sevgilim onunla olduğumda bakire olmadığım için bazen şikayet ediyor.

bekaret erkek içinde kadın içinde önemlidir adalet ve eşitlik varsa bir erkek evlenmek için bakire bir kız arıyorsa kendiside bakire olmalıdır kuranda bu geçer nur suresinde yazar bakir erkek bakire kızla evlenmelidir ,zina edenler zina edenlerle evlenmelidir .Esas bir bakire bayan bakir olmayan bir erkekle evlenerek kendine haksızlık ediyor cinsellik erkege serbest sanki, sadece bir erkek dedigim gibi bakirelik gözunde bir degerse kendiside o degere sahip çıkacak o olçude yaşayacaktır .Her haltı yiyipte bakire kız isteyen bir erkek kendiyle çelişiyordur dininden bir haberide yoktur kendi egosu için böyle istiyordur ,böyle erkeklere bir kızın kesinlikle tenezzul etmemesi gerekir bir kadın kendine deger vermezse hiç kimse ona deger vermez

yazılan bir çok şeyin çok saçma olduğunu düşünüyorum. insanların kendi tercihidir, ne bedene saygısızlık ne de kötü olarak adlandırılabilecek bir şeydir. ben de birşeyler yaşadım ve şu an ki birlikte olduğum insan, senin erkek arkadaşın gibi kafasına çok taktı lakin bana her defasında dediği şuydu, ben geçmişimde yapmadımmı ki, senden böyle bir şey istiyim, o kadar bencil değilim. geçen hafta evlenme teklifi etti bana.
insanlara göre yorum yapmak o kadar kolayki; al bir örnek veriyim, ablam evliydi boşandı ve şu an ki evli olduğu kişinin ailesi önceden evli diye resmen ablama kötü gözle baktılar. diyolar ki; evli iken yapılır cart curt, ne fark eder, bekarken de, evli olup boşandıktan sonra da aynı damgayı yiyosun bu ülkede. bu ne modernlik ne de gençliğin yeni düşüncesi, bu her zaman tabuydu ve her zaman bekarken bunu yaşayan kadınlar vardı. tamamiyle insanın kendi düşüncesi.
ne mutlu ki, kendi hür iraden var ve cesaretinden ötürü tebrik ederim. hiç bir zaman bu yüzden kötü bir muamele ya da ona benzer bir şey yaşamadım. hiç bir şeyden de pişman değilim, burda din ile bu konuyu bağdaştıran insanlara da şunu diyorum ki; o kişinin Allah'la kendi arasında olan şeydir. bekaretse tek günah, hepiniz çok temizsiniz demek ki... sanki herkes tamamiyle herşeyi yerine getiriyor gibi, bir de burda ahkam kesiyorsunuz, çok yanlış bence bu.
herkesi olduğu gibi kabul etmeli ve saygı duymalıyız eğer ki insanları eleştiriyorsak kendi ayıplarımızı - kusurlarımızı kapatmak içindir...

Çok güzel diyorsun da o tabuyu yaratan ablanın eşinin ailesininde bu düşünceye sahip olması yine biz kadınların suçu değilmi ? Ne güzel arkasında durmuşsun işte senin gibi kadınlar artıkça normalleşir bu durum bizde nedir evlene kadar hayatını yaşa sonra tabu de toplum de erkek milleti de diktir me kandırma yollarına gir arkasında durmak sıfır dulum nasılsa diye her gün biri ile yatanlar çok benim arkadaşım öyleydi aman boşanmış derler diye takılıyordu dozu ayarlamak yok sonuç ne olacak ki bu eylemlerden sonra ?

