• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim şımardı..ne yapmalıyım?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
Arkadaşlar ben küçük bir doğu ilçesinde öğretmenim... Ve batıda bir ilde bile bir bakanın dönüp bir daha bakmadan edemediği kızlardanım..bunun yanlış anlaşılmasını istemem sadece birazdan anlatacaklarımla alakalı olduğu için söylüyorum. dediğim gibi bu tarz bir kız olduğum için yaşadığım ilçede de peşimde bayağı bir insan var.. adımı söylediğin zaman bilmeyen yok... o ilçenin en güzel 3 kızının içindeyim... 3 yıldır oradayım ve kimseyle çıkmadım..bilirsiniz oralarda aşiret olayları da çok...zenginleri de fazla... kendisiyle evlenmem için kapımda yatanlar, paralar pullar teklif eden çok oldu. kimseye yüz vermedim...neyse sadede geleyim.. şuanki sevgilim de 6 ay peşimden koştu,kapımda yattı... üstelik 2 yıllık üni mezunu işsiz bir adam... aylık 1000 lira geliri ya var ya yok... ama çalışkan,gayretli,güleryüzlü,esprili..anlayışlı,şiddetten hoşlanmayan,kıskançlık yapmayan..tam bir kzıın hayal edebileceği gibi bir adam... neyse 6 aydan sonra ben de ona aşık olsum ve çıkmaya başladık ..bana o kadar mükemmel davrandı ki aşık oldum..ben de aşık olunca körkütük olanlardanım..bütün arkadaşlarımdan uzaklaştım..hep onunla olmak istedim... o da ALLAH var hep yanımda oldu..birlikte olmaktan çok keyif alıyorduk.. ama onun bazı evli arkadaşları var..adamlar karılarını bile aldatıolar.bizimki de çocuklulk arkadaşı die onlarla takılıo... bu sebeple çok tartışırdık..başka da tartışmamız olmazdı zaten...o 'güven' olayına çok önem veriyor..seninleysem seni seviyorumdur bana güven diyor ama ben o arkadaşlarıyla okey bile oynasa kız muhabbetine geliodur olay diye huzursuz oluorum,ters konuşuorum...bir de o kadar aşığım ki yanımdayken bıraksa saatlerce onun yüzünü usanmadan seyredebilirim..kedi gibiyim illa sokulurum,sırnaşırım,sarılırım öpreim,elimi üzerinden çekemiorum resmen... sırtına minder koyarım,kalkar suyunu getiririm..tam böyle kul köleyim... bana geçen hafta tartıştığımızda SENİ ESKİSİ KADAR SEVMİYORUM BENİ BUNALTIYORSUN dedi.... hala çok seviyorum ve evlenmek istiyorum ama artık kıskançlık yaptığın için arkadaşlarımlayken seni aramak istemiyorum. ya da ileride de böyle olursun diye çekiniyorum dedi... beni biraz rahat bırak,sevgini bu kadar belli etme dedi... ŞOK OLDUM...günlerce ağladım.. ağladığımda da üzülmene kıyamam ben seni seviyorum sadece bu hareketlerin beni soğutuo,elimde değil,sen biraz rahat olsan ben de daha çok sevicem seni dior.... gerginlik tartışma istemiorum sadece diyor... yoksa gözüm senden başkası görmüo zaten diyor... ama kafam çok karıştı.. kendimi gurursuz hissediorum..sizce gerçekten sıkıldı da bahane mi üretüor yoksa gerçekten erkeklerin yapısı bu da ben mi çok bunalttım? ne diyorsunuz akıl verin lütfen???

bir de ekleme yapayım..şuanda ben ona söz vermiş durumdayım..tamam trip atmayacağım diye.. iyi geçinioruz bir kaç gündür..az önce bana mesaj attı..aşkım sana var ya bayılıorum..bir de şu triplerin olmasa ayyaş gibi dolanacağım etrafında..pervane olacağım sana yazmış.... acaba gerçekten sevio ve sadece sıkıntısını mı dile getirio..bi emin olsam..ben de kendimi düzeltymeye çalışıcam ama gururum da incinio o kadar insan ben onu seveyim diye kapımda yatarken ben bu adama kendimi sevdirmek için çırpınıorum:(

Elini ayağını çekeceksin daha ne yapabilirsin..ne diye o kadar el bebek gül bebek ilgileniyorsun.. bırak kendi haline.. sonra da böyle hak etmediğin şeyleri duyuyorsun.. seni ikna edene kadar her şey çok güzel artık emin olduktan son yan çizmeler başlıyor.. bu erkekleri çözebilen varsa bize de anlatsın bir zahmet..

