Sevgilim tam bir ev kuu ama bana gelince ...

sswweett

forever...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
336
1
96
41
İzmir
arkadaslar merhaba.. belki size basit gibi gelecek ama erkek arkadasım beni dısarı çıkarmıyor :( hep evde takılıyoruz artık sıkıldım çok sıkıldım .. ama arkadaslarıyla o çıkıyo bi kere daha bana hadi askım gel çıkalım biseyler yapalım demedi...
hep evdeyiz film izliyoruz oturuyoruz .... ona neden çıkmıyorz çıkalım diyorum (bu da artık dır dır seklini almaya başladı) ne yapıcaz dısarda evde oturalım içelim kahvemizi falan diyo.. ne yapmalıyım kızlar yaa nasıl onu ikne edicem dısarda birseyler yapmaya....

seni kıskanıyo olabilir mi? ne olursa olsun hayat sadece evin içimde geçmez..paylaşım hem evde hem dışarda olmalı..yoksa fazla ilerlemez bu ilişki..:olmaz: insan bi yerden sonra sıkılır..:gitme:

evet kıskanıyormus ama ne yapabilirim ki yaa beraber çıkalım diyorum ben yalnız gidiyorum da demiyorum ki....
benim bisey yapmam lazım ama ne ?CADIARZU

arkadaslar merhaba.. belki size basit gibi gelecek ama erkek arkadasım beni dısarı çıkarmıyor :( hep evde takılıyoruz artık sıkıldım çok sıkıldım .. ama arkadaslarıyla o çıkıyo bi kere daha bana hadi askım gel çıkalım biseyler yapalım demedi...
hep evdeyiz film izliyoruz oturuyoruz .... ona neden çıkmıyorz çıkalım diyorum (bu da artık dır dır seklini almaya başladı) ne yapıcaz dısarda evde oturalım içelim kahvemizi falan diyo.. ne yapmalıyım kızlar yaa nasıl onu ikne edicem dısarda birseyler yapmaya....
arkadaşlarıyla çıkıyorsa bir ev kuşu değil demek sadece size karşı öyle.bu da olayın değişik bir yönü.
neden.bunu sorun ona önce. cevabını da mutlaka alın.
telefonla arayın.,program yapın,sinemaya bilet alın,ya da tiyatroya, oradan da yemeğe gidersiniz..
.israr
yapacağınız tek şey israr..

evet kıskanıyormus ama ne yapabilirim ki yaa beraber çıkalım diyorum ben yalnız gidiyorum da demiyorum ki....
benim bisey yapmam lazım ama ne ?CADIARZU

yok artık . ne demek kıskanmak. yani siz evlenseniz sizi eve mi hapsedecek.
olur mu öyle saçmalık.

arkadaşlarıyla çıkıyorsa bir ev kuşu değil demek sadece size karşı öyle.bu da olayın değişik bir yönü.
neden.bunu sorun ona önce. cevabını da mutlaka alın.
telefonla arayın.,program yapın,sinemaya bilet alın,ya da tiyatroya, oradan da yemeğe gidersiniz..
.israr
yapacağınız tek şey israr..

off çok ısrar ediyorum ve artık dır dır etmeye basladım malesef..
eevt haklısın bana karsı böyle yoksa arkadaslarıyla çıkıyo aradıklarında falan çok sık olmasa da onlarla gidiyo bende geleyim dediğimde sen ne yapıcaksın sen otur diyo. erkeklerin içinde ne isim varmıs....
ıısrar etmekten yoruldum ben artık yaa...

böyle tek yönlü ilişkileri hiç anlamıyorum kusura bakmayın, o gezegen siz uydu sanki, etrafında dönüp duruyorsunuz, kontrolü biraz ele geçirmekten kimseye bir zarar gelmez, zira böyle dört duvar arasında yaşanan ilişki olmaz :sinifsinif:

tek sebebin kıskançlık olduğunu düşünmedim, dışarıda sizinle görünmekten çekiniyor olmasın CADIARZU

bence parası yok çocuğun ondan CADIARZU

haa evet bide bana gelince gerçekten parası yok....
bende bunu anlamıyorum arkadaslarıyla nasıl çıkabiliyo ozaman yeri geldiğinde...
dısarda çay içeceğimize evde içelim diyo. dısarda para harcamayalımmıs..

