sevgilim onunla olduğumda bakire olmadığım için bazen şikayet ediyor.

Erkek elli deymediyse o video da ne varki korkuyor o?yaptigi cok kotu bence kizin kocasini aldatiyor zaten suanki haliyle o.... Olmus bile arkadasin bence nihalcim kusura bakma amagerce bu. cokyazik gercekten:26:

Canım anlamadın özelden msj atarım ok konu karışmasın iyice kirlenmesin

bence sen bu çocukla vakit kaybediyorsun..helede kıskanç erkekler ciddi ise bakireliğe çok önem verirler.onlar için sevgiden önde gelir bu bakirelik..sonuçta evleneceği kızın az çok gecmişide ilgilendirir sevgilin için.kısacası bu ilişkinin sonu yok..olsada pişmanlık getirir..

onunla beraber oldu sonra benimle
ya benden sonra .....
benden sonrada başkası ile olurmu olmaz mı? gibi sorular geçiyordur aklından....
sadece kendisine ait olmanı istediğinden bu durumu kabullenememiş olabilir
madem bakirelik onun için önemli gitsin bakirebiri ile birlikte olsun
bu durumda kendisi çok mu masum...
sizinle birlikte oldu oluyor peki o bakir mi?
bakirelik sadece kadınlara has bir durum mu?
söyledikleri ile yaptıkları çelişmiş....
bana sizin bu durumunuzdan faydalanıyormuş gibi geldi...

bende sizin gibi düşündüm
tam aradığım insansın ama bakire olmaman işleri değiştiriyo der gibi geldi bana

kesinlikle banada öyle geliyor.anladıgım kadarıyla birliktede oluyorlar.hem bakire olmadıgından yakınıyo hem birlikte oluyor.buda düşündürücü.bence gerçek aşk degil tamamen belden aşagı düşünülen bir zihniyete sahip erkek arkadaşı.

canım erkeklerin her haltı yemesinde sonrada kızların yasadıklarına laf getirmesi bencede çok yanlış
ama bence bir kız (sevdiği insan yada sadece hata olarak yaptıgı dışında) başka erkeklerle beraber oluyorsa o kız en başta kendisine saygısızlık etmiş olur. çünkü hem dinimizce hemde insanın kendine saygısı olarak gidipte evlilik dışı ilişkiye girmesi çok yanlış bence.. Tabi bu benım şahsi görüşüm..

bakireliğe önem vermesi çok doğal. ben sevgilimin bakir olmamasından bile rahatsız oluyorum, erkek olmasına rağmen. onu başkasıyla o tür şeyler yaşarken düşünmekten çok rahatsız oluyorum. erkekler için bu çok daha önemli.

bakıre olmamızı ıstıyorlar ama kendılerı her haltı yemek ıstıyorlar nedense anlamıyorum ınsanları ya

nedense başlık ve yorumlar bana şu sözü hatırlattı

" bedenin bakire olması önemli değil , ruhun fahişe olmasın. "

saçmalık ötesi saçmalıktan başka bişey değil.

yanlışı sen baştan yapmışsın açıkca " ciddi düşünmüyorum uyumluyuz ama bakire değilsin yakında yol vericem " demek istemiş.ufak ufak sinyaller veriyor.

çok zor bir durum çok zor.

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. ikili ilişkilerde sadece 2 kişi biliyor ilişkinin içeriğini . ben burda yazınca evet benimle cddi düşünmeyen biri gibi oldu ama yanımda öyle biri değil. dediğiniz gibi ciddi düşünmese neden 3 yıl benimle olsun. yatmayamı muhtaç? sadece bazen beni kırıyor. ama erkekler bizim kadar ince düşünemiyor. maalesef:))

ya şimdi şey de var hadi biz kadınların bakire olup olmadığını bir zarla iki damla kanla anlıyolar ya biz erkekleri nasıl anlayacaz daha önce ilişkiye girdimi girmedimi?

erkekler bıtaraflarına sahıp cıkamadıkları muddetce olmaz

Bir taraflarına sahip çıkamayan kadınlar oldukça ve arkasından diktirip kendini kızım diye yedirenler oldukça olmaz.

Çevremi geçtim burada neler görüyoruz konu sahibi arkadaş üzerine alınmaz.

madem kadınlarda bakire olması istenilen bir şey, ben de erkeklerde istiyorum. ne baksınlar, ne yapsınlar.
işlerine geldiğinde kimseyle beraber olmadım diyebiliyor ama bunu fiziken kanıtlaması mümkün değil.. şimdi adalet midir bu..

