- 21 Aralık 2020
- 13
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Gizli isim
-
beni sevdiğinden eminim
Benden çok çabalıyordu sözlenmemiz her gün ailesiyle konuşuyordu ne zaman isticez yani sevmeyen bi insan neden cabalasin evlenmek icin ve bir kadın his eder sevilmedigini o benim gözlerimin içine baktığında ben görürdüm bana olan aşkını ama ben hata bende diye düşünüyorum çünkü o beni her kırdıginda ben sorun yok dedim Tm dedim uzatmadım ben arardım onu ben alistirdim onu boyleNeye dayanarak eminsiniz sevdiğinden?
Sizin sevgi algınız bozuk gibi görünüyor, varsa sevdiğine dair bir minicik ispatınız onu da yazın bence.
E hissedememişsinBenden çok çabalıyordu sözlenmemiz her gün ailesiyle konuşuyordu ne zaman isticez yani sevmeyen bi insan neden cabalasin evlenmek icin ve bir kadın his eder sevilmedigini o benim gözlerimin içine baktığında ben görürdüm bana olan aşkını ama ben hata bende diye düşünüyorum çünkü o beni her kırdıginda ben sorun yok dedim Tm dedim uzatmadım ben arardım onu ben alistirdim onu boyle
Sevgi her şey değildir. Bu adam sizi seviyor olabilir ama kendini kendi gururunu daha çok seviyor. Uzun vadede bu durum insanı yorar yıpratır lanet okutur. Ayrıca aferin iyi yapmışsınız alıştırmakla hala döner mi diyorsunuz döner mi diyeceğinize sizi sürekli değersiz hissettiren, suçluluk duymanızı sağlayan birinden kurtulduğunuz için şükredinBenden çok çabalıyordu sözlenmemiz her gün ailesiyle konuşuyordu ne zaman isticez yani sevmeyen bi insan neden cabalasin evlenmek icin ve bir kadın his eder sevilmedigini o benim gözlerimin içine baktığında ben görürdüm bana olan aşkını ama ben hata bende diye düşünüyorum çünkü o beni her kırdıginda ben sorun yok dedim Tm dedim uzatmadım ben arardım onu ben alistirdim onu boyle
şaka mı yapıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım üç yılık bi ilişkim vardı takımdada sözümüz vardi dün Içim kan ağlaya ağlaya bitirdim sevgilim beni sevdiğinden eminim ama gururu yüzünden bana kendimi çok değersiz hissetiriyordu kırıyordu özür dilemiyordu aramıyordu sürekli altan alan taraf bendim üç gün önce kalbimi kırdı üç gün boyunca beni aramasını bekledim gönlümü almak için aramadı dün ben dayanamadım yazdim neden aramadın beni kırdın bana hiç bise söylemedi dedi demekki beceremiyormuşum çok umursamaz tavırlarla konuştu bende dayanamadım ilişkiyi bitirdim oda bana dedi ben hayatini mahvetim bundan sonra hayatin mahvolmasın benimle sizce hatasını anlarmi akli başına gelirmi dönermi bana ben çok seviyorum onu çokta üzgünüm asla hak etmedim bunları
Benden çok çabalıyordu sözlenmemiz her gün ailesiyle konuşuyordu ne zaman isticez yani sevmeyen bi insan neden cabalasin evlenmek icin ve bir kadın his eder sevilmedigini o benim gözlerimin içine baktığında ben görürdüm bana olan aşkını ama ben hata bende diye düşünüyorum çünkü o beni her kırdıginda ben sorun yok dedim Tm dedim uzatmadım ben arardım onu ben alistirdim onu boyle
Hakkinizda hayirlisi olmuş o zaman.. Dediği gibi yolunuza devam edin,daha çok gençsiniz.Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım üç yılık bi ilişkim vardı takımdada sözümüz vardi dün Içim kan ağlaya ağlaya bitirdim sevgilim beni sevdiğinden eminim ama gururu yüzünden bana kendimi çok değersiz hissetiriyordu kırıyordu özür dilemiyordu aramıyordu sürekli altan alan taraf bendim üç gün önce kalbimi kırdı üç gün boyunca beni aramasını bekledim gönlümü almak için aramadı dün ben dayanamadım yazdim neden aramadın beni kırdın bana hiç bise söylemedi dedi demekki beceremiyormuşum çok umursamaz tavırlarla konuştu bende dayanamadım ilişkiyi bitirdim oda bana dedi ben hayatini mahvetim bundan sonra hayatin mahvolmasın benimle sizce hatasını anlarmi akli başına gelirmi dönermi bana ben çok seviyorum onu çokta üzgünüm asla hak etmedim bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?