Sevgilim sürekli zevzekliğe vuruyor kırmasına rağmen seni çizdim diye bunu gönderdi

Seni hınzır hayal gücüne teirar hayran oldum yaşayamam bu acıyla diyip ayrılın.
Böyle tipleri çok ta ciddiye almamak lazım.

Böyle şeyleri tolere etmek ya da etmemek karakter meselesi. Mesela ben cins bir insanımdır. Kolay kolay gülmem esprinin nükte içermesini beklerim.
Erkek arkadaşınız belki gülesiniz diye yapmıştır,eğlenceli biriyse normalde de hoşgörmek size kalmış şahsen bana biri çizip gönderse feci bozarım

Belli ki ergen daha. Buyumesi lazim ablasi :))))

Hic sevmem zevzek davranislari iliskide .. Ama sizde hatasini aciklamamissiniz oturup konussaydiniz boyle birsey gordum rahatsiz oldum diye.. Anlamadi hâlâ belki.de

Bi kere sınıf başkanı seçildiğim için rakibim sakal bıyık yapmıştı fotoğrafıma.

5. sınıfta falanız ama. Aklıma o geldi kendimi tutamadım gülüyorum.

Ben olsam ayı çizer "aşkım ben de seni çizdim ama inan hiç zor olmadı" der ayı çizer atardım.

Yanlış anlama ama bir arkadaşımın sevgilisi acayip davranmaya başlamıştı. Nasıl dersen aynı böyle dalgası şakacı tavırlar twitter de samimi bayanlar vs. Sonra laf arasında bacım falan dedi ben de yanındaydım bu çocuk ne diyor dedim sonra baktım başka dalgası şakacı konuşmaları da var nitekim ayrıldılar

Ne yaptigini soylemeden "senden hic beklemezdim" diyerek kusmek falan ne kadar sacma ve ergen bir tavirsa, bu resim de anca ona uyacak kadar laubali bi calisma olmus

Gerçekten zevzeklik, eğlenceli bulmadım..
Siz de ne yaptığını söyleseydiniz, az buz bir şey değil açık saçık kadınları takip etmek.

O yakıcı bakışlar
Kor gibi yanışlar

** zevzevklige vurmus ama gonul almaya calismis. Siz ciddi sekilde neden tavir aldiginizi dememissiniz ki sevgilinize adam(cocuk) muneccim mi bilsin. Acik saciklara bakmak normal bisi onun icin ! Ki aklina gelmemis. Dag daga kusmus haberi yok misali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…