Bende katiliyorum, o nedemektir senden gecmis, karakterini arka plana atip, bakireligini önplana koyuyor, bikere bakirelik mutlu bir evlilik/beraberlik icin deneylenmis bir koşulmu? Bakire evlenenler evlilik hayatinda mutluluğu garantiliyenlerdenmi? Nasil bir sebep olabilirki böyle bir beklenti icin? Benim bir arkadasim var, 5 yil evvel bosandi, kiz herkezle tanistiginda "boşandim ama ben.." diye başlar, sanki bir hastalikmiş gibi, cok uyardim ama anlamiyor, bakin bu cok yanlis, her erkek bunu onda bir eksik sayip kullaniyor, lütfen kendinize güvenin kizlar, ve vakit degerli, belki aci olcak ama bu sekilde düsünen bir insanla daha fazla vakit kaybetmeyin. Size sizden daha deger veren yok bir insan yok, bence bu sekilde olaya yaklasan bir erkek kendine güvensizliginden böyledir ve degistirebileceginizide sanmiyorum.

merhabalar,

içim içimi yiyor kimseye anlatamadım başımdan geçenleri. ben normalde içime kapanık birisiydim ama insanlarla konuşabiliyordum. şimdi daha beter oldum kendimi eve kapattım sanırım kendimi cezalandırıyorum. çok sevdiğim biri var. benimle sürekli seks muhabbetlerine girmeye çalışırdı. ben istemediğimde de soğuk davranırdı. sevdiğim için muhabbetine ortak olmak zorunda kaldım utana sıkıla. daha da soğuk davranmaya ve daha çok şey istemeye başladı. ne kadar geri çekilsem o kadar soğuyordu benden. kaybetmek istemediğim için herşeyi göze almıştım. herşeyi yaşadım onunla. gözlerimi onda açtım. salaklık ettim ondan sonra terketti beni. erkeklere olan güvenim sarsıldı kirli bir şekilde ortada bıraktı beni. bekaretimi ona verdiğim gün söylediği laf çok gururumu inciltmişti. adetli falan mısın demişti bana pis pis sırıtarak. artık ben de ondan soğudum sevgim nefrete dönüştü diyebilirim.

insanların geçmişte yaşadıklarını unutabilmesi çok zor. ben kimseye bahsedemedim bu konudan ne anneme ne kardeşime... erkek gördüğüm an kaçıyorum artık. gelecek ile ilgili bir sürü hayallerim vardı hiç biri yok artık. ben kafama çok takıyorum böyle şeyleri. evlensem bile o kişinin aklında hep olacak bakire olmadığım belki takıntı haline getirecek bunu. dürüstlüğü seven bir insan olduğumdan gerçekten güveneceğim biri çıkacaksa karşıma herşeyi anlatıcam ama bana kötü kız muamelesi yapmalarından korkuyorum. olmadığım halde, gözümü onda açtığım halde kötü kız oldum. intihar etmeyi bile düşündüm ama zaten zina yaparak günaha girdim bir de intihar edip affedilemez bir günaha girmek istemedim. çok doluyum çok...

Canım, bence bakirelik konusunu öne süren bir erkeği hayatından direk sil at,çünkü senin ona verdiğin yıllarının onun için bir önemi yok.O sadece kendi egosunu seviyor ve sırf kendisinin bilinç altına olan "kadın erkeğin malıdır" cümlesini gerçekleştiremediği için böyle konuşuyor. Emin ol ki bakire bir kız ile evlense onu yüzde yüz aldatacaktır çünkü kadını et parçası gibi gören bir erkek ona saygı duymaz ve ondan sıkılır,hevesi kaçınca başkasına yönelecektir. Doğru erkek kadını ne olursa olsun seven ve asla vazgeçmeyen,saygı duyan bir erkektir ve sahip olunan haklar açısından kadını erkekten farklı görmeyendir. Kendileri kadınlarla birlikte olmayı skor olarak görsün ama kadınlar evde oturup beklesin,bu haksızlıktır.Bakire bir kadını bakir bir erkek hak eder bunu sakın unutma canım ve emin ol,Allah karşına senin kıymetini bilen doğru erkeği çıkaracak.

birlikte olmazsanda neden olmuyosun gerikafalımısın senin duyguların yok mu olursun emin ol. Bu erkeklerin kolayı bulunmaz seni böyle kabul edecek etmiyorsa çekip gidecek yada sen çekip gitmelisin bence

Benim erkek arkadaşım daha önce sevgilileriyle birlikte olmuş ve sonucunda devam eden bir ilişkisi kalmamış. Benim bakire olmamdan mutlu olduğunu tek sahibimin kendisi olduğunu söylüyor. Ama ben önceki ilişkilerinde neden diğer kızlara aynı özeni ve değeri göstermediğini hala sorguluyorum. Önceki çıktıklarının bir sonraki sevgililerini düşünerek davranmamış ama evleneceği insanın bakire olmasını istiyor.Bu bir çelişki değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…