sevgilim onunla olduğumda bakire olmadığım için bazen şikayet ediyor.

bence onada bi sormak lazım sendne önce biriyle birlkte olmusmu olduysa aynı sekilde davran bakir olsaydın seninle farklı düşürdüm. bu nedemektir ya erkelerin bu konuda ki bencilliğini anlayamıyorum kız bakire olmayınca kıyametler kopar ama o erkektir ya istediği gibi istedigi herkesle birlikte olur. bakire olursun aldatılırsın bakire olmazsın böyle yüzüne vurulur. kızlar karşınızda kine bu konuda güvenmeyi bırakın kendinize güvenin sizin hayatınızın değerini karşınızda ki belirleyemez. unutmayın ki siz ne yaşadıysanız kendiniz isteyerek düşünerek kendi iradenizle yaşadınız bu yüzden yasadıklarınızdan pisman olmayın yasadıklarınızdan pisman olmak kendinizden pismanlık duymak demektir. cinselliği yasamadan önce gerçekten tereddütteyseniz karsınızda kini iyi tanıyın sadece szinle birlikte olmak isteyen insanlardan uzak durun cinseliik ask olmadan hiç birsey.

Peki pardon bu beyefendi hazretleri bakir miymis? Allah bilir her firsatta onune gelenle yatip kalkmak icin 1000 takla tmistir, simdi de size pislik atiyor. Daha once yasadiginiz cinsellik sizin hayatiniz, sizin karariniz. Sizi birey olarak degil namus olarak goruyorsa kacin derim, bu zihniyette biriyle mutlu olunmaz. Tekmeyi vurun gitsin, benden de selam soyleyin.

Senin sahibin benim ne demek allah askina? Kadinlari mal gibi goren zihniyetten biktim usandim artik.

hemen onu terk et ve ona şunu de : git kendine bakire bir kız bul... sonrasını o düşünsün bir dahada hayatına birini sokarken tipi v.s. için değilde sana olan saygısından ve sevgisinden dolayı sok bence....

sen de bakire,sen de bakir olsaydın çok uyumlu bir çift olurduk .neyse böyle de yakışıyoruz de

Bakirelik günümüzde de çok önemli bir kavram erkeklerin hepsi buna önem verir ve evlendiği kızın bakire olmasını isterler ...kendileri ne halt yerlerse yesin onlara birşey olmaz düşüncesindeler ... böyle biri ile beraber olma bence ayrıl evlenseniz bile sürekli kafana kakıcaktır bu olayı bu kişiyle evlensende hiç mutlu olmazsın ...

ilgilenir tabi.. her erkek bunu sorun eder hemde çok ciddi bir şekilde. o kızın helali ilk o olması varken neden 2. cisi olsun 3. cüsü olsun vs
aklına hep sunlar geliyordur acaba benden önce kaç kişi le oldu onlardan zevk aldımı su bu.
ve sende o kadar hatalısın ki hadi bir kere yapmışın bunu e be kızımm 2. kez neden yapıyorsun ya .!
o zaman sen bununla da ayrılınca diğer erkek arkadaşınla da yap böyle böyle gitsin.
kimse bana burda bekaretin önemsiz olduğunu söylemesin .
tamam insan bir hata yapar ama ders alır bu kızımız ders almışada benzemiyor.
tertemiz olmak varken kendini pisletmek niye bi kızım o zaman herkez erkek arkadaşıyla bunu yapsın gerdek gecesinin evlenmenin bir anlamı kalmasın
sonra kalksın da vay efendim bekaret önemli değil ki desin peh .
bu cocukta seni kullanıyo bu arada sen devam et böyle bakalımm kaça kadar olacak

evlenmeden önce gayri meşru birliktelik yaşayan aşkım seni seviyorum diyene kendini teslim etmeyi modernlik! çağdaşlık ! özgürlük ! olarak görenleri anlamıyorum..

insanın herşeyden önce kendine bedenine saygısı olmalı ...

bu gibi durumlarda erkeklere bişey olmuyor olan kadına oluyor ve türlü türlü ithamlara maruz kalıyor..

bi kaç dklık bişey için insan bunu kendine yapmamalı ...

bu ne özgürlük ne sevgi ... seni gercekten seven adam zaten helalin olana kadar sana dokunmaya kıyamaz ..

yani açıkcası ben de geçmişi temiz bir şey yaşamamış erkek aradım ve öyle bir şey hissetseydim biterdi.herkese uygun değil böyle yaşantılar

Helal dairesi keyfe kafidir demiş Bediüzzaman.
Siz her sevgilinizle yatağa gidiyorsanız namus kavramınızı gözden geçirin derim ben.
Cinsellik bi ihtiyaçtır ama evli olduğun helalinle giderilecek bir ihtiyaç..
İnanıyorum diyen insanların böyle pervasız davranması beni şaşırtıyor.
Ayrıca sevgiliniz bakir mi ki sizde bakirelik arıyor merak etmedim değil..
Af Allahım sen yardım et gençliğimize..

