sevgilim onunla olduğumda bakire olmadığım için bazen şikayet ediyor.

Ben yarın öbürgün benimde başıam gelebilir derken zaten yarın öbürgün bende birine güvenip onla birlikte olabilirim sonra yollarımız ayrılabilir,bu yüzden büyük konuşmam manasında söyledim.Erkeklerin çoğu lafı bana göre hava gazı.Gerçekten seven biri o kadının geçmişini umursamız başka bana kim ne derse desin umrumda değil bu böyle.O her naneyi yicek sonra "bakiree bakiree" diye aranıcak.Öylelerine herşey müstehak.Zaten öylelerinden saygı/sevgi bekleyen insanda kabahat.

İşte bu sizin kararınız sonrasında ayrılıkda olabilir sizde geçinemeyebilirsiniz bu normal bende bunu demek istedim. Zaten umursamayıp evlenen erkekler var ki yeni nesilde bu oran bana gçre de daha da artacak çünki kızların eve erkek attığı dönemdeyiz. Erkekler üstelik canları istedikçe bakire kız ile birlikte olmuyor ki nasılsa kız değilim diye takılanlar ile takılıyorlar ileri de de bakire olmayan kadını aynı kefeye koyuyorlar birde bunu demek istedim :) Ayrıca hiç kimse böyle alçakça yalanı iki yüzlülüğü hak etmez karşı taraf kabul eder eder etmezse hadi sana güle güle bu kadar basit.

Aman nasılsa kız değilim diyenler derken yanlış anlaşılamasın günü birlik takılan kadınlar tanışdığı gün yatan kadınlardan bahsediyorum zira cinselliğe de karşı değilim ama ölçüsü adabı olması gerektiğine inanırım.

Son düzenleme:
Madem ok yaydan çıkmış yani açıkca , bakire olmamanı başına kakıyor ve..bakire olsan işler başka olurdu..diyor, bir dahakine sen de ona..haklısın hayatım ben de senin gibi düşünüyorum, sen de keşke bakir olsaydın bence de o zaman herşey farklı olurdu ikimiz için de..de..

ve son olarak bu adama fazla bağlanma, enin de sonunda bu ilişki biter gibi görünüyor..

Yapıcak bir sey yok kendisine yediremiyor demek ki bu durumu bunu değistiremezsin ancak kendisine bunu yediren erkekle değistirebilirsin sevgilini :)

arkadaşlar merhaba. ben de bu konuyla alakalı bir şey yaşadım ve yeni üye olduğum için konuyu burdan yazmak istedim. öncelikle ben yaklaşık 2 senedir sevgilimleyim. birbirimizi çok seviyoruz çünkü gerçekten en dar zamanda en olmadık zamanda yardımlaşıyoruz aynı şehirde yaşıyoruz her gün en az 5-6 saat buluşuyoruz onunlayken ona karşı asla hatam olmadı ve bana çok güveniyordu yani ne bileyim telefon karıştırmaca arkadan iş çevirme bizde hiç olmadı neyse ben . ben 11 ayın sonunda eski sevgilimle birşeyler yaşadığımı söylemek istedim ama bu çok zordu ve ilk başta yaşamadım dedim çünkü gerçekten yaşamadım sadece kızlık zarım yok.. eskiden bana eğer elimle onu yaparsam evleneceğini söyleyen bi salağa inandım ve sonuç olarak yok. o eskisi zorladı ama ben hep iğrendim zaten sonunda ben ayrıldım. şimdi ben bunu sevgilime anlattığımda gerçekten bana yapmadığını bırakmadı ( dayak küfür falan bizde hiç olmaz) çok süründürdü. hala da öyle yani bakire olsan farklı olurdu falan diyor. ama evlilik istiyoruz çünkü dediğim gibi bu konu dışında benden bi hata görmedi hiç. ve o da başka biriyle para karşılığında ilişkiye girmiş ama bunu ilk gün bana söyledi bende aynı hatadan benim de var diyerek susmuştum ama o susmuyor sürekli konuşuyor. ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. benim kesin bununla evlenmem lazım çünkü ailelerle tanıştık gayet mutlu gidiyor her şey. ama bu sorun var ve hep yüzüme çarpılıyor. tartışmalarda bile sesim sırf bu konudan dolayı çıkmıyor. sizce ne yapmalıyım
lütfen fikirlerinize ihtiyacım var..

Böyle biriyle neden hala birliktesiniz? Evlendikten sonra değişeceğini mi düşünüyorsunuz? Sevgiliyken insanlarda kaybetme korkusu olur bu yüzden daha dikkatli davranırlar alttan alırlar birçok şeyi fakat evlendikten sonra işler değişir o korku yerini rahatlığa bırakır. Sevgiliyken 1 söyleyen evlendikten sonra 10 söylemeye başlar. Belli ki bu durum onu rahatsız ediyor birgün bakire birini bulursa sizi bırakabilir. Erkekler her haltı yer ama kadın yaptığında suç olur. Böyleleriyle birlikte olup kendinizi küçük düşürmeyin.

bunu bugün konuştum da bana dediği cevap şuydu: ben bu konuları da önemsiyorum ama hiçbir şey senden önemli değil ki bu yaşattığını ben unutmaya çalışıyorum ve sana iyi geliyorum. evet gerçekten de öyleydi verdiği değeri hiçbir olay değiştiremezdi o yüzden bu konulara odaklanmaktansa mutlu olmayı başka şeylerde de arayabilmenin tadını çıkartmalıyız.

bende sizin gibi düşündüm
tam aradığım insansın ama bakire olmaman işleri değiştiriyo der gibi geldi bana
Aynen bence de. Ben de bir erkekle tanışmıştım. Kafalarımız birbirine çok uygundu. Oldukça iyi anlaştık. Hatta ben ona çeki düzen vermeye başladım. Efendi olmaya başladı. Ve bana aşık. Ben de ona olabilirdim ama bakir olmadığı için sevdsevgili olmak istemiyorum. Çünkü ciddi düşünmeyeceğim birisiyle sevgili olmak saçma geliyor. Yani ciddi düsünmememin sevsebebi bakir olmaması.

bunu sorun etmek yada etmemek tamamen kısının kafa yapısıyla alakalı ama sorun etmeyen adam sana bunun lafını bıle acmaz..!

Bu erkekleri gerçekten anlamıyorum. Hem milli olmak gibi bi dertleri var hem de bakire kızla evlenecekler. Sen gecmisinde her halti ye ve kabara kabara anlat sağa sola ama kız birisine guvendi inandı ve birlikte oldu diye adı kötüye ciksin. Erkekler ilişkiye seks olarak bakarken kadınlar sevişme olarak bakar ama nedense o kızlık zarı denen o saçma şey en büyük sorun olur. Lütfen bunu sorun yapan dar zihniyetlerden uzak durun sevgiliyken böyle davraniyorlarsa evlilikte kim bilir neler yaparlar. Uzdurmeyin kendinizi bu gereksizlere

Valla benim çevremdeki çoğu erkek için bekaret tabu değil. Bilakis bakire olduğunu öğrendiği kızlardan uzaklaşan arkadaşlarım oldu.

Sizin için demiyorum ama forumda bu yüzden "erkekler bakire olmayan istemez" genellemesine hep karşı çıkıyorum. Çünkü kendi çevremizden yola çıkarak değerlendiriyoruz. Evet yurdum erkeklerinin büyük kısmı için bekaret çok önemli ama bir kısmı için de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…