- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
Ahahha haklısınsıkılmış ayrılmak İçin bahane arıyor öküz Aleyhisselam
Ben bitirdim zaten sadece ona sormak muhatap olmak istemiyorum merak ediyorum neden böyle olduğunuLafları adam atıyor sen de neden böyle diyor diye üzülme. O pişman olsun neden dedim diye.
Çok güzelsin onu ahırına yollamanın vakti geldi :)Ahahha haklısın
Evde otururken beline Shakira kemeri mi taktın ne yaptın adam durduk yere neden pavyon kızı desin
Bir başka kadının canını yakmak uğruna sizi mi kullandı acaba ? Yani sizi sevmiyor. Ama ne olursa olsun hakaret edilmesine müsaade etmeyin kendinizeBende o cümlesini anlamaya calısıyorum. Ama onunla bir ilgisi yok kavga her ettiğimizde cok sevdiğini söyleyip duygusallasıyor elinden gelen cabayı gösteriyordu ilişki için ama benim anladığım inat ettiği başka biri olduğu o yuzden benimle sevgili olduğu
Çok güzelsin onu ahırına yollamanın vakti geldi :)
En güzelini yapıyorsunuz.Bende 1 yılı tüm anıları herseyi unutup üzülsemdr kendi kendime söz verdim bitiriyorum dediğiniz gibi
Böyle şeylerle kendini avutma. Aklınca seni beğenmiyor , eziyor . Ezdirme kendini , ne amaçla yapıyor bilmiyorum ama çok sağlam hareketler değil söyledikleri ve davranışlarıNormal sort atlet giydim saçlarımda benziyormus doğal bir koyu sarı tonu olmasına rağmen bunu dedi sanki içine üç harfli girmiş gibi davranıyor kendisi değil asla önceden saçlarımı sevdiğini söylüyordu hep
Terbiyesizliğinden. Ne olursa olsun öyle konuşamaz densiz.Ben bitirdim zaten sadece ona sormak muhatap olmak istemiyorum merak ediyorum neden böyle olduğunu
22 yasındayım oda 26 yaşında beraber yaşıyoruz. Sabah uyanıyor bana sarılıyor öpüp duruyor ve uykumdan uyanıyorum onun yuzunden! Kalkıyorum sonra wcye gidiyorum su felan içicem uyanmışım sonucta kendime geleyim bi beni cagırıyor gel yanıma diye,ne var diyorum yine sarılıyor kahvaltı hazırlıycam diyorum sonra hazırla diyor yatakta sabah sabah sarılıp koklasmak ne ya 1 saat hay allahım neyse sabrediyorum yine. Sonra sende kalk diyorum mutfakta bu sefer ben kahvaltı hazırlarken sarılıyor iyice deliriyorum. Bana rahat yok telefona bakamıyorum,dizi izleyemiyorum,duşta bile cabuk çık özletme diyor,sürekli sohbet etmek sarılmak öpmek istiyor (cinsel ilişki kastetmiyorum) duygusal birisi ama soguyorum artık çok sıkılmaya basladım gecede uyurken aynı sey beni uyutmuyor ya konusur ya sarılır öper durur beni çıldırtıyo artık! 3 gündür saydırmadıgım laf hakaret kalmadı.. surekli tartısma bana duygusuz gamsızsın Beni sevmiyorsun evlenince böylemi olacak diyor, bende biraz olgun ciddi ol bu hareketlerini çocuksu buluyorum,beni daraltma,insan kendinede vakit ayırmalı diyorum. Trip atıyor yine aynı seyleri yapıyor sanki ben erkeğim o kız asırı sinir olmaya basladım 2 gün önce sabah uyandırdı diye kan beynime sıçradı büyük kavga ağzımı tutamadım agır birkac sey söyledim sonra telefonla ugrastım verdiği cevapları umursamadan cıktı telefonumu fırlattı camdan bende indim arabasını çizdim sonrada onun telefonunu alıp hattımı takıp aileme geldim. aradı baya hep olumsuz konuştum sizce ben mi abartıyorum yoksa haklımıyım?
Size pavyon kadıno gibisin dedi ve siz o yaratığa hala sevgilim mi diyosunuz2 gündür asırı garip davranıyor sanki büyülenmiş gibi normal değil. Tartısma kavga yok odaya yanıma gelip önce seni görünce cinlerim tepeme cıkıyor deli oluyorum dedi. Sonra ben umursamadım bu seferde pavyon kızlarına benziyorsun sacın oturusun giyimin dedi.. herzamanki gibi evde oturmusum atlet sort saclarım toplu. Bende sinirlendim neden benlesin o zaman bunca zamandır dedim inat ugruna dedi odasına gitti kapıyı kilitledi. Sizce bunun sorunu ne neden böyle oldu biranda? benim için ağlayan bırakma gitme diye 1 hafta önce yalvaran insan hep seven herseyi yapan biri neden böyle değişti?
Ay vallahi büyülenmiş olduğuna inanacaktım nerdeyse ta ki bu yorumu görene kadarYeni birini bulmuş. Kendi ayrilmis olmamak icin sana kotu davraniyor. Bu sekilde sen ayrilacaksin. O terkedilmis adam olacak. Insanlar ona aciyacak. Yeni sevgili bulmasını da garipsemeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?