- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hayır önceki konum da ilgisiz diye açmıştım bakabilirsinizYa bu konunun aynısı vardı.
Erkek acil doktoru kız hemşire.
Konu ilgisizlikti.
Bu kadar tesadüf olamaz yani.
2. Üyeliğiniz mi?
Söyledikleriniz asistanlar için geçerlidir sanıeım. Uzmanların o kadar yoğun olduğunu zannetmiyorum. Asistanlık ta geçici bir şey. Tanıdıklarım var sağlık sektöründe o sebeple söylüyorum bunlar. Ve gerçekten hemşirelerin ne çalışma şartları ne de maaşları insani değil...
Hayır bende 24 saat çalışıyorum
Aynen :):) saçmalamış. bi ağrı kesici alıverememiş mi dr bey :)
Sende aynısını yap ona birazda sen üz! Sonuçta kaçan kovalanırBunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana
yani belki çok yorgundu, ters bi hastaya denk gelmişti bilemiyorum ki, neden direk çekemicem senin triplerini dedi
Yoğunum stresliyim psikolojim bozuk diyor bunları söylüyorsa anlıyorum ki kendi çapında özür dilemek seni kırmak istemezdim demek oluyor Bu amaa Sürekli beni kıramaz ki değil mi amasürekli az konuşmaktan dolayı trip atıp huzursuzluk çıkarıyorsa belki adam artık bıkmışta öyle demiş olabilir.
acil doktoruymuş, yani yoğun ve yorucu bi iş.
ama bana da mesleğinden, işinden ziyade adamın içinde bi şeyler bitmiş gibi geldi. belki de ayrılmak yerine biraz kendini geri çekse, ''sen yoğunsan ben de yoğunum, senin dışında benim de bi hayatım var'' mesajı verse, bi şeyler düzelebilir bence.
Ben ayrılmak istiyorum dedim fakat onuda ciddiye almadığı için :) yarıda kaldı İnsan gibi ayrılamadım bileAramayın sormayın, dönerse sizindir dönmezse hiç sizin olmamıştır
Ben ayrılmak istiyorum dedim fakat onuda ciddiye almadığı için :) yarıda kaldı İnsan gibi ayrılamadım bile
Ben çok çok ciddiydim hatta bu kararı vermeden önce oturdum ağladım ağlayarak yazdım telefonu açmadım ama o ise hastayım başım ağrıyor diyerek benimle konuşmadı bile yattı uyuduDemek ki o sizin avucunun içinde biliyor, biraz uzaklaşın kaybetme korkusu yaşasın.
Ciddi ciddi ayrılın, ama ayrıldığınıza önce kendiniz inanın ki oda ciddiye alsın.
Yoğunum stresliyim psikolojim bozuk diyor bunları söylüyorsa anlıyorum ki kendi çapında özür dilemek seni kırmak istemezdim demek oluyor Bu amaa Sürekli beni kıramaz ki değil mi ama
Ben ayrılmak istiyorum dedim fakat onuda ciddiye almadığı için :) yarıda kaldı İnsan gibi ayrılamadım bile
Ee madem öyle tamam bana açık olsun direk söylesin onu da kabul ediyorum açık konuş diyorum ayrılmak istediğimi söylediğimde seni seviyorum değer veriyorum diyor banaBunlari soylemek oyle olmuyor canim sana sevgim yok seni kirmdan benden ayrilmani bekliyorum. Diyor adam senden vazgecmis he bide cinsel bir birlikteliginiz varsa o konuda da seni yaninda tutuyordur. Burda sevgi goremedim.
Amaa tartışmayalım konu kapansın diyor bunu bir tartışma olarak görüyorDaha nasil ayrilacaksiniz demisiniz bitmis siz hala size donsun dil doksün istiyorsunuz. Bida aramazsiniz biter.
Amaa tartışmayalım konu kapansın diyor bunu bir tartışma olarak görüyor
Evet bir kez Daha böyle olmuştu ama sevdiğim için geri döndüm ama biz neden böyle yapmıyoruz direk ayrılırım sevemdğimm bir insanıBlof yapiyorsunyz diye dusunmus..demekki daha once bu laflari duydu ve hala yaninda el altindasiniz. Birakin su kibirli adamlari siz boyle yapiyorsunz bunlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?