Ben 24 o 28 yok ben söyledim bendim diyeyasiniz kac.. nude foto kadinlari takip etmeler felan.. normal gelmedi bana. guvenmezdim ben olsam. sizi yakaladi mi siz mi soylediniz fake hesabinizi? inandirici gelmedi siz oldugunuzu biliyor sanmasi vs..
Sen olduğunu biliyordum kısmı yalan. Sapık mı?3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
evet3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
deme öyle bak 1 aydır evde kapalıyım reisSend nudes gizemli reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?