Sevgilim sürekli oyun oynuyor. Beni ihmal ediyor. sizce ne yapmalıyım değişmezmi? Ilerde bir sikinti olur mu bu durum ?
Bağımlılık derecesindeyse ve sizi rahatsız ediyorsa ayrılırsınız. Bende çok oyun oynuyorum bir keyfimiz var onu da bırakmak istemezdim
Skyrimcisin sen tabii
Ben Elder Scrolls Online ve Fallout a geçtim bu aralar
Valla flörtlerim var cevap bekliyorlar ama banane ya şurada kendime söz vermişim az birkaç hafta vaktim var onda da fıtı fıtı mesajlaşmakla uğraşamıcam diyorum
oyun oynamasına kızmıyorum tabikide ama sanki oyun benden daha onemliymis gibi geliyor sevgilisi oyun sankiBağımlılık derecesindeyse ve sizi rahatsız ediyorsa ayrılırsınız. Bende çok oyun oynuyorum bir keyfimiz var onu da bırakmak istemezdim
Hangi oyunBen de oynuyorum valla yaz geldi vakit bolken hazır
Skyrim den dolayı hiç bir oyuna zaman kalmıyor bir ara Life İs Strange oynayayım dedim ama Skyrim keyfini vermiyor hiç biri
1 yıldır tatili beklemişim oyun için. Hiç ilişki yürütecek zaman değil şimdi
Hangi oyun
diğer ırkların ülkeleri falan var oradan oraya geziyorum çok hoşTamrielin tümü
Ben bunu ilk defa duydum şuan kalbim heyecandan çarpıntı yaptıhemen bakicam bu güzelliği kaçıramam
Benimki lol oynuyorBen de oynuyorum valla yaz geldi vakit bolken hazır
Benimki lol oynuyor
Değişmez cnm aynısı bende de vardı dışarı çıksak bu sefer telefondan devam ederdi heryerde telefon elinde oyunda gerçi ben alışıktım ayrılmamız bu oyun meselesinden olmadı ama değişmiyor kesinlikle malesefSevgilim sürekli oyun oynuyor. Beni ihmal ediyor. sizce ne yapmalıyım değişmezmi? Ilerde bir sikinti olur mu bu durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?