Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

lemansgel1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
72
54
8
29
Arkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?

atan demesinin tek nedeni para olmayabilir ama mal varlığınız hakkında sorular sorması cidden çok çiğ biri olduğunu düşündürdu bana.
sizinle paranız için beraber olduğunu sanmıyorum açıkçası
kimse kimse ile 3 ev ve bahçe için beraber olmaz bence ki tek miras sizinde değil

adam çiğ ben olsam güvenmem karakteri oturmamış belli ama ben sizinle paranız için beraber olduğunu düşünmüyorum

Arkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Hiç hoş değil bir erkeğin bunları dile getirip sorması kadının da hoş değil tabii ki. Zaten artık erkekler kadınların eline bakacak nerdeyse öyle bir devir erkekler femine olmaya başladı. Utanmasalar kadın çalışsın bize baksın diyecekler. Hesapçı kitapçı bir sevgiliniz var, iyi düşünün derim.

atan demesinin tek nedeni para olmayabilir ama mal varlığınız hakkında sorular sorması cidden çok çiğ biri olduğunu düşündürdu bana.
kimse kimse ile 3 ev ve bahçe için beraber olmaz bence ki tek miras sizinde değil

adam çiğ ben olsam güvenmem karakteri oturmamış belli ama ben sizinle paranız için beraber olduğunu düşünmüyorum
Ah canım öyle birlikte olurlar ki. Bu zihniyette insanlara arsa ev bağ bahçe de akan sular durur. Kimse senin benim gibi düşünmüyor.

Tek çocuğum de birde tam olsun. Ne bu böyle, çok aradınız mı bu ik
Tek çocuğum de birde tam olsun. Ne bu böyle, çok aradınız mı bu tipi?
İki kardeşiz, atan demesi hadi neyse o da kendi gibi çalışan birini istiyordur belki ama sürekli mal varlığını maddiyatı açması gerçekten rahatsız ediyor
Tek çocuğum de birde tam olsun. Ne bu böyle, çok aradınız mı bu tipi?

Latte asla öyle değil bir yakınım 3 yıllık kocasının arkadaslariyla konuşmalarını okudu sırf memur olduğu için evlendim bu tosunla diye bahsetmişti karısından. Ev araba vs değil sadece memur maaşı için.

Ah canım öyle birlikte olurlar ki. Bu zihniyette insanlara arsa ev bağ bahçe de akan sular durur. Kimse senin benim gibi düşünmüyor.
yani fazla olsa anlayacağım ama çok fazla bir şeyleri var gibi gelmedi bana.
bide bilmiyorum ben pek öyle erkeklere rastlamadım ; ki ailem ciddi olarak iyi durumda;
sadece nerede oturdugumu soran insanlar bile bunu anlar hani (şehri bilen ) malvarlığıni saymama gerek yok .
o yüzden bu tarz erkekleri tanımıyor olabilirim

ama böyle bir durumda olsam daha yükseklere bakardım yani 2/3 eve gitmezdim:KK53:

3 aylık erkek arkadaşıma bunları asla soylemezdim ben olsam. Sizinkinin derdi belliymiş zaten atan diye baskı yapmak, evin kirasını sormak vs ne alaka hiç mi utanmıyor?
Ya story atıyordum bahçede kediyi köpeği görüyordu. Buluşmak istiyorduk mesela taşındığımız için buluşamıyorduk soruyordu ev sizin mi şimdi ki taşındığınız yer kira mi olacak vs o şekilde öğrendi yoksa tutup ben de bak bizim 3 evimiz var şunumuz var demedim

Latte asla öyle değil bir yakınım 3 yıllık kocasının arkadaslariyla konuşmalarını okudu sırf memur olduğu için evlendim bu tosunla diye bahsetmişti karısından. Ev araba vs değil sadece memur maaşı için.
bide bu tosunla :kusmuk:
ben şok

insanlar kendini bu şekle nasıl sokabilir ya 3 günlük dünya .
bana hep onurum için yaşamam öğretildi bunlar hangi dağda büyüyorlar

Ya zaten şuan işim gücüm yok çalışmıyorum evdeyim iki kardeşiz. Hani memur ol maddi durumunda iyi geçinir gideriz gibi hissettiriyor hani evet mal varlığı var ama maddi durumum yok, geleceğini garantiye almak için gibi hissettiriyor

yani fazla olsa anlayacağım ama çok fazla bir şeyleri var gibi gelmedi bana.
bide bilmiyorum ben pek öyle erkeklere rastlamadım ; ki ailem ciddi olarak iyi durumda;
sadece nerede oturdugumu soran insanlar bile bunu anlar hani (şehri bilen ) malvarlığıni saymama gerek yok .
o yüzden bu tarz erkekleri tanımıyor olabilirim

ama böyle bir durumda olsam daha yükseklere bakardım yani 2/3 eve gitmezdim:KK53:
Millet 1 ev için birbirine giriyor, aileler davalık oluyor. Ne insanlar var…

Ya zaten şuan işim gücüm yok çalışmıyorum evdeyim iki kardeşiz. Hani memur ol maddi durumunda iyi geçinir gideriz gibi hissettiriyor hani evet mal varlığı var ama maddi durumum yok, geleceğini garantiye almak için gibi hissettiriyor
yani ne bileyim geleceği garantiye almak diyince ben aklıma sabancilara gelin gitmek filan geliyor :KK53:
arkadaşların dediğine göre öyle değilmiş ama

Evet bu şekilde çok erkek var aslında memur eş isteyen.Garanti maaş,işten atılma olasılığı yok denecek kadar az,düzenli mesai saatleri ve bankadan kredi çekmesi oldukça kolay.

Hiç hoş değil bir erkeğin bunları dile getirip sorması kadının da hoş değil tabii ki. Zaten artık erkekler kadınların eline bakacak nerdeyse öyle bir devir erkekler femine olmaya başladı. Utanmasalar kadın çalışsın bize baksın diyecekler. Hesapçı kitapçı bir sevgiliniz var, iyi düşünün derim.
Kesinlikle hiç bir zaman sormadım ama o sorunca ben de kendi kafamda düşünmeye başladım bu bana böyle yapıyor ben çalışmadığım halde bir şeylere sahibim kendisi 3 senedir memur sadece arabası var kirada oturuyor madem sen benimle geleceğinin sağlıklı olması için benimlesin ben neden seninle konuşayım diye ayrılmayı düşündüm ama o böyle düşünmemi sağladı sürekli maddiystı açınca ister istemez midem bulandı çok gurur kırıcı bir durum

Değil sevgili,eşim bile babamdan kalan malların hesabını soramaz.Benim eşim bilmez bile .Adamın ne mal olduğunu biliyorsunuz.Bundan sonra neye karar vereceğiniz geleceğinize etki edecek......

Back
X