helal olsunn ..
sonra burdada kalkmışlar yok efendim bekaret önemli değil ben su su kişi ile yattım ama evet bekaret önemli değil. bakirelik nedir ki kücücük birşey.
bende bu düşünceye sinir oluyorum işte. kendilerini böyle savunuyorlar galiba

Sevdiği insanla evlenmeden beraber olan kadınlar için neden "pislenmiş,kirlenmiş" gibi ifadeler kullanılar anlamıyorum.Kadınlar gerçekten hemcinslerini b*klamaya bayılıyor (böyle yaparak erkeklere verdikleri primde cabası) Olmuşsa olmuş günah-sevap boyutu onu bunu neden ilgilendirir hatun bilmiyo mu sanki günah olduğunu biliyor eee sanane kardeşim? İnsan "Ben sıcak bakmıyorum,ben evlenmeden önce beraber olmayı düşünmüyorum" deyip geçer ama illaki "piss,kakaa,tüüüü" diyorlar.Sanki hatun yapınca sevabı/günahı başkalarına yazılıyor.İnsanlar kalp kırar,adam öldürür,elalemin arkasından konuşur kimse "aa pislenmiş bak bu şimdi" demez.Ama bi kız birine güvenip,sevip beraber olur yanlış yaptığınıda anlar sonra ama herkes yapıştırır etiketi.Tabi bazı namus bekçilerine de bayılıyorum.Birleşme hariç hertürlü cinsel pozisyonu yaşayıp hertürlü şeyi yaparlar tek mevcut yerlerini bakire bırakırlar sonra "Aaa ben bakireyim,o değil bak şu günahkara" olur (bakire karı istiyom diye yırtınan erkeklerede böylesi denk gelir zaten.)Arkadaşım sen bi bireysin yapmışsın bi hata ama bunu birdaha tekrarlamaman önemli.Emin ol,gerçekten emin ol ki seni seven insan ondan önce kimle ne yaptığına değil ondan sonra yaptıklarına bakar bunada "Adam" denir zaten.Olgun olur,kadınlara değer verir ve onları "evlenilcek-eğlenilcek birer mal" gibi görmez.Lütfen herşeyden önce sen kendi değerini bil.O oğlandan başka çocuk mu yok sanki Dünyada.Evet bırakmak zordur ama bigün gelir öyle biriyle tanışırsın ki "İyiki bundan öncekilerle işler yolunda gitmemiş" dersin.Herşeyden önemlisi lütfen kendi değerini bil ve kendine saygı göster ya.Senden bir tane daha yokk Dünya'da..Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
tabi canım ne önemi var ki bir zar iste(!)
asalım artık bu zihniyeti herkes istedigiyle yasasın istediğini
cocuk yasta kızlar hamile kalsın
sonra cocuk aklıyla çöpe yada soğukta dısarı atsınlar o bebekleri
ne var ki biz modern olmalıyız degil mi
hata her insan icindir yapılabilir ama Allah askına su olayı mesrulastırmayın surda
ZİRA BU KAFAYLA DAHA BURAYA COK KONU ACARSINIZ
yok efendimn sevgilim bıraktı evlenmedi
sözüm meclisten dısarı üstüne alınan da alınsın

Bu etiketin oluşumunda arkasında duramayan hem cinslerimiz sebep değilmidir? Her şeyi yaşayayım diyoruz sonra koşup diktirme için konu açıyoruz bir kişi ile olan kadına kaç karşı cins inanır ? Bir çok işi ile birlikte olup tek kişi ile oldum diye konu açılmadı mı burada ? Onlar bilmiyor mu kemikleşmiş yalanları ?

Konu sahibini tebrik ediyorum ve böyle ikilemde kalmaması gerektiğine inanıyorum ki zaten muhtemelen erkek arkadaşı bitirecek ilişkiyi bak kendi yoluna bu böyle gitmez ısıtıp ısıtıp önüne koyar ona da senin gibi biri değil diktirip kekleyen iki yüzlü bir kadın denk gelir.

seni kötü kız gibi görüyor belli ki. Yazık adama. Böylelerine acımak lazım. Sen onu seviyorsun bağlanıyorsun o seni hor görüyor. Madem öyle olduğunu biliyordu seninle niye birlikte oldu. Seni kullanıyor. Işi bitince de seni bir köşeye atacak. Sende zamanında bir hava yapmışsın. Seni de kınamıyorum. Artık geçmiş gitmiş. Herkes hata yapabilir. Sende yaşadıklarını açık yüreklilikle söylemşsin. arkadaşım daha da kullandırma kendini. Açık açık sor. Benimle ciddi düşünmüyor musun diye. Böylece gerçek niyetini Belli eder. Bu adam yalan söyleyip yine seni kullanmaya devam edebilir de. Yine dikkat et. unutma seni seven her halinle sever. Arkadaşım sende bir daha kendini kullandırma. Her sevgili olunca birlikte olacaksn diye birşey yok. Seni seven senin kılına zarar gelmesini istemez.