böyle tek yönlü ilişkileri hiç anlamıyorum kusura bakmayın, o gezegen siz uydu sanki, etrafında dönüp duruyorsunuz, kontrolü biraz ele geçirmekten kimseye bir zarar gelmez, zira böyle dört duvar arasında yaşanan ilişki olmaz :sinifsinif:

tek sebebin kıskançlık olduğunu düşünmedim, dışarıda sizinle görünmekten çekiniyor olmasın CADIARZU

evet çok sorun yaptım neden çekiniyosun diye çok sikayet ettim ama dediğim gibi artık dır dır etmeye basladım ve bu hiç hos olmuyo..
ne çekincesi olabilir ki ya biz 2 senedir beraberiz arkadaslarını da tanıyorum tabi eve geliyorlar falan arada dısarda görüyorum.. öyle çekindiğini sanmıyorum ama olabilir de tabii ihtimaller arasındaa.

aynı evimi paylaşıyorsunuzz???????

ben kardesimle yasıyorum oda burda ailesiyle yasıyo ama sürekli bende kalıyo hiç eve gitmez gitceğinde de genellikle beraber gidiyoruz evlerine artık..
3 hafta önce askerden geldi daha hiç evinde kalmadı...
ama askerden önce de dısarı çıkmazdık bunu söylüyorum ki askerden yeni geldiği içindir demeyin diye .. :)

evet çok sorun yaptım neden çekiniyosun diye çok sikayet ettim ama dediğim gibi artık dır dır etmeye basladım ve bu hiç hos olmuyo..
ne çekincesi olabilir ki ya biz 2 senedir beraberiz arkadaslarını da tanıyorum tabi eve geliyorlar falan arada dısarda görüyorum.. öyle çekindiğini sanmıyorum ama olabilir de tabii ihtimaller arasındaa.

açıkçası siz dır dır mı ediyorum acaba diye hayıflanacağınıza, onun kendi tavrından biraz rahatsızlık duyup taviz vermesi gerekiyor diye düşünüyorum ben :olmaz:

ayy benım sevgilimde öyle illa da diretmiyo evde duralım dıye.ama sanki ben daha çok ısrarcı oluyorum dürekli dışarda olalım,gezelim vs.. ama benim sinir olduğum şey benle beraberken yorgunluğunu öne sürüp hemen evıne gıtmek ıstıyoo arkadasıyla çıkınca nıyese baya bi takılıyoo:) bana mıydı garezin acaba diyorum.senle olunca yorgun oluyom hep denk gelıyo dıyo:( benımde sorunum bu işte.bence sende kendın planlar yap ve de uydurmaya çalış hep evde bı yere kadar kendı adıma hiç dayanamam ölee sıkıntıya

kusura bakmayın ama evlenmeden aynı evi paylaşırsanız olacagı budur adam napsın dışarda dolaşıp romantik olup bi şeyler paylaşmayı aşmışınız siz işi aynı ev filan kusura bakma ama sorun bu evlenince erkeklerde de oluyo bu zemuszemus

evet kızlar haklısınız yaa...
mucizem sana da gelince evet erkekler böyle oluyor malesef sanırım nazları bize daha çok geçiyor....

bence rahat olduğunuzu düşünüyordur evde
zaten gideceğim yerlere arkadaşlarımla gidiyorum rahatça oturup kalkabileceğimiz bir evde var nasıl olsa
dışarı çıkmaya gerek yok diye düşünüyodur
tipik ilgisiz duyarsız türk erkeği işte
bu durumda her şeyi ondan beklemiceksiniz
hadi beni dışarı çıkar yada niye hep evdeyiz gibi bir cümle kuracağınıza
bugün şuraya gidiyoruz bugün bunu yapıyoruz diyerek yönetimi elinize almanız gerekiyor
burdaki sorun her şeyi karşı taraftan beklemenizde
illaki o teklif edecek o düşünecek bende peşinden gideceğim diye bir şey yok
siz düşünün karar verin hadi çıkıyoruz deyin bu kadar bağımlı olmayın bence

kesin tavrınızı koyun ya
birde eve fazla almayın

iste artık bunun tribini yapmak istemiyorum baska bi yol denemek istiyorum ....
ben çıksam öyle sorun yapar biliyorum bu yüzden çıkmıyorum ama bende çıkıcam bakalım sorun yapsın oda hep ben mi sorun yapıcam demi ama :)

yapıcağın şu:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yeteeeeeeeeeeeeerrrrrr
ne bu be miskin herif çürüdüm evde senin yüzünden anlıyomusun çürüdümmm:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
bana gelince para olmaz tabi cimri herif,sırtını bana dayadın ekmek elden su gölden ohhh:delphin:
ya benle adam gibi bi ilişki yaşa,dışarı çıkıp beraber oksijen alalım,yada paçavralarını topla deffffffooooolllllllllldelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
başka fikri olan varmı?sengözlerimebaksanab

Back
X