Sevgilim sürekli üzüyor beni

Ayrıca konuşmak isteyen sevgili ne kadar yoğun olsada ne kadar yorgun olsada iki tatlı çift laf eder. Kesinlikle. Şimdiki ilişkimde adamın pestili çıkıyor yinede bitanem hayatım diye diye arar... Geçmişte yaşadığım ilişkimdeki kişide gün boyu mesaj atmaya bile tenezzül etmez akşam oluncada bi napiyorsun derdi sonra ben çok yorgunum yatıcam. Amaaaaaan böyle ilişkiler hiç çekilmiyor değersiz değersiz... Ayrıl şundan kardeş hiiiiiç üzme kendini sen değerlisin.

Teşekkür ediyorum moral oldu biraz

Profil resmini bu yapmış :/
allahimmm allahimmmm... bak guzelim vicdan yaptiriyor sana. ya hayat senin hayatin. esimden onceki erkek arkadasim da surekli calisiyorum yorgunumlar falan ki kendisi gazeteciydi. duyan da savas muhabiri sanir. ay ben de ne uzulilurdum o calisiyor ben gezmeyim diye evden ise isten eve. sonra hoppp aldatildigimi ogrendim salakligima doymayim 5 yil olacakti ayrildum. ayrildiktan sonra kapimda gullerle bekledi bak yemin ederim o konusmayan adam kopek oldu. askere gideyim hemen evlenelimler falan. ama bitirince oyle bir hafifledim ki sevmiyormusum bile kendimi kandirmisim. bikacay sonra esimle tanistim.Masallah Hayatimin anlami. Omrumun sahibi. Aska layik tek adam. o derece seviyorum hala da asigim 7 sene olacak 2 senesi flort.
bosuna uzme kendini bazen yanlis insanlar seni dogruya goturen yol levhalari oluyor

Böyle şeyler okumayı çok seviyorum :) bizim gibi saçma sapan adamlara saplanıp kalmış, bundan ayrılırsam başka birini bulamam, sevemem diye dövünen genç kızlara örnek oluyorsunuz ve aklımızı başımıza getirtiyorsunuz :)
Maşallah nice 7 senelere :)

hayat bir odunla omrunu yakamayacak kadar kisa ve guzel. Simdiki aklim olsa ilk kavgada ayrilirdim bir kadinlar aciyi seviyoruz biraz.
akillanmamiz zaman aliyor
benim 5 yil surdu ask sandigim sey eziyetmis. aman anlatsam roman olur derler ya o olmasa da 13 bolumluk bir pembe dizi cikar o iliskiden. :)))) ama simdi sanki Onlari baskasi yasamis da ben dinlemisim gibi okadar uzak geliyor.
ayrildigim gun Ankara kalesine cikip kendime kahve ismarlamis oradan.da kizilayda eglenmeye gitmistim. artik nekadar yuk olduysa omzumda :)
o nedenle guzel kizlar hayatinizi sizi seven ve gercekten sevdiginiz adamlarla gecirin ve birlestirin. aci cekmek icin hayat kisa...

Uzmanlar da yoğun olabilir-bölümüne ve çalıştığın yere göre değişir bu.

Yoğunum stresliyim psikolojim bozuk diyor bunları söylüyorsa anlıyorum ki kendi çapında özür dilemek seni kırmak istemezdim demek oluyor Bu amaa Sürekli beni kıramaz ki değil mi ama

Çoğumuz yoğun çalışıyor çoğumuzun psikolojisi bozuk, ama bu sevdiklerimize böyle davranma hakkını vermez. Sizi kaybetmekten korkmayan bir adam gördüm ben mesajlarda, bence de en mantıklısını yaptınız.

Pişman olmam gibi geliyor ama yine de çok üzülüyorum

Benim onu çok sevdiğimi ve Benim ondan iyisini bulamayacağımı söylüyor o yüzden de beni kaale almıyor yanı özgüveni çok yüksek bir birey her şekilde ayrılayacağımı düşünüyor

çüş sevgilinin egosu dağları aşmış

başta sevgilin yoğundur dedim ama sen anlattıkça sana hak veriyorum tamamen

hattını değiştirebilirsen değiştir ve bu hattını kapat. sana ulaşamayınca anyayı da onyayı da anlar.

senin konunu yarım ağız sevgilime sordum demek ki sevmiyor dedi daha anlatırken.

dediğim gibi yoğun olan insan çişte arar yemek yerken arar eve giderken arar.

"he is not into you" diye bi film var izle

Peki sağol

Sanırım aynı yerde çalışıyorsunuz ve bir şekilde iletisim kuruyorsunuz. Bir süre iletisimi kesmekte fayda var. Böylece kendi duygularınızı da tartmış olursunuz.

Sorunlu bir iliski. Erkek arkadaşınız iliskinizdeki soruna odaklanmayıp baska bir durum yaratarak sizi suçluyor. Yorgun olması, insanların onu anlamayıp hep üzmüş olması, sizin sürekli gereksiz yere onu üzüyor olmanız gibi bahanelerle sizi suclayarak iliskinizdeki sorunun odağından uzaklastırıyor. İliskinizde sorun var. Çünkü sorguluyorsunuz, üzülüyorsunuz ve değer görmediğinizi ve hatta sevilmediginizi düşünüyorsunuz. Bunu paylaştığınızda ise hem eylem hem de söylemleri ile sizi rahatlatmak yerine abarttığınızı ifade etmesi kaybetme korkusu olmadığının göstergesi. Bence bir süre sessiz ve uzak kalmaya çalışın. Olumlu ya da olumsuz hiç bir paylaşım yapmayın.

bir arkadaşım var aynı model ile sevgiliydi geçenlerde bırakmış etrafına düzgün bikaç insan koymuş dediği şey " insan olduğumu hatırladım "
çünkü o hödük insan yerine koymuyordu kızın gözü parlamış valla. uzatmadan bırak gitsin.

Sevgilin de sende değişiksiniz
Sevmiyor işte neyine zorluyorsun
Adam da çekemediği ile hala nasıl sevgili....
Adı üstünde sevgili...10 yıllık bebeli insanlar değilsiniz
Nesi zor ?

Sevgilin de sende değişiksiniz
Sevmiyor işte neyine zorluyorsun
Adam da çekemediği ile hala nasıl sevgili....
Adı üstünde sevgili...10 yıllık bebeli insanlar değilsiniz
Nesi zor ?
Nesimi zor bilmiyorum duygusal bir İnsan olduğum için sevdiğim için sevgisine inandığım için zor geliyor

Atin gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…