Sizi tebrik ediyorum gerçekten siz kendinizi bilen arkasında duran bayansınız ama biri gelip bana ağlarsa hiç umursamam hadi oradan derim genitalde ki üni.bitiren hem cinslerim gibi...

evet, işte ablam sadece tek bir örnekti, çok fazla bunu yaşayan insan var, benim demek istediğim de burda, konuyu açan kişi yargılanmak için değil, çözüm önerikli bir şey yazmış. insanların kendi özel hayatıdır ne ben sizin yaşam tarzınıza bişey diyebilirim ne de siz benimkine, saygı göstermeliyiz -ki o amaçla yazdım, kimseyi savunmadım. amacım; insanların, bu konuyu açan kişinin yaşam tarzına müdahele etmesiydi, bakın sizde düşüncelerinizi yazmışsınız, ne bir yargılama ne de bu yaptığın yanlış gibi şeylerde bulunmuşsunuz, doğru olan da bu değil mi? insan sadece eşiyle birlikte olur ya da birini çok sever onunla birlikte olur... hiç kimsenin bence karalama ya da din altında bunları yanlış gibi göstermesinin lüzumu yok. konuyu açan kişinin iyi niyetiyle paylaştığı şey çok farklı. keşke insanlarımız bunu ayırt edebilse.

Son düzenleme:

Yargılayamayız tabi ki konu sahibi zaten bunu dert eden bir insan değil asla hayat onun sonuçlarını kaldırabalecekse kişi yaşamalı ama sonradan sahtekarlığa girecekse yapmasın ama sonra erkekler her cinsel hayatı olanı dulum diye her gün takılanlar ile her gün biri ile olanlar ile bir görüyor ablanızın durumuda bundan kaynaklı. Din ise oyuncak oldu burada bile var genitalde diktirme peşinde para bulamıyor bir derdim var kısmına ben zine ettim günah işledim allah affedermi gibi yazıyor sonra hop tekrar genitalde kaça yaptınız siz ki kendi orada anlattıkları farklı derdim var kısımında anlattıkları farklı ee hani kul hakkı madem müslümansın ?

İşte böyle arkasında duramayan üç kağıtçı hem cinslerimiz oldukça erkeğin saygı göstermesini beklemek yanlış kişinin önce kendisine saygısı olacak kaldı ki şuan ki nesil erkekleri bakire kız değil dürüst kız arıyor. Üniversiteler genel olarak malum artık kadınlarda evlenene kadar hayatımı yaşarım diyor ama bir çoğu sahtekarlıkla yapıyor bunu sonra sağa sola suç atıyor...

evlenmeden once artık herkes yaşıyor ne var bunda yada artık bu tarz seylerı aşmamız lazım gibi yorumları anlamıyorum..
sen herkes misin??
yada toplum bunu yapıyo dıye sendemı yapmak zorundasın??
yada bunu yapınca tabular yıkılıp batılılaşmış mı olunuyor??

kımın ne yaptıgı önemlı degiş şahsi olarak,herkes kendı hayatını bıldıgı gibi yaşasın günahıyla sevabıyla
ama dönüpte artık herkes yapıyor ne var bunda,yada erkeklerde yapıyo bızde yapalım vs vs. anlamıyorum
nıye hep başkaları bıze yol gösterecekkı
erkek yapsın bırak yada kadın yapsın bırak,o onun boynunun borcu...
bı arkadas bahsetmıs nur suresındekı ayetten bu olay evlılık dışıysa haramdır,
kadını erkegi yok bu işin..
ama yargılamak kımseye düşmez o ayrı,birlikte olan biri (kadın erkek farketmez)hesap verecegi yer burası degil zaten..inancı dogrultusunda bunun bilincindedir..

benım kendı adıma üzüldügüm tek şey cinsiyet ayrımadan konuşuyorum,her iki taraf içinde keşke bukadar yitirilmeseydi bazı degerler..

sen boşver onu ya cidden. o 200 yıl öncesinde yaşıyor. senin bedenin ve tercihlerin onu bir gram ilgilendirmez. güçlü bir kadın ol.

böyle konuları gördükçe o kadar kızıyorum ki. adam bakire mi, değil. karşıdaki kadının bakireliğini neyine güvenerek soruyor. insan ilk önce kendine bi bakar. bi temiz dayak atacaksın böylelerine.

bazı erkekler hala kızlık zarı olayını idrak edebilmiş değil. kimi kadınlar vardır bakireliğini korular ama anal ilişki yaşarlar, gelip geçen erkeğin haddi hesabı olmaz. kimi kadınlar vardır bir erkeği çok severler ve onunlar her şeyi yaşarlar. ama bir şekilde ayrılırlar. şimdi hangi kadın bakire sorarım size? erkeklerin bu tür sözlerine fazla takılmayın ve size değer verecek birini bulun. bir arkadaş demiş ciddi düşünmüyor diye aynen öyle.

