Sevgilim pavyon kızları gibisin dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde otururken beline Shakira kemeri mi taktın ne yaptın adam durduk yere neden pavyon kızı desin

Normal sort atlet giydim saçlarımda benziyormus doğal bir koyu sarı tonu olmasına rağmen bunu dedi sanki içine üç harfli girmiş gibi davranıyor kendisi değil asla önceden saçlarımı sevdiğini söylüyordu hep

Bir başka kadının canını yakmak uğruna sizi mi kullandı acaba ? Yani sizi sevmiyor. Ama ne olursa olsun hakaret edilmesine müsaade etmeyin kendinize

Böyle şeylerle kendini avutma. Aklınca seni beğenmiyor , eziyor . Ezdirme kendini , ne amaçla yapıyor bilmiyorum ama çok sağlam hareketler değil söyledikleri ve davranışları

Ben başkası yüzünden öyle davrandığını düşünmedim kafası bozulmuş senden çıkarmış. Başka saçma derdini sana yansıtmış. Yoksa niye yalvarıp peşine dolaşsın? Kapıyı kilitlemek de garip regl zamanı gelmiş
Anasıyla konuşmuş da olabilir bu tabir ancak kaynana ağzından çıkabilir
Sevmedim ben bu bebeyi.

Takıldığı yerlerdeki kadınları nasılda iyi biliyor ama bu seni aşağılamak bence bunun kaba dilli halini az çok biliyorsundur. . Kendine birazcık bile olsa saygı duyuyorsan bu adamla görüşmeyi kesmen lazım.

Bu da daha nisanda açtığınız konu.nişanlınız mı sevgiliniz mi karar verin.eğer bu konular gerçekse hayatımda gördüğüm en toksik ilişkilerden biri, özellikle koyu işaretlediğim yerleri okuyun ayrılın ve büyüyün.

Size pavyon kadıno gibisin dedi ve siz o yaratığa hala sevgilim mi diyosunuz

Yeni birini bulmuş. Kendi ayrilmis olmamak icin sana kotu davraniyor. Bu sekilde sen ayrilacaksin. O terkedilmis adam olacak. Insanlar ona aciyacak. Yeni sevgili bulmasını da garipsemeyecek.
Ay vallahi büyülenmiş olduğuna inanacaktım nerdeyse ta ki bu yorumu görene kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…