Arpasını biraz kes.
Kendinin bulunmaz hint kumaşı zannetmesin.
Öyle bir rahat bırak ki o senin peşinden koşsun.
Ha baktın 'hapis istirahat sürgün seyahat 'modunda yol ver gitsin.
Allah herkesi kadir kıymet bilenle karşılaştırsın.

sevgilim şımardı yazmışsın ama ben bu yazdıklarında bi şımarma değil bunalma görüyorum. Adam bunalmış, sende haklı olarak endişelenmişsin tamam ama madem onu bu kadar çok seviyorsun biraz daha tepkilerini azalt bu konuda, erkekler böyle şeylerden hoşlanmıyor malesef. Güvensizlik olarak algılayabiiyorlar, halbuki bu kaybetme korkusundan başka bişey değil..

aynen öyle ... ama çok seviyorum bırakamıorum..başka da bir kusuru yok... tek kusuru bu lafı etmesi...o yüzden acaba diyorum ben mi çok üstüne geldim gerçekten? çünkü normalde çok ilgili ,alakalıdır... düşüncelidir.. ama işte insan nasıl bıkar bunları sevilmekten yaaa?? benim ona gösterdiğimalakayı o bana gösterse mest olurum... gururlanmalı.. bu kı bana aşık diye ama bizimki bunaldı te4sine..

Arpasını biraz kes.
Kendinin bulunmaz hint kumaşı zannetmesin.
Öyle bir rahat bırak ki o senin peşinden koşsun.
Ha baktın 'hapis istirahat sürgün seyahat 'modunda yol ver gitsin.
Allah herkesi kadir kıymet bilenle karşılaştırsın.

yapmayın allah aşkına.. Nasıl bir tavsiye nasıl bir yorumdur bu. Adam nasıl seviyormuş işte, sadece bayanın ona güvensizlik yaşadığını düşünüyor. Öyle bir yazmışsınız ki görende aldatılan kandırılan bir kadına tavsiye veriyorsunuz sanar.:19:

Şu pırıl pırıl kızlar,işsiz güçsüz,kendisine layık olmayan adamları neden tepelerine çıkarıyorlar?
Neden onlara kul köle oluyorlar acep? :ssz:

Sana uyacak seni mutlu edecek insanı bulmalısın. Madem seçeneklerin çok kendine bile hayrı olmayan biriyle devam etmek için uğraşma.
Şuan aşıksın kriterler zerre umrunda değil. İlerde gözüne batacak..
Boşandıktan sonra ise önünde dolanan seçenekler bu kadar fazla olmayacak.
Kendini sev ve kullandırma. Hiç bir şey yapmıyorken havalara girip bunu da yapmasan diyor.
Her erkek sever ilgiyi alakayı. Yol ver gitsin bence.

Kendini resmen onunla kıyaslıyorsun.
Ben mükemmelim, o kadar kişi peşimdeyken ben onu seçiyorum vs.
Görüldüğü üzere kalp önemli herşeyden çok.
Ha kendine layık görmüyorsan nasılsa herkes peşinde seç birini. :31:

Sevgiline gelince; senin rahat olmanı istiyor, çok baskı yapmamanı.
Ve emin ol sen kendini biraz çekersen o daha fazla ilgilenir seninle.
Tek olumsuz taraf işsiz olması.
Tamam işsiz çok ama en azından iş bulma çabası yok.
Öyle olsa destek olurdun ama iş bulmaya çalışmayıp düzgün olmayan arkadaşlarla takılıyorsa büyük sıkıntı var.

yok arkadaşlar biraz bende hata var sanırım yanlış aksettirdim.. işi var..ayda 1000 lira kadar kazanıo..sadece düzenli bir işi yok demek istedim... yoksa üni. mezunu, ikinci üni.yi okuyor.. aslında çalışkan,gayretli diye yazmıştım ama laf salatası yapmışım biraz arada kaynamış sanırım.tavsiyeleriniz için teşekkürler.ben şimdilik dediğigibi biraz serbest bırakayım bakalım ne oluyor? düzeliyor mu yoksa başka bahaneler mi çıkarıyor..neticeyi size de söylerim. teşekkürler hepinize

önce siz egonuzdan kurtulun bence . Bunları yazdığınızı , düşündüğünüzü görse sevdiğiniz insanın nasıl üzüleceğini düşünün .

