Sevgilim tam bir ev kuu ama bana gelince ...

Erkekler kadınlarla geçirilen zamanı ölü zaman olarak değerleniriyor malesef. Sen ona alışverişe çıkalım, bağ bahçe sahil dolaşalım dersen gelmez. Ama gel bilardo oynayalım, sinemaya gidelim, senin arkadaşlarını da çağır bişeyler yapalım deyince hemen kabul ederler nedense. En son eşime dedim ki senin bu arkadaşlarını evlatlık edinelim sen de kurtul ben de. -tatlicadiarzu- Biz ne zaman alışverişe çıksak eşimin başı ve ayakları ağrımaya başlıyor. Bahane işte. Bu erkekleri anlamak zor zanaat bir de kadınları anlamak zor derler. :olmaz:
Sen ona erkeklerin reddemeyeceği sosyal aktiviteleri öner örneğin futbol maçı gibi reddetmez sanırım. kaydirigubbakcemile3

belki de.. olabilir.. ama ben artık neden benimle çıkmadığının nedenini tam anlamıyla bilmek istiyorum... çok dır dır ettiğim için bu konuda doğru düzgünde konusamıyoruz.. ne zaman bisey desem off yine aynı konu yine basladın diyor...
önce onunla konusmanın bi yolunu bulmam lazım sonra da bu konuyu halletmem lazım artık ben çok sıkıldım...
ya adam gbi biseyler yaparız benim de istediğim yada biter ve yazık olur 3 seneye sırf bu yüzden ama artık o bunca zaman bunu düsünmediyse bende düsünmek istemiyorum....

İlginç gerçekten sana gelince sürekli evde kukuman kuşu gibi oturmaktan hoşlanan bir adam, arkadaşlarına gelince zorunluluktan, birazda kendini senin isteklerin doğrultusunda orta yolu bulmak için zorunlu görse bencil bir ilişki olmaktan çıkar sanırım istediği.

Ben ölmüşümde ağlayanım yok gibi bir durum...

ya bişey sorucam yanlış anlamazsın umarım canım

erk: arkının evden çıkmak istememesinin başka nedenleride olabilir mi? hani bazı şeylere meraklıysa ve gözü ondan başk birşey görmüyorsa aranızdaki beraber bişeyler yapma birlikte vakit geçirmeyi o tamamen buna endekslemişse?? :bbo:

umarın yanlış anlamazsın beni aklıma böyle bişey geldi de napiyimmm sonuçta ev ortamı sositososito

Tatlımm ayrıl sen bu adamdan 30 yaşında ama sadece kendı cıkarları dogrultusunda hareket edıyor.
3Yıldır yeterınce yüz vermişsin zaten .
Kapatmamısın sen. Oldu olucak qün alın nikah kıyın.
Sende genc bı kızsın qelınlık gıymek ıstersın .Bazı seylerın normal standartlarda olmasını ıstersın.
Adam calısmıyor .Bellıkı sen bakıyorsun.

ılişkiniz ne derecedeydi bılemıyorum ama sakın kendını mecbur hissetme.Birlıkte olduysanız baskası benı ıstemez felan dıe dusunme sakın. Sölediklerimide sakın yanlıs anlama olurmu tatlım hepımız gusel bır hayat yasaman ıcın sana tavsıyelerde bulunuyoruz.

resti cekp eve gelmiyorum de bakalim ne dicek,.
ne demek evden baska bi yerde gorusmemek..
amaci farkli olmasin dikkat et kendine biraz.

kızlar hepiniz yorumlarınızda çok ama çok haklısınız... dün yine bu konuyu tartıstık onunla..
hiç mi biryerlere gitmedik diye birsürü sey sıraladı yaptığımız ama tabii bu olması gerekenlerdi yani elbette çıkıcaktık dısarı 3 sene olmus yani bide 2 sene aynı sınıftaydık konservatuarda..

