşımla ne de başkasıyla birlikte olmadım gercek mana da elime ilk dokunan oydu. Allah hepimizin hakkında hayırlısını etsin.

nihalcim sence bu suc deilmi ... YAP YAP SONRA GIT DIKTIR VE ERKEK ANLAMASIN...bu ALDATMAK DEILMI O ERKEKGI , SALAK YERINE KOYMA DEILMI?

ama bu sanada bagli bence o erkek seni kabul ediyorki cidden seni istyor ve senin onun icin en uygun oldunu dusunuyorki alirim diyor bu cok guzel bisi ama bunu yapmayan bi suru erkek varkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…