Sevgilim sürekli üzüyor beni

İnan çok boş konuşuyor.
İlgi istediğini anlamayacak kadar dangalak.

Cevap bile verme bana kalırsa
Ayrıl gitsin, 4 yılıma yazık falan diye düşünme önündeki yılları düşün.
İlgisini göstermeyen bi insanla mutlu olamazsın ki

İşin garibi kalkıp da sana "evet haklısın, ilgisiz davranmış olabilirim ama ayrılmazsak bundan sonra dikkat edeceğim" vs demiş olsa evet iyice düşün karar ver derim ama bu adam hala kendisinde hata görmüyor ki..

Bu nasıl bir özgüven yahu . Egodan patlaycak. Üstelik seni kompleksli görüyor.msjda ayrılma diye bir çaba bile göstermemiş. Sen bilirsin havalarında! Bununla bir gelecek düşünebiliyor musun?

Daha yazdıklarını okumadan başlığa bakıp bırak o zaman dedim. İçeriği okuyunca ne tutuyorsun hala hayatında diyorum. Bu tarz adamlar musluktan boşa akan su gibi cnm tasarruf yap kapat çeşmeyi yani ayrıl. Hayatına daha iyilerinin girmesine izin ver. Yrn ne olacağımız belli değil vakit kaybı yapma bence.

Belliki aklinda biri var erkek kismininnuzerine dustukce elinin tersiyle iter sonucta sen bir bayansn o kadar uzerine düşme analar babalar beslesin buyutsun gozundrn sakinsn elin oglu acimasin oh valla ayril kes alakayi evlensen ble mutlu olamazsn kardesm pisman olcagnz şeyler yapmayin

Bekara karı boşamak kolay misali burdaki herkes gazlamış ayrıl ayrıl diye kızda gaza gelmiş ayrılık mesajı atmış.

Bu iş bitmiş gitmiş çoktan. Sevse önemsese ayrılık mesajına böyle bir tepki,böyle bir yanıt mı verir.
Yazışmayan artık. Numarasını falan da silin atın. Kendinize yazık etmeyin bir cacık olmaz bu işten..

adamdaki egoya bak bun ozguven denmez. vur tekmeyi gitsin. sana zaman veriyorum.dusun falan amannnn kac kac arkana bakmadan...
ya en basinda su wp ta iletiltiyi kapatan adamdan hayir gelir mi be. sanki cok muhim cok onemli sahsiyette mesajlari okudugunu kimse anlamasin diye goruldu yani mavi tiki kapatmis adam.
ay guzelum yazik bak valla yazik. ayril kurtul telini engelle. hayatina arkadaslarina bak.
bildigin dangalak. gerek yok. gencligine yazik ya.

Aynısını yaşamıştım. Keşke ayrılsaydım sabır ettim sabır sabır derken aniden ben ayrılmak istiyorum dedi. O dakika bitirdim ben de ama boşuna birkaç ay kendime acı çektirmişim...

Mavi tıkı ben kapattım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…