- Konu Sahibi melisTurkcan
-
_NilY_
Bu kişilik meselesi değil aslında biz böyle bi toplumda yaşamasaydık kadınlar içindeki duyguları bastırmak zorunda kalmasaydı, toplum yüzünden kadın kendine 2. sınıf muamelesi yapmasaydı emin ol ki kadının durumu bu olmazdı.
Yalana sığınmayan yaptığının arkasında duranlarda var ve bu kadınlar artıkça toplum düzelecektir. Bizim mantığımız ne her şeyi yaşıyayım gizli saklı sonra birini kekler evlenerim. Karşımdakide insan ya eşim diyorsun nasıl bunu yapabiliyorsun toplum vs.bahane.
nihalcim sence bu suc deilmi ... YAP YAP SONRA GIT DIKTIR VE ERKEK ANLAMASIN...bu ALDATMAK DEILMI O ERKEKGI , SALAK YERINE KOYMA DEILMI?
Evet "Bana" göre suçtur ve asıl amaç evlencek erkek bulmuşken nikahı bastırmakdır.
Evet yalana sığınmayan insanlarda var dürüst olup herşeyi anlatanlar...
Bunlardan biride benim.Keşke herkes dürüst olabilse...yaptığının arkasında durabilse ve ucuz oyunlar peşine düşmese kendine saygısını yitirmese.Ve keşke erkekleri yetiştiren annelerde çocuklarına kadının da bi birey olduğunu herşeyden önce onun bi insan olduğunu kızlık zarının namusla eş değer olmadığını aşılayabilse...
eVet bencede.. peki o zaman niye o erkek aldatinca ben ALDATILDIM diye sizlaniliyor sen zaten adami ILK BASTAN KANDIRMISIN... bi soz varya eden bulur diye oyle yani hak etmisinki bence ALDATILMISIN asla bi erkek durup dururkenbence ALDATMAZ....
eğer bu konu gerçekse şöyle düşünüyorum
adam zaten ne düşündüğünü ima etmiş
birçok erkek "ben bunları yaparım ama namuslu kız ararım" mantığında
ama ne yazık ki genç kızlarımız, hanımefendilerimiz, geleceğin anneleri, namuslarını da iffetlerini de aslında namussuz olan erkeklere çiğnetiyorlar
sonrası da ayrılıklar, hüzün, depresyon
aşk, güven, sadakat diye saf saf düşünüp kendilerini mahfeden tüm kızlara soruyorum
geleceğin çok değerli anne adayları,
İnsan Rabbinin emrine karşı çıkıp, en büyük yasaklarından birini göz ardı edip, nasıl mutlu olacağını sanır
Onun rızasını kaybeden insana hangi erkek, hangi kadın, hangi dost yardım edebilir
"Allah'ı bulan neyi kaybeder, Allah'ı kaybeden neyi bulur? Bulsa da başına bela bulur." Said Nursi
Ama neyse ki affedilmek de varHata yapıp tekrarlanmadıktan sonra mesele artık Allah'la kul arasında..Kimse üzülmesin kırılmasın.. insanların hataya düşmesini çok iyi anlıyorum hepimiz başka başka hatalar yapıyoruz önemli olan sonrasında farkedip düzeltmek..
Haklısın ilk gece aldatıyorsun o evlilikten ne hayır gelir yalan bi evlilik sonuçta ve seni sevmiyor kocan senin yarattığın "Sahte seni" seviyor.
Bak benim arkadaşım diktirip evlendi. Eski erkek arkadaşı video ile tehdit etti canı istedikçe kadını çağırıyor ağlaya ağlaya bi hal oldu ama öğrenilmesinide istemiyor mecbur gidiyor. En başta dürüst olsaydı kendini olduğu gibi kabul eden biri ile evlenseydi gider şikayetini yapardı şimdi yapamıyor işte.
kiz arkadasin gidip napiyor yanina ? video mu cekmis kizi ? kiz arkadasin ne diyor bu duruma ?
Önceki erkek arkadaşlarından biri gizli videosunu çekmiş zamanında ki videoda grup halinde teyze kızıda var onun üzerinden öğreniyor evlendi felan diye bu dam psikopat kesiminden. Teyze kızını sıkıştırp bunun numarasını alıyor ve video yu kocana vereyimmi vs.laf ediyor. Kız zaten elime erkek eli değmedi diye evlendi video çıkarsa adı o... çıkar şimdi korkudan onunlada yatıyor.
Evlilikleri fazla sürmez zaten bir yerde patlar.
film senaryosu gibi bu ne boyle?!
kimse büyük, yargılayıcı şekilde konuşmasın bence, sizin yaşamamanız ileride kızlarınızın yaşamayacağı anlamına gelmez... ben bakireyım ama büyük konuştugum şeylerı hep yaşar oldum zamanla, ondan 'Ayıpladıgını yaşamadıkça ölmezmiş insan.' sözünü hatırlatıp iyi geceler diliyorum.
çok doğru
ayıplamakla zaten insan kazanılmaz
ama her zaman güzel bir şekilde öğüt vermemiz de yükümlülüğümüz
görmezden gelmek de yanlış
yani güzel bir şekilde düzeltmeliyiz ortada kötü bir şey varsa
Önceki erkek arkadaşlarından biri gizli videosunu çekmiş zamanında ki videoda grup halinde teyze kızıda var onun üzerinden öğreniyor evlendi felan diye bu dam psikopat kesiminden. Teyze kızını sıkıştırp bunun numarasını alıyor ve video yu kocana vereyimmi vs.laf ediyor. Kız zaten elime erkek eli değmedi diye evlendi video çıkarsa adı o... çıkar şimdi korkudan onunlada yatıyor.
Evlilikleri fazla sürmez zaten bir yerde patlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?