- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
Yok yaw birazcik kiskansa hic fena olmaz :)Senin yerinde olmak isteyen binler var kardes![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaw birazcik kiskansa hic fena olmaz :)Senin yerinde olmak isteyen binler var kardes![]()
Hayir boyle olmayan turk erkekleri de cok var , tamamrn sizin vr cevrenizle alakali bir durumVallahi çok haklısınızAma ayrılmayı mi düşüneyim napayim. Arkadaşlarım yapma sakın Türk erkekleri hep boyle diyor. Akşam dışarı çıkmaya tatile laf etmeyecek erkek zor bulunur diyor. Ayrılmayı düşünme asla bu sebeplerden diyor
Us uste yazip duruyorum ama yorumlarinizi okudukca sacimi basimi yolasim geldiSizce bu maddeleri yapsam fazla rahat bir hayatım mi olur Türkiye şartlarına göre? Arkadaşlarım Türkiye şartlarına uy, bircok erkek bunu anormal karşılar vs diyor da bu konuyu açmamın, kararsız olmamin sebebi bu
Degil mi bana da bizim okulun havuzu daha nezih geliyor.
merhaba. birkaç yoruma hızlıca göz attım. kısıtlama değil diyenler olmuş, onlar bunları zaten kendileri yapmadıkları için "kısıtlama değil" diyorlar ama sana "yapma" dediği her şey kısıtlamadır.Hanimlar merhaba
Sevgilimle birbirimizi cok seviyoruz, 3 yildir birlikteyiz cok sadik nazik uzerime titreyen bir adamdir fakat kendisi kıskanç biri aynı zamanda. Kıyafetime, makyajima, arkadaş çevreme karışmaz fakat karıştığı birkaç konu başlığı var küçük tartışmalar yaşadığımız.
1. Spor salonuna gitme diyor, avlanmak için giden erkekler var, erkek spor hocaları kadın müşterilere asılabiliyor diyor sen evde yap sporunu diyor.
2. Asla tum vücut fotoğraf atmam instagrama ama bazen bikiniliyken selfie çekiyorum göğüs ustum görünecek şekilde. O şekilde bile olsa bikinili fotoğraf atma diyor.
3.universite öğrencisiyim okul bitmek üzere her gittiğim partiye etkinliğe burun kıvirdi. Partilere gitme, alkollü etkinliklere gitme diyor yasak koydu resmen gitmiyorum artik.
4. Gece sokakta olma kesinlikle diyor kız arkadaşlarınla dışarı cikarsan erken saatte eve gel kulüp disko bar gibi yerler yasak diyor.
5.okulun havuzuna gitme erkek arkadaşlarının, yaşıtın olan öğrencilerin seni mayolu görmesi hoş değil diyor başka bir havuza gidince bi şey demiyor. Ama yine de mir kir ediyor. Yanında sort mayo vs alisverisi yaptigimda laf sokuyor. "Biz de iyice geniş olduk" falan diyor şakayla karisik.
6. Kiz Arkadaşlarımla tatile çıkmama yasak diyemiyor kizacagimi bildiği için ama laf sokuyor.
7. Alkol pek sevmem ayda yilda bir kullanırım fakat buna da laf etmemekle birlikte hoşuna gitmediğini anlıyorum.
8. Okul gezilerine tabi git ama önceliğin ben olayım birlikte harcarız bi şeyler yaparız belki de ona vereceğin parayla diyor. Hem benim aklım kalıyor diyor.
Sizce ben fazla mi kisitlaniyorum?
bence evet fazla kısıtlıyoryasak koydu resmen
Sizce ben fazla mi kisitlaniyorum?
Bana ilginç gelen nokta, yorumlar da ki ileri de çok daha fazlasını yapacak kısmı oldu.
Evli olmadığım için midir bilemem ama,
Adam şimdi söylediği için ilerde çok daha fazlasını isteyecek demişler.
Peki şimdi söylemese ve evlendiğiniz zaman bunları söyleseydi bu seferde siz evlenince çok değiştin demeyecek misiniz?