- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
İyiydi güzeldi ilişkimiz bir anda iş yerinde sıkıntıları çıktı ailesiyle arası açıldı konuşmuyor yalnız kaldı depresyonda belkide bu yüzdendiKarsındaki insanı bizden daha iyi tanıyosun. Suan belkide zor bir dönemden geciyordur bilemeyiz neden sana böle davrandığını. İlgisizlik kötü birsey özellikle bir kadına ilgisiz davranmak bize göre savaş bayrağını göndere cekmiş olarak algılarız. Uğrunda mücadele edeceğin biri ise evet suan zor bir dönem geciriyor ondan böle diyorsan savasmaktan asla vazgecme. Ama bunu tam tersi ise sen ne yapacağını iyi biliyorsun. Lütfen ama lütfen birsey yapacaksan bile kendi düsüncenle yap gaza gelerek yapma
Ayrılık zatenAyrılık vakti gelmiş,geçmiş..
İşte bir sorun var demekki. Bazı insanlar sorunlaryla nasıl baş etceklerini bilemezler.İyiydi güzeldi ilişkimiz bir anda iş yerinde sıkıntıları çıktı ailesiyle arası açıldı konuşmuyor yalnız kaldı depresyonda belkide bu yüzdendi
Valla isteseydi destek olurdumİşte bir sorun var demekki. Bazı insanlar sorunlaryla nasıl baş etceklerini bilemezler.
Yoo öyle söyleme acilde hemşireler drlar dan daha çok yoruluyor fiziki zihni olarak .Hemşirede hal kalmazken onlar cin gibi dolanıyorlar.Onlar fizik olarak yorulmuyor fazla bizim kadar.Hemşire hem fiziki hem de onlar gibi zihni olarak yoruluyor .Zira bizim iş de zihin gerektiriyor.Hemşireler halkın arızalarıyla daha çok muhatab oluyor.Dr a birşey diyemeyen hemşireye gayet de çatabiliyor.Drların ek mesaileri oluyor ama hemşirelerin de okadar oluyor.Yanlış bilgi orası.Sağlıkta fazla mesai hep oldu.Ben de acil hemşiresiyim.yoo öyle bir şey demedim sağlık sektöründe olsa da böyle oluyor. mesela dişçi-doktor ilişkisinde vs de aynı şeyleri duydum.
hemşireler de yoğun olsalar da bazı bölümler özellikle çok korkunç yoğun oluyor doktorlar için. cerrahi bölümler ve acil özellikle. ve çalışma şartları daha farklı hemşireler daha insani saatlerde çalışıyorlar, nöbet saatleri daha az oluyor. doktorlar 24 saat ya da 36 saat giriyorlar hemşireler sanırım 12 saatti tam hatırlayamıyorum.
Olsun kız ben istiyorum fazla mesai para lazımEk olarak drlar fazla mesaiyle çalışıyor ama hemşireler de okadar fazla mesai yapıyor.Sağlıkta hep oldu bu ek mesailer
Ben istemiyorum valla .Acilde hele hiç çekilmiyor.İnsanın kendine zamanı kalmıyor.Olsun kız ben istiyorum fazla mesai para lazım
Arkadaşın çocuğu yatıyordu da yanına uğramıştım ben bekar olduğum için sürekli mesai almak istiyorumBen istemiyorum valla .Acilde hele hiç çekilmiyor.İnsanın kendine zamanı kalmıyor.
Sen geçen bebekleri seviyorum demiştin sanki.O neydi.
Ben de bekarım ama 40 a yaklaştım ben Keşke bizim gencecik bekarlar da almak istese.Bana ek mesai kalmasa..Onlar bizden dayanıksız.Arkadaşın çocuğu yatıyordu da yanına uğramıştım ben bekar olduğum için sürekli mesai almak istiyorum
Hım iyi oluyor ya rahat rahat harcaması :)Ben de bekarım ama 40 a yaklaştım ben Keşke bizim gencecik bekarlar da almak istese.Bana ek mesai kalmasa..Onlar bizden dayanıksız.
Biz merkezde çalıştık üç buçuk Yıl boyunca üniversite hastanesinde son altı aydır kendisi küçük terör bölgesi bir ülkede çalışıyor ayrıyız normalde de ayrıldık geçen günSen sevgilinle aynı yerde misin.?İlçede misiniz?Sakin mi geçiyor?.Ben merkezde olunca daha zor oluyor.
Şimdi sen ayrıldın mı ?En son ayrılmıştın.
LBiz merkezde çalıştık üç buçuk Yıl boyunca üniversite hastanesinde son altı aydır kendisi küçük terör bölgesi bir ülkede çalışıyor ayrıyız normalde de ayrıldık geçen gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?