çaoğu kadın bakireliğini koruyordur canım.
erkekler de bakir olmalıdır. sadece kadınlara has bişey değil bu.
ister vicdan özgürlüğü deyin,isterseniz ben özgürüm deyin bunun adı inandıgımız kitapta zina diye geçiyor.
erkek şunu düşünür ben gittiğimde aklım eşimde kalmamalı.
kendini eşine saklamayan kadına güvenmezler.
bu çocugun anesi olsaydınız nasıl bi gelin isterdiniz???
daha önceden başka cinsel beraberlik yaşamış bir bayanın nefsi zayıftır diye düşünüyorum.
ben senin yerinde olsam aynısıı ona dersim neticede sen de onun ilk beraberliği değilsindir.

kızlar size danışmak istiyorum,ben kızlık zarımı daraltıp diktireceğim Allah izin verirse mayısın sonunda kızlık zarı dikimini kalıcı yani flep yöntemiyle diktirmeyi düşünüyorum doktorum tam garanti verdi verilen para zaten az buz değil hani emin olamadım sizce kalıcı mı daha iyi bir yöntem geçici mi?

Kendin olsan ben buyum desen olmuyor yani illa sahtekarlık yapacaksın peki kul hakkı ne olacak Allah izin verir ise diyorsun bir de. Kocanı kandırdın yüzüne rahat bakabileceksen eğer genitale yaz oradakiler daha net aydınlatır seni, senin gibi kadınlar yüzünden erkeklerin dilinde sakız oluyoruz çokmu zor benim hayatım kime ne demek ? Madem seni sen olduğun gibi kabul etmiyor vur tekmeyi git kafa dengini bul.

Son düzenleme:

sen biliyorsun ALLAH bılıyor kul bılse ne olur bılmese ne olur sen kendını kandırırsın vıcdanın rahat edıcekmi hergün ,hergün

bende sizin gibileri anlayamıyorum birşeyler yaptıysan arkasında dur .utanma sıkılma başınıda dik tut ben istedim ben yaşadım de

kabul eden eder etmeyende çeksın gitsin lütfen

konu sahibi sana gelınce sevgılın yenımı idirak etmiş bakıre olmadıgını ne münasebet canım o dakıka koyardım noktayı hadi canım

hadi,hadiiiii yol al derdım .

anlayamıyorumya kendılerı yapınca erkekmı oluyorlar biz yapınc a ne dedıkleri ortada

isteyen yaşasın istemeyen yaşamasın halaaa bunları konuşuyoruzya yazık bizlere valla hem her koyun kendı bacagından asılır kimene ?günahıda savabıda kendıne ( namus bekçilerine bu lafım )

kaldımı artık böyle şeylerya eskıden boşandıgında kadın dul damgası yerdi şimdi öylemi ? 5 den fazla çocuklu arkadaşım ayrıldı

yenıden evlendıler hemde bekar adamlarla çocuklarınıda kabul ettiler .3 tanesının eşinin yaşıda küçük kadınlardan .

evlenmeden beraber olanla ! evlenipte olduktan sonra dahamı başka oluyorki acaba ? ( neymiş tellı duvaklı evlenmiş )olabilir

belkıde başkasına evlenmek nasip olmadı sevdı yaşadı illa telallamı dduyurmak lasımki ? yada devletten imzamı almak lazım

sevişmek için biriyle anlamıyorumya

herşeyden önce NAMUSLU BİR KADIN İSTİYORSAN NAMUSLU BİR ERKEK OLUCAKSIN LAFINI HEP SEVUNMUŞUMDUR

benim erkek arkadaşımda benimle bakireyim diye dalga geçiyordu...nasıl memnun edicez biz bunları

