- Konu Sahibi melisTurkcan
-
Ben yarın öbürgün benimde başıam gelebilir derken zaten yarın öbürgün bende birine güvenip onla birlikte olabilirim sonra yollarımız ayrılabilir,bu yüzden büyük konuşmam manasında söyledim.Erkeklerin çoğu lafı bana göre hava gazı.Gerçekten seven biri o kadının geçmişini umursamız başka bana kim ne derse desin umrumda değil bu böyle.O her naneyi yicek sonra "bakiree bakiree" diye aranıcak.Öylelerine herşey müstehak.Zaten öylelerinden saygı/sevgi bekleyen insanda kabahat.Erkekler de nasıl olsa kız değilim diyenler ile yada okul bitince diktiririm diyenler ile gibi gibi kızlar ile ki bu kızlar derken işi abartıp her gün farklı kişi ile birlikte olan şu bu sürekli sevgili değiştirenlerdir birlikte ola ola her bakire olmayanı bir görüyor çünki ya zorla oldu ya bir kişi oldu yalanını her kadın kullanır kurunun yanında yaşta yanar bunu anlatmak istedim. Ve benimde başıma gelebilir demişsiniz ne kadar saçma ya başınıza ne geliyor kaza mı bu istersin olur sonra yollarınız ayrılır ne o sana ne sen ona mecbur değilsin ki ? Bende çok erkek gördüm aynı zamanda kadında gördüm tek taraflı bakmak çözüm değildir üstünü örtmektir.
Ben yarın öbürgün benimde başıam gelebilir derken zaten yarın öbürgün bende birine güvenip onla birlikte olabilirim sonra yollarımız ayrılabilir,bu yüzden büyük konuşmam manasında söyledim.Erkeklerin çoğu lafı bana göre hava gazı.Gerçekten seven biri o kadının geçmişini umursamız başka bana kim ne derse desin umrumda değil bu böyle.O her naneyi yicek sonra "bakiree bakiree" diye aranıcak.Öylelerine herşey müstehak.Zaten öylelerinden saygı/sevgi bekleyen insanda kabahat.
kızlar benim bi derdim var ama nasıl açıcamı bilmiyorum dayanamıyorum eziliyorum bu yükün altındakimseyede anlatamıyorum
Böyle biriyle neden hala birliktesiniz? Evlendikten sonra değişeceğini mi düşünüyorsunuz? Sevgiliyken insanlarda kaybetme korkusu olur bu yüzden daha dikkatli davranırlar alttan alırlar birçok şeyi fakat evlendikten sonra işler değişir o korku yerini rahatlığa bırakır. Sevgiliyken 1 söyleyen evlendikten sonra 10 söylemeye başlar. Belli ki bu durum onu rahatsız ediyor birgün bakire birini bulursa sizi bırakabilir. Erkekler her haltı yer ama kadın yaptığında suç olur. Böyleleriyle birlikte olup kendinizi küçük düşürmeyin.. 3 yılı geçik bir ilişkim var. bazen bakirelik ile ilgili konu açıldığında keşke bakire olsaydın ozaman herşey çok farklı olurdu diyor. nedemek istiyorsun diyince konuyu kapatıyor. ben onunlayken ona sadığım bağlıyım sadece onunlayım ama o ondan önce yaşadıklarım ile ilgileniyor. bu benim canımı çok sıkıyor, zaten çok kıskanç bir erkek, ona olan bağlılığıma şefkatime bu sözleriyle riyakarlık yapıyor. onunla böyle bir konu açılırsa nasıl konuşmalıyım? kendimi basit bir bayan gibi hissettiriyor bu cümleler. bana bir akıl verin arkadaşlar.
Aynen bence de. Ben de bir erkekle tanışmıştım. Kafalarımız birbirine çok uygundu. Oldukça iyi anlaştık. Hatta ben ona çeki düzen vermeye başladım. Efendi olmaya başladı. Ve bana aşık. Ben de ona olabilirdim ama bakir olmadığı için sevdsevgili olmak istemiyorum. Çünkü ciddi düşünmeyeceğim birisiyle sevgili olmak saçma geliyor. Yani ciddi düsünmememin sevsebebi bakir olmaması.bende sizin gibi düşündüm
tam aradığım insansın ama bakire olmaman işleri değiştiriyo der gibi geldi bana
Valla benim çevremdeki çoğu erkek için bekaret tabu değil. Bilakis bakire olduğunu öğrendiği kızlardan uzaklaşan arkadaşlarım oldu.Karakteri önemseyen erkekte çok tabi ama soru işareti mutlak çoğunun kafasında yanıyor. Şimdi evet desede ileri de koz diye kullanabiliyorlar en ufak bişey de. Ama illa vardır buna inanıyorum olduğun gibi kabul edecek biri mutlaka vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?