- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
Arkadaşlar ben küçük bir doğu ilçesinde öğretmenim... Ve batıda bir ilde bile bir bakanın dönüp bir daha bakmadan edemediği kızlardanım..bunun yanlış anlaşılmasını istemem sadece birazdan anlatacaklarımla alakalı olduğu için söylüyorum. dediğim gibi bu tarz bir kız olduğum için yaşadığım ilçede de peşimde bayağı bir insan var.. adımı söylediğin zaman bilmeyen yok... o ilçenin en güzel 3 kızının içindeyim... 3 yıldır oradayım ve kimseyle çıkmadım..bilirsiniz oralarda aşiret olayları da çok...zenginleri de fazla... kendisiyle evlenmem için kapımda yatanlar, paralar pullar teklif eden çok oldu. kimseye yüz vermedim...neyse sadede geleyim.. şuanki sevgilim de 6 ay peşimden koştu,kapımda yattı... üstelik 2 yıllık üni mezunu işsiz bir adam... aylık 1000 lira geliri ya var ya yok... ama çalışkan,gayretli,güleryüzlü,esprili..anlayışlı,şiddetten hoşlanmayan,kıskançlık yapmayan..tam bir kzıın hayal edebileceği gibi bir adam... neyse 6 aydan sonra ben de ona aşık olsum ve çıkmaya başladık ..bana o kadar mükemmel davrandı ki aşık oldum..ben de aşık olunca körkütük olanlardanım..bütün arkadaşlarımdan uzaklaştım..hep onunla olmak istedim... o da ALLAH var hep yanımda oldu..birlikte olmaktan çok keyif alıyorduk.. ama onun bazı evli arkadaşları var..adamlar karılarını bile aldatıolar.bizimki de çocuklulk arkadaşı die onlarla takılıo... bu sebeple çok tartışırdık..başka da tartışmamız olmazdı zaten...o 'güven' olayına çok önem veriyor..seninleysem seni seviyorumdur bana güven diyor ama ben o arkadaşlarıyla okey bile oynasa kız muhabbetine geliodur olay diye huzursuz oluorum,ters konuşuorum...bir de o kadar aşığım ki yanımdayken bıraksa saatlerce onun yüzünü usanmadan seyredebilirim..kedi gibiyim illa sokulurum,sırnaşırım,sarılırım öpreim,elimi üzerinden çekemiorum resmen... sırtına minder koyarım,kalkar suyunu getiririm..tam böyle kul köleyim... bana geçen hafta tartıştığımızda SENİ ESKİSİ KADAR SEVMİYORUM BENİ BUNALTIYORSUN dedi.... hala çok seviyorum ve evlenmek istiyorum ama artık kıskançlık yaptığın için arkadaşlarımlayken seni aramak istemiyorum. ya da ileride de böyle olursun diye çekiniyorum dedi... beni biraz rahat bırak,sevgini bu kadar belli etme dedi... ŞOK OLDUM...günlerce ağladım.. ağladığımda da üzülmene kıyamam ben seni seviyorum sadece bu hareketlerin beni soğutuo,elimde değil,sen biraz rahat olsan ben de daha çok sevicem seni dior.... gerginlik tartışma istemiorum sadece diyor... yoksa gözüm senden başkası görmüo zaten diyor... ama kafam çok karıştı.. kendimi gurursuz hissediorum..sizce gerçekten sıkıldı da bahane mi üretüor yoksa gerçekten erkeklerin yapısı bu da ben mi çok bunalttım? ne diyorsunuz akıl verin lütfen???