Meliscim erkek arkadasının bu şekilde konuşmasına üzüldüm dogrusu bence ayrılma hazırlığı içinde. Lütfen üzülme bu duruma, unutmaki sen kendi başına bir bireysin ve bu tip bahaneler ortaya sunan kişi kendi gerikafalılığını ve cahilligini açığa çıkarıyor.

Bu arada, tüm cevapları okuyunca iyice ikna oldumki;

Kadınların küçümsenmesi, rezil edilmesi, ezilmesi, kendi duygularını yaşayamaması ve köle olması için erkeklere gerek yokmuş sadece kadınlar bile bunun için fazlasıyla yeterli hatta erkeklerden bile etkililer...

Yazık diyorum başka birşey demiyorum sizlere...

ortalık kötü gerçekten. Avrupaya abd gençliğine özeniyor şimdikiler. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Lise deki kızların bir çoğu kadın gibi duruyor. Yüzlerinde masumiyet kalmamış. Medya da bu duruma teşvik ediyor. Sevgili olmanın ilk şartı cinsel birliktelikmiş gibi. Hop birlikte olduk sevgiliyiz şimdi diyolar. Seven insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez. Kızlara diyorum kendinizi kullandırmayın iki dakkalık zevk için. Ortalıkta adam gibi adam kalmamış.

Modernlik deyince hemen herkesle birlikte olmayı anlayan modernliği anlamamıştır. Gelişmişlik kastediliyor. Modernlikle alakası var evet işte yazdığın 2. cümlende söylediğin gibi nasıl ki adama hiçbir şey olmuyorsa kadına da olmamasını modernlik sağlayabilir. Eşitlik ve kimsenin başkasını yargılayamaması düşüncesi düzeltebilir bunu. Antik bir fikir olmasa gerek ve bunu çözmenin yolu da zavallı kuralları hatırlatmak olmamalı

o kadar din bahsi geçiryor ama bir erkek kalkıp da bu günahtır zinadır demiyor, dediği zaman da ancak kadına günah kadına ayıp. Kadınlar bakire kalsın, dış dünyayı bile hiç bilmesin istiyorlar bunun için dini de kullanıyorlar ama emin olun o adamların hiç ama hiç Allah saygısı yoktur.

Tamam insan her önüne gelenle birlikte olamaz zaten, kendisine saygılıysa, ama bu toplumda bu demek oluyor ki evlenene kadar hiçbir şey yaşamayacak, konu sahibine ikinci kez niye yapmışsın diyorsunuz da, en çok bakire kız isteyen erkekler sevgilisiyle(ki büyük ihtimalle bakire olduğunu düşünerek) ilişkiye girmeyi şart koşmuş halde.
Ayrıca bir de şu açısı var: Bir abim vardı sevgiliniz olunca anlarsınız aşık olunca insan kendini tutamaz ki, derdi. Aşkın bir ifadesi gibi. Ama biz bunu da bilemiyeceğiz tabi.

Bu düzen değişsin istiyoruz ama hala kadına suç buluyoruz. Adam burda haksız değilmiş gibi. Galiba çocukluktan beri gözümüzü açmış olmalarını hayal ettiğimiz ama açmamış o anneler gibi hala çok korkuyoruz. Ve bu korkuyu içimize salan kim?

Biz de kös kös oturuyoruz ilerde büyük ihtimalle de değmeyecek bir adam için(temennimiz o değil tabi) her şeyden sakınmaya.

ve ayrıca yok erkek kızı başka kızlarla kıyaslarmış da yok güvenemezmiş aklından senaryolar geçermiş de... bırakın bunları, ben de aşık oldum ve adam göğsünü gere gere de çok deneyimi olduğunu söylüyordu, kafamda kurmama bile gerek yok ki fena kıskanç biriyim.
ve bir adam ailesi için bakire kız ararsa ben de aynı şekil evine bağlı temiz bir adam isterim, isterdim aşık olana kadar. ve aşıksan umursamıyorsun. onun öncesi değil seninle olduğu kısmı önemli oluyor. emin olun ki bakireliğe bu kadar takmış bir adam ne aşk arar, ne arkadaş. tek istedikleri tek kendilerine ait sandıkları bir MAL'dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…