Kapınızda bekleyen adamları , paralarını imkanlarını düşünüyorsanız bence yeterince olgun değilsiniz . Tabi ki kendinizi sevdiğiniz insana sevdirmek için elinizden geleni yapmalısınız , oda size aynı şekilde elinden geldiğince iyi niyetliyle her şeyini vermeli .

Sonuç olarak o değil siz biraz şımarıksınız bence .

Böyle bir yorum geleceğini tahmin ediyordum:)Olsun bir tane bari numunelik,farklı fikirler de lazım.Ama arkadaş kendini tanımadığımız için şu hallerdeyken bu bu muameleyi görüyorum demiş.Kim olsa zoruna gider.(Normalde de bunlarla övünmüyorsun değil mi konu sahibi)
Sana diyeceğim konu sahibi 'sevgini çok belli etme.Ben nezaman belli etsem bir havalar bir havalar.Erkek milletine sevgiyi çok belli etmek yaramıyor anladım.Onlar kadınlar gibi değil.Ben sevilmeye layıkım diye anlıyorlar..Oysa bayanlar sadece mutlu oluyor..Bende de buna benzeer bir sorun var.Konu açmıştım.

Bu kişiyle çıkmaza girerse çok zorlama.Daha iyi seçeneklerin olabilir.Ama çıkmazlarla evlenir sonra da boşanırsan o seçeneklerin ciddi oranda azalır.Ozaman kapıda yatanlar bir hayal olur:)O yüzden aşk gözünü kör etmesin ,kendini henüz iyi hissediyorken, kendini kontrol altına al ve sevgini çok belli etme..
Belki bu yazdıklarımızın bir etkisi olur kendini geri çekmek için:)

Son düzenleme:
Böyle bir yorum geleceğini tahmin ediyordum:)Olsun bir tane bari numunelik,farklı fikirler de lazım.Ama arkadaş kendini tanımadığımız için şu hallerdeyken bu bu muameleyi görüyorum demiş.Kim olsa zoruna gider.(Normalde de bunlarla övünmüyorsun değil mi konu sahibi)
Sana diyeceğim konu sahibi 'sevgini çok belli etme.Ben nezaman belli etsem bir havalar bir havalar.Erkek milletine sevgiyi çok belli etmek yaramıyor anladım.Onlar kadınlar gibi değil.Ben sevilmeye layıkım diye anlıyorlar..Oysa bayanlar sadece mutlu oluyor..Bende de buna benzeer bir sorun var.Konu açmıştım.

Bu kişiyle çıkmaza girerse çok zorlama.Daha iyi seçeneklerin olabilir.Ama çıkmazlarla evlenir sonra da boşanırsan o seçeneklerin ciddi oranda azalır.Ozaman kapıda yatanlar bir hayal olur:)O yüzden aşk gözünü kör etmesin ,kendini henüz iyi hissediyorken, kendini kontrol altına al ve sevgini çok belli etme..
Belki bu yazdıklarımızın bir etkisi olur kendini geri çekmek için:)

teşekkürler canım beni gerçekten doğru anlamışsın..arkadaşımızda haklı olarak beni tanımadığı için böyle bir yorum yapmış... ona da kızmıyorum bu tarz eleştirileri de bekliodum zaten... normalde elbette ki özelliklerime övünmüyorum..hatta onun yanına kendini sıfırlıyorum belki de biraz övmeliydim hatam bu oldu belki de... çünkü onu o kadar yücelttim ki... belki de beni değersiz görmeye başladı:( ama normal çevremde de arkadaşlarıma danışıorum geneli erkekler fazla sıkmaya gelmez, kıskandığını sevdiğini çok belli etme diyor..napalım..deniycez artık. umarım tek sorun budur... umarım bahane değildir

bende bakanın bir daha dönüp dönüp baktığı kızlar içinden en birinciyim :)) ama bu işler güzellikle olsaydı bu kadar konu başlığı açılmazdı..hareketlerini değiştirmelisin.

Back
X