Sayfalarca okudum,bi kadının evlenmeden erkek arkadaşıyla bişeyler yaşaması hata,yanlış,kirlenmek,pislenmek vs. olarak adlandırılmış hep.Belki bi şekilde olaylar gelişti,2 taraf da istedi oldu etti,normalde iki sevgili ne yaşıyosa onlar da yaşandı günün birinde bu ilişki evliliğe gitmedi,her ilişkinin bitebilceği gibi o da bitti.Şimdi kadınların bu geçmişte yaşadıklarını hata,yanlış,kirlenme,ortada bırakılma olarak görmesi mi gerekir?En ılımlı yazan bile hadi geçmişte olmuş bi hata,bi yanlış yapmışsın olabilir vs şeklinde yazmış.Belki iki sevgili de birbirini sevdi,gelecek düşündü etti vs. ilişki bi şekilde yürümedi.Erkek bu yaşananları hata olarak görmezken,kadın niye geçmişte yaşananlara ihanet edercesine bi pişmanlık duymak,yaşadıklarına hata demek zorunda?
Biz bile hemcinslerimize böyle bakıyosak,o zaman erkeklerin bakire olsaydın her şey farklı olurdu demesi normal değil mi?
İsteyen evlenene kadar bekler isteyen beklemez ama bi yaşam tarzını yaşayan ötekine bişeyler dikte ettiği sürece, bu ülkede kadına bekareti üzerinden mal muamelesi yapılmaya devam edilir.
Bu arada konu sahibinin ne durumda olduğunu merak eden bi ben miyim?

ben bunu hiç anlamıyorum erkekler ohhhhh herşeyi yaparlar ciddi bir ilişkide de hemen bakire isterler birde sana açıkça sölemiş bence ayrıl ondan kendini kullandırıp kırılma boşuna

Ondan daha iyisini hak ediyorsun. Bakire olup olmamana önem verdiğine göre yobazın teki. Evlenirseniz senin de ilerde olması muhtemel kız çocuklarınızın da hayatını mahveder. Ayrıl.

İyide bu beni ilgilendirmiyor ki,isterse gitsin diktirsin isterse arkasında durup söylesin.Ben inanırım,inanmam için bi neden var mı? Yok.Çünkü zaten o durumda olan bir kişi böyle bi yalan söylüyorsa iş yine başa dönüyor,yine kadınların bu durumdaki hemcinslerini en az erkekler kadar küçümseyip etiket yapıştırmasından dolayı.Kimseyi ilgilendirmese kız yalan söylemeye gerek duymaz.Tabii ki gidip diktirsinler demiyorum ama bunu yapanların sonucuda buraya çıkıyor.
Biz kız bakireymiş dğeilmiş banane,ben onun insanlığına bakarım vicdanına..Hayır yani ben desem "Ayy pise bak,kirlenmiş evlenmeden önce biriyle beraber olmuş" diye hem benim başıma gelmiyceği belli değil,hem kızı üzmüş olurum hemde bunu demekle kızın yaptığı şey ne geri alınır nede bana ayrıyetten bu laflarımdan dolayı bi zar daha eklenir.İnsanlar hala kişilerin vicdanına insanlığına bakmadığı sürece bu böyle gidicek..Bi kadın haksızda olsa haklıdır haklıda olsa haklıdır benim gözümde.Çünkü bugüne kadar erkeklerden öyle iğrenç pis davranışlar gördümki çoğuna herşey müstehak !

Erkekler de nasıl olsa kız değilim diyenler ile yada okul bitince diktiririm diyenler ile gibi gibi kızlar ile ki bu kızlar derken işi abartıp her gün farklı kişi ile birlikte olan şu bu sürekli sevgili değiştirenlerdir birlikte ola ola her bakire olmayanı bir görüyor çünki ya zorla oldu ya bir kişi oldu yalanını her kadın kullanır kurunun yanında yaşta yanar bunu anlatmak istedim. Ve benimde başıma gelebilir demişsiniz ne kadar saçma ya başınıza ne geliyor kaza mı bu istersin olur sonra yollarınız ayrılır ne o sana ne sen ona mecbur değilsin ki ? Bende çok erkek gördüm aynı zamanda kadında gördüm tek taraflı bakmak çözüm değildir üstünü örtmektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…