- Konu Sahibi melisTurkcan
-
Benim erkek arkadaşım daha önce sevgilileriyle birlikte olmuş ve sonucunda devam eden bir ilişkisi kalmamış. Benim bakire olmamdan mutlu olduğunu tek sahibimin kendisi olduğunu söylüyor. Ama ben önceki ilişkilerinde neden diğer kızlara aynı özeni ve değeri göstermediğini hala sorguluyorum. Önceki çıktıklarının bir sonraki sevgililerini düşünerek davranmamış ama evleneceği insanın bakire olmasını istiyor.Bu bir çelişki değil mi..
. 3 yılı geçik bir ilişkim var. bazen bakirelik ile ilgili konu açıldığında keşke bakire olsaydın ozaman herşey çok farklı olurdu diyor. nedemek istiyorsun diyince konuyu kapatıyor. ben onunlayken ona sadığım bağlıyım sadece onunlayım ama o ondan önce yaşadıklarım ile ilgileniyor. bu benim canımı çok sıkıyor, zaten çok kıskanç bir erkek, ona olan bağlılığıma şefkatime bu sözleriyle riyakarlık yapıyor. onunla böyle bir konu açılırsa nasıl konuşmalıyım? kendimi basit bir bayan gibi hissettiriyor bu cümleler. bana bir akıl verin arkadaşlar.
evlenmeden önce gayri meşru birliktelik yaşayan aşkım seni seviyorum diyene kendini teslim etmeyi modernlik! çağdaşlık ! özgürlük ! olarak görenleri anlamıyorum..
insanın herşeyden önce kendine bedenine saygısı olmalı ...
bu gibi durumlarda erkeklere bişey olmuyor olan kadına oluyor ve türlü türlü ithamlara maruz kalıyor..
bi kaç dklık bişey için insan bunu kendine yapmamalı ...
bu ne özgürlük ne sevgi ... seni gercekten seven adam zaten helalin olana kadar sana dokunmaya kıyamaz ..
Sevdiği insanla evlenmeden beraber olan kadınlar için neden "pislenmiş,kirlenmiş" gibi ifadeler kullanılar anlamıyorum.Kadınlar gerçekten hemcinslerini b*klamaya bayılıyor (böyle yaparak erkeklere verdikleri primde cabası) Olmuşsa olmuş günah-sevap boyutu onu bunu neden ilgilendirir hatun bilmiyo mu sanki günah olduğunu biliyor eee sanane kardeşim? İnsan "Ben sıcak bakmıyorum,ben evlenmeden önce beraber olmayı düşünmüyorum" deyip geçer ama illaki "piss,kakaa,tüüüü" diyorlar.Sanki hatun yapınca sevabı/günahı başkalarına yazılıyor.İnsanlar kalp kırar,adam öldürür,elalemin arkasından konuşur kimse "aa pislenmiş bak bu şimdi" demez.Ama bi kız birine güvenip,sevip beraber olur yanlış yaptığınıda anlar sonra ama herkes yapıştırır etiketi.Tabi bazı namus bekçilerine de bayılıyorum.Birleşme hariç hertürlü cinsel pozisyonu yaşayıp hertürlü şeyi yaparlar tek mevcut yerlerini bakire bırakırlar sonra "Aaa ben bakireyim,o değil bak şu günahkara" olur (bakire karı istiyom diye yırtınan erkeklerede böylesi denk gelir zaten.)Arkadaşım sen bi bireysin yapmışsın bi hata ama bunu birdaha tekrarlamaman önemli.Emin ol,gerçekten emin ol ki seni seven insan ondan önce kimle ne yaptığına değil ondan sonra yaptıklarına bakar bunada "Adam" denir zaten.Olgun olur,kadınlara değer verir ve onları "evlenilcek-eğlenilcek birer mal" gibi görmez.Lütfen herşeyden önce sen kendi değerini bil.O oğlandan başka çocuk mu yok sanki Dünyada.Evet bırakmak zordur ama bigün gelir öyle biriyle tanışırsın ki "İyiki bundan öncekilerle işler yolunda gitmemiş" dersin.Herşeyden önemlisi lütfen kendi değerini bil ve kendine saygı göster ya.Senden bir tane daha yokk Dünya'da..Allah yardımcın olsun
evlenmeden önce gayri meşru birliktelik yaşayan aşkım seni seviyorum diyene kendini teslim etmeyi modernlik! çağdaşlık ! özgürlük ! olarak görenleri anlamıyorum..
insanın herşeyden önce kendine bedenine saygısı olmalı ...
bu gibi durumlarda erkeklere bişey olmuyor olan kadına oluyor ve türlü türlü ithamlara maruz kalıyor..
bi kaç dklık bişey için insan bunu kendine yapmamalı ...
bu ne özgürlük ne sevgi ... seni gercekten seven adam zaten helalin olana kadar sana dokunmaya kıyamaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?