Sevgilim sürekli üzüyor beni

Hayır bende 24 saat çalışıyorum

ben üniversite hastanesindekileri gördüm ordakiler 12 saatlik vardiya yapıyordular hafta içi dahil herkes her gün gelmiyordu vs. demek her yerde farklıymış bilmiyorum demiştim zaten.

Çok yüz veriyorsunuz şu heriflere. Adam seni zerre önemsemiyor şuna bak. Onun için olsan da olur olmasan da olur. İpleri elinize alın.

Şu sıralar bende aynı durumdayım,ama bunları bu hale biz getiriyoruz.Bunların yaptığı nazı kaprisi kadın olarak biz yapmıyoruz.Al karşına konuş derim ama olmuyor egolarından ne kadar konuşulabiliyor durum ortada.Ben belli bir yere kadar dayanabiliyorum sonra bir yerden patlak veriyorum ondan sonra dön başa.Oturup güzelce düşünmek lazım aslında ne yapmam gerek diye.Ona göre önümüzdeki hayırlı kısmetlere bakalım

Sende aynısını yap ona birazda sen üz! Sonuçta kaçan kovalanır

yani belki çok yorgundu, ters bi hastaya denk gelmişti bilemiyorum ki, neden direk çekemicem senin triplerini dedi

sürekli az konuşmaktan dolayı trip atıp huzursuzluk çıkarıyorsa belki adam artık bıkmışta öyle demiş olabilir.
acil doktoruymuş, yani yoğun ve yorucu bi iş.

ama bana da mesleğinden, işinden ziyade adamın içinde bi şeyler bitmiş gibi geldi. belki de ayrılmak yerine biraz kendini geri çekse, ''sen yoğunsan ben de yoğunum, senin dışında benim de bi hayatım var'' mesajı verse, bi şeyler düzelebilir bence.

Yoğunum stresliyim psikolojim bozuk diyor bunları söylüyorsa anlıyorum ki kendi çapında özür dilemek seni kırmak istemezdim demek oluyor Bu amaa Sürekli beni kıramaz ki değil mi ama

Demek ki o sizin avucunun içinde biliyor, biraz uzaklaşın kaybetme korkusu yaşasın.
Ciddi ciddi ayrılın, ama ayrıldığınıza önce kendiniz inanın ki oda ciddiye alsın.
Ben çok çok ciddiydim hatta bu kararı vermeden önce oturdum ağladım ağlayarak yazdım telefonu açmadım ama o ise hastayım başım ağrıyor diyerek benimle konuşmadı bile yattı uyudu

Yoğunum stresliyim psikolojim bozuk diyor bunları söylüyorsa anlıyorum ki kendi çapında özür dilemek seni kırmak istemezdim demek oluyor Bu amaa Sürekli beni kıramaz ki değil mi ama

Bunlari soylemek oyle olmuyor canim sana sevgim yok seni kirmdan benden ayrilmani bekliyorum. Diyor adam senden vazgecmis he bide cinsel bir birlikteliginiz varsa o konuda da seni yaninda tutuyordur. Burda sevgi goremedim.

Bunlari soylemek oyle olmuyor canim sana sevgim yok seni kirmdan benden ayrilmani bekliyorum. Diyor adam senden vazgecmis he bide cinsel bir birlikteliginiz varsa o konuda da seni yaninda tutuyordur. Burda sevgi goremedim.
Ee madem öyle tamam bana açık olsun direk söylesin onu da kabul ediyorum açık konuş diyorum ayrılmak istediğimi söylediğimde seni seviyorum değer veriyorum diyor bana

Blof yapiyorsunyz diye dusunmus..demekki daha once bu laflari duydu ve hala yaninda el altindasiniz. Birakin su kibirli adamlari siz boyle yapiyorsunz bunlari..
Evet bir kez Daha böyle olmuştu ama sevdiğim için geri döndüm ama biz neden böyle yapmıyoruz direk ayrılırım sevemdğimm bir insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…