- 13 Kasım 2016
- 232
- 108
- 103
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Teşekkür ediyorum moral oldu birazAyrıca konuşmak isteyen sevgili ne kadar yoğun olsada ne kadar yorgun olsada iki tatlı çift laf eder. Kesinlikle. Şimdiki ilişkimde adamın pestili çıkıyor yinede bitanem hayatım diye diye arar... Geçmişte yaşadığım ilişkimdeki kişide gün boyu mesaj atmaya bile tenezzül etmez akşam oluncada bi napiyorsun derdi sonra ben çok yorgunum yatıcam. Amaaaaaan böyle ilişkiler hiç çekilmiyor değersiz değersiz... Ayrıl şundan kardeş hiiiiiç üzme kendini sen değerlisin.
fena faka bastim :)))Mavi tıkı ben kapattım :))
allahimmm allahimmmm... bak guzelim vicdan yaptiriyor sana. ya hayat senin hayatin. esimden onceki erkek arkadasim da surekli calisiyorum yorgunumlar falan ki kendisi gazeteciydi. duyan da savas muhabiri sanir. ay ben de ne uzulilurdum o calisiyor ben gezmeyim diye evden ise isten eve. sonra hoppp aldatildigimi ogrendim salakligima doymayim 5 yil olacakti ayrildum. ayrildiktan sonra kapimda gullerle bekledi bak yemin ederim o konusmayan adam kopek oldu. askere gideyim hemen evlenelimler falan. ama bitirince oyle bir hafifledim ki sevmiyormusum bile kendimi kandirmisim. bikacay sonra esimle tanistim.Masallah Hayatimin anlami. Omrumun sahibi. Aska layik tek adam. o derece seviyorum hala da asigim 7 sene olacak 2 senesi flort.Profil resmini bu yapmış :/
Böyle şeyler okumayı çok seviyorum :) bizim gibi saçma sapan adamlara saplanıp kalmış, bundan ayrılırsam başka birini bulamam, sevemem diye dövünen genç kızlara örnek oluyorsunuz ve aklımızı başımıza getirtiyorsunuz :)allahimmm allahimmmm... bak guzelim vicdan yaptiriyor sana. ya hayat senin hayatin. esimden onceki erkek arkadasim da surekli calisiyorum yorgunumlar falan ki kendisi gazeteciydi. duyan da savas muhabiri sanir. ay ben de ne uzulilurdum o calisiyor ben gezmeyim diye evden ise isten eve. sonra hoppp aldatildigimi ogrendim salakligima doymayim 5 yil olacakti ayrildum. ayrildiktan sonra kapimda gullerle bekledi bak yemin ederim o konusmayan adam kopek oldu. askere gideyim hemen evlenelimler falan. ama bitirince oyle bir hafifledim ki sevmiyormusum bile kendimi kandirmisim. bikacay sonra esimle tanistim.Masallah Hayatimin anlami. Omrumun sahibi. Aska layik tek adam. o derece seviyorum hala da asigim 7 sene olacak 2 senesi flort.
bosuna uzme kendini bazen yanlis insanlar seni dogruya goturen yol levhalari oluyor
hayat bir odunla omrunu yakamayacak kadar kisa ve guzel. Simdiki aklim olsa ilk kavgada ayrilirdim bir kadinlar aciyi seviyoruz biraz.Böyle şeyler okumayı çok seviyorum :) bizim gibi saçma sapan adamlara saplanıp kalmış, bundan ayrılırsam başka birini bulamam, sevemem diye dövünen genç kızlara örnek oluyorsunuz ve aklımızı başımıza getirtiyorsunuz :)
Maşallah nice 7 senelere :)
Uzmanlar da yoğun olabilir-bölümüne ve çalıştığın yere göre değişir bu.Söyledikleriniz asistanlar için geçerlidir sanıeım. Uzmanların o kadar yoğun olduğunu zannetmiyorum. Asistanlık ta geçici bir şey. Tanıdıklarım var sağlık sektöründe o sebeple söylüyorum bunlar. Ve gerçekten hemşirelerin ne çalışma şartları ne de maaşları insani değil...
Yoğunum stresliyim psikolojim bozuk diyor bunları söylüyorsa anlıyorum ki kendi çapında özür dilemek seni kırmak istemezdim demek oluyor Bu amaa Sürekli beni kıramaz ki değil mi ama
Pişman olmam gibi geliyor ama yine de çok üzülüyorumUzmanlar da yoğun olabilir-bölümüne ve çalıştığın yere göre değişir bu.
Çoğumuz yoğun çalışıyor çoğumuzun psikolojisi bozuk, ama bu sevdiklerimize böyle davranma hakkını vermez. Sizi kaybetmekten korkmayan bir adam gördüm ben mesajlarda, bence de en mantıklısını yaptınız.
Benim onu çok sevdiğimi ve Benim ondan iyisini bulamayacağımı söylüyor o yüzden de beni kaale almıyor yanı özgüveni çok yüksek bir birey her şekilde ayrılayacağımı düşünüyor
Peki sağolçüş sevgilinin egosu dağları aşmış
başta sevgilin yoğundur dedim ama sen anlattıkça sana hak veriyorum tamamen
hattını değiştirebilirsen değiştir ve bu hattını kapat. sana ulaşamayınca anyayı da onyayı da anlar.
senin konunu yarım ağız sevgilime sordum demek ki sevmiyor dedi daha anlatırken.
dediğim gibi yoğun olan insan çişte arar yemek yerken arar eve giderken arar.
"he is not into you" diye bi film var izle
bir arkadaşım var aynı model ile sevgiliydi geçenlerde bırakmış etrafına düzgün bikaç insan koymuş dediği şey " insan olduğumu hatırladım "Bunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana
Nesimi zor bilmiyorum duygusal bir İnsan olduğum için sevdiğim için sevgisine inandığım için zor geliyorSevgilin de sende değişiksiniz
Sevmiyor işte neyine zorluyorsun
Adam da çekemediği ile hala nasıl sevgili....
Adı üstünde sevgili...10 yıllık bebeli insanlar değilsiniz
Nesi zor ?
İşte bu duygusallıktan yakıyor insan kendini...aşırısı kötüNesimi zor bilmiyorum duygusal bir İnsan olduğum için sevdiğim için sevgisine inandığım için zor geliyor
Atin gitsin..Bunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?