- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi neselikiznesrinn
Yalım 23 onun 20 Bir kız arkadaşımın benden 3 yaş küçük kardeşiyle çıkıyorum. İlk başta çok minik görüşüyorduk arkadaşım kıskanç diye daha ona bahsetmiyoruz sonrasında eğer ilerlersek bahsederiz diye düşünüyordum. Hala daha yeniyiz 1 ay oldu ama artık ilişkimizi gizli yaşamam istediğine emin oldum ama ona aşığım sanırım. Araplar ben de yurtdışında yaşıyorum kültür farkından mı bilmem sanki eşiymiş gibi saklıyoruz. Çok üzülüyorum, annesi de bugün daha fazla konuşmayın demiş arkadaş olarak konuştuğumuzu ve onun benden hoşlandığını düşündüğü için. Dün bana çok soğuktu yine de gece seni çok özledim yazdı. Bugün beni aramaya vaktin var mı dediğimde aradı ve annesinin dediği şeyi söyledi ben de pişmansan bitirebiliriz dedim halbuki o başlattı her şeyi o da şakayla karışık daha değil dedi. Ne yapmalıyım, dün dışarı çıktı nereye gittiğini söylemedi sonrasında gösterdi fotoğrafları ama yazmak bu kadar mı zordu. Modumda değildim konuşmak istemiyordum arkadaşım sevgilisinden ayrılmak istiyormuş onunla uğraştım falan dedi. Çok mutsuzum soğuk davranıyor