Erkekler kadınlarla geçirilen zamanı ölü zaman olarak değerleniriyor malesef. Sen ona alışverişe çıkalım, bağ bahçe sahil dolaşalım dersen gelmez. Ama gel bilardo oynayalım, sinemaya gidelim, senin arkadaşlarını da çağır bişeyler yapalım deyince hemen kabul ederler nedense. En son eşime dedim ki senin bu arkadaşlarını evlatlık edinelim sen de kurtul ben de. -tatlicadiarzu- Biz ne zaman alışverişe çıksak eşimin başı ve ayakları ağrımaya başlıyor. Bahane işte. Bu erkekleri anlamak zor zanaat bir de kadınları anlamak zor derler.lmaz:
Sen ona erkeklerin reddemeyeceği sosyal aktiviteleri öner örneğin futbol maçı gibi reddetmez sanırım. kaydirigubbakcemile3
belki de.. olabilir.. ama ben artık neden benimle çıkmadığının nedenini tam anlamıyla bilmek istiyorum... çok dır dır ettiğim için bu konuda doğru düzgünde konusamıyoruz.. ne zaman bisey desem off yine aynı konu yine basladın diyor...
önce onunla konusmanın bi yolunu bulmam lazım sonra da bu konuyu halletmem lazım artık ben çok sıkıldım...
ya adam gbi biseyler yaparız benim de istediğim yada biter ve yazık olur 3 seneye sırf bu yüzden ama artık o bunca zaman bunu düsünmediyse bende düsünmek istemiyorum....