- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Cevap vermiyor insan gibi inat ugruna senleydim bunca zaman dedi gitti sonrada bende umrumda değilmiş gibi davrandım telefonla oyun oynamaya devam ettim cünkü egosunu oksamak istemiyorum
Niyesini boşver ayrıl hemen adam neler söylemiş2 gündür asırı garip davranıyor sanki büyülenmiş gibi normal değil. Tartısma kavga yok odaya yanıma gelip önce seni görünce cinlerim tepeme cıkıyor deli oluyorum dedi. Sonra ben umursamadım bu seferde pavyon kızlarına benziyorsun sacın oturusun giyimin dedi.. herzamanki gibi evde oturmusum atlet sort saclarım toplu. Bende sinirlendim neden benlesin o zaman bunca zamandır dedim inat ugruna dedi odasına gitti kapıyı kilitledi. Sizce bunun sorunu ne neden böyle oldu biranda? benim için ağlayan bırakma gitme diye 1 hafta önce yalvaran insan hep seven herseyi yapan biri neden böyle değişti?
valla ister büyü de ister başka kadın de... sonuçta sana böyle davranan bir insanla 1 dakika daha geçirme!! yani sevgilisiniz, boşanma derdiniz yok,çoluk çocuk yok.. yol ver gitsin.2 gündür asırı garip davranıyor sanki büyülenmiş gibi normal değil. Tartısma kavga yok odaya yanıma gelip önce seni görünce cinlerim tepeme cıkıyor deli oluyorum dedi. Sonra ben umursamadım bu seferde pavyon kızlarına benziyorsun sacın oturusun giyimin dedi.. herzamanki gibi evde oturmusum atlet sort saclarım toplu. Bende sinirlendim neden benlesin o zaman bunca zamandır dedim inat ugruna dedi odasına gitti kapıyı kilitledi. Sizce bunun sorunu ne neden böyle oldu biranda? benim için ağlayan bırakma gitme diye 1 hafta önce yalvaran insan hep seven herseyi yapan biri neden böyle değişti?
Evde otururken beline Shakira kemeri mi taktın ne yaptın adam durduk yere neden pavyon kızı desin
Senin sınırını zorlamaya çalışıyor heralde. Neyin inadina senleymis. Kendini boyle bir insandan kurtarmaya bak daha fazla vaktini harcamadan2 gündür asırı garip davranıyor sanki büyülenmiş gibi normal değil. Tartısma kavga yok odaya yanıma gelip önce seni görünce cinlerim tepeme cıkıyor deli oluyorum dedi. Sonra ben umursamadım bu seferde pavyon kızlarına benziyorsun sacın oturusun giyimin dedi.. herzamanki gibi evde oturmusum atlet sort saclarım toplu. Bende sinirlendim neden benlesin o zaman bunca zamandır dedim inat ugruna dedi odasına gitti kapıyı kilitledi. Sizce bunun sorunu ne neden böyle oldu biranda? benim için ağlayan bırakma gitme diye 1 hafta önce yalvaran insan hep seven herseyi yapan biri neden böyle değişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?