Sevgilim sürekli oyun oynuyor

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Sevgilim sürekli oyun oynuyor. Beni ihmal ediyor. sizce ne yapmalıyım değişmezmi? Ilerde bir sikinti olur mu bu durum ?

Sevgilim sürekli oyun oynuyor. Beni ihmal ediyor. sizce ne yapmalıyım değişmezmi? Ilerde bir sikinti olur mu bu durum ?

Bağımlılık derecesindeyse ve sizi rahatsız ediyorsa ayrılırsınız. Bende çok oyun oynuyorum bir keyfimiz var onu da bırakmak istemezdim

Bağımlılık derecesindeyse ve sizi rahatsız ediyorsa ayrılırsınız. Bende çok oyun oynuyorum bir keyfimiz var onu da bırakmak istemezdim

Skyrimcisin sen tabii
Ben Elder Scrolls Online ve Fallout a geçtim bu aralar
Valla flörtlerim var cevap bekliyorlar ama banane ya şurada kendime söz vermişim az birkaç hafta vaktim var onda da fıtı fıtı mesajlaşmakla uğraşamıcam diyorum

Skyrim den dolayı hiç bir oyuna zaman kalmıyor bir ara Life İs Strange oynayayım dedim ama Skyrim keyfini vermiyor hiç biri
1 yıldır tatili beklemişim oyun için. Hiç ilişki yürütecek zaman değil şimdi

oyun oynamasına kızmıyorum tabikide ama sanki oyun benden daha onemliymis gibi geliyor sevgilisi oyun sanki

Skyrim den dolayı hiç bir oyuna zaman kalmıyor bir ara Life İs Strange oynayayım dedim ama Skyrim keyfini vermiyor hiç biri
1 yıldır tatili beklemişim oyun için. Hiç ilişki yürütecek zaman değil şimdi

Valla ya yüksek lisansı bitirdim birkaç gün önce iş kontratı da bitti, doktoraya başlamadan ödülüm kendime istediğim kadar oynayıp istediğim kadar netflix izlicem banane

Bana da öyle oldu ama başka oyunlar da istiyorum, elder scrolls online şey zaten diğer eyaletleri de eklemişler Skyrim serisi gibi, diğer ırkların ülkeleri falan var oradan oraya geziyorum çok hoş Tamrielin tümü

Ben bu ara Elder Scrolls Online, sevgilin ne oynuyor?

Biz abur cuburumuzu, içeceğimizi alıp, bağdaş kurup PS oynuyoruz :) Ama bu eğlencemiz birbirimize vakit ayırmamızı veya dış hayata, işimize verdiğimiz önemi azaltmıyor. Sorunda olmuyor bu sebeple.

Belli ki sizinki sınırı asmıs. Ona oyundan baska bir de gercek hayatın oldugunu hatırlatın. Her sey zamanında ve yerinde güzel.

Oyun bağımlılığı diye boşanan insanlar var . Benim eşimde oynuyor hatta yanımda şuan da da oynuyor . Bende kk. Bakıyorum işte . Bin kere söylüyorum eve zaten geç geliyorsun vakit geçirelim diye hayatı sadece telefondan ibaret çocuğuyla bile ilgilenmiyor. Oyun bağımlısı erkek ideal koca değildir.

Ben bunu ilk defa duydum şuan kalbim heyecandan çarpıntı yaptı hemen bakicam bu güzelliği kaçıramam

Hatta şu anda yaz indiriminde olması lazım ben noel indiriminde almıştım
Aynı işte diğer ülkeleri de gezme düşüncesiyle coşup aldım pişman değilim, High Elf - Summerset Isles
Yani insan işte böyle kaptırdı mı cevap vermesi zor oluyor konu sahibi çünkü bir kere cevap verince bitse tamam ama geri mesaj geliyor sonra onu cevapla falan derken hele online oynuyorsa sevgilin işin zor çünkü durduramıyorsun da

Son düzenleme:
Değişmez cnm aynısı bende de vardı dışarı çıksak bu sefer telefondan devam ederdi heryerde telefon elinde oyunda gerçi ben alışıktım ayrılmamız bu oyun meselesinden olmadı ama değişmiyor kesinlikle malesef

Benim de oğlum oynuyor..
Yaşı 14 ...
Eşinin yaşı kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…