bu düsüncelerinizde ve sorularınızda haklısınız ama evde zaten ikiz erkek kardesim var benim yani sandığınız gibi durumlar yasanmıyor bunlara dikkat ediyorum ...

ben en basından beri çok dır dır ettiiğim için ve herseyi her arkadasını sorun yaptığım için bu duruma gelmis böyle süregelmis sadecee, dün kendisi böyle dedi..
biraz sabret hersey düzelicek hayatımız yoluna girecek dedi...
biraz sabretmeli miyim anlamadım bende..
sonuumuz kötü olsun istemiyorum...
ve hepinize yorumlarınız için çok ama çok tesekkür ediyorum arkadaslar iyi ki varsınız....

kızlar hepiniz yorumlarınızda çok ama çok haklısınız... dün yine bu konuyu tartıstık onunla..
hiç mi biryerlere gitmedik diye birsürü sey sıraladı yaptığımız ama tabii bu olması gerekenlerdi yani elbette çıkıcaktık dısarı 3 sene olmus yani bide 2 sene aynı sınıftaydık konservatuarda..

bu düsüncelerinizde ve sorularınızda haklısınız ama evde zaten ikiz erkek kardesim var benim yani sandığınız gibi durumlar yasanmıyor bunlara dikkat ediyorum ...

ben en basından beri çok dır dır ettiiğim için ve herseyi her arkadasını sorun yaptığım için bu duruma gelmis böyle süregelmis sadecee, dün kendisi böyle dedi..
ve hepinize yorumlarınız için çok ama çok tesekkür ediyorum arkadaslar iyi ki varsınız....

bir sorun varsa, sen sabret diyerek sizi edilgenleştirmek yerine, birlikte çözüm aramayı teklif etmeliydi bence gamyoncuiremsu

bence yine bir sonuca varamamışsınız ki,yine seni suçlayarak üste çıkmış,hem dır dır ediyorsun diye seninle dışarı çıkmadığını söylemiş hem de sabret demiş,e sorun sendeymiş madem niye sen sabrediyorsun,ben anlamadım,ne değişti şimdi

sonuclanmamis ki tatlim neye sabredecekmissin yani onu anlamadim ben evde oturmanin disari cikmamanin hangi hakli sebebinin gecmesi icin sabredeceksin yani?
basbaya olayiin ustunu kapatmaya calismis.
bana kalirsa tamam sabredicem de ama asla evine gitme bundan sonra inat et bakalim biraz. yani evine davet ederse sen de disarda bir yere davet et kararligini gorsun biraz.
bu erkek milleti ne yuzsuz bisey yahu astarini vermeye dahi gelmiyolar.

ben anlamadım şimdi :bbo:

dışarı çıkıp birlikte birşeyler yapmanın sabretmesimi olurmuş düzelmesimi olurmuş
bir anda karar verilir ceketini alır çıkar insan
böyle dışarı çıkmak için eni konu düşünenide ilk kez görüyorum kaydirigubbakcemile3 yanlış anlamada canımcım -tatlicadiarzu-

onun karşısında kararlı birazda sert durmalısın evine bence alma dışarı çıkıyoruz o kadar deyip emrivaki yapacaksın çok monoton olmuş siz sorunu çözmemişsiniz üstünü kapatmışsınız:sm_confused:eğer kararlı durursan oda bişeyler yapabilir belki öyleki kocasını bekleyen eş gibi olmuşsunuz

ya arkadaslar çok haklısınız yaa bende ne değisti anlamadım simdi..
bugün yine evdeyiz çok yorgunmus.. zaten 5 gün ailemin yanına gidiyorum ben istediği gibi çıkar artık ama buna çözüm bulamamk beni delirtiyo.. dırdır cı olmak istemediğim için susuyorum bazen ama en sonunda son dırdırımı da yapıp çekip gidicem galiba..
sizlerin yorumlarını da okuyunca kendimi aciz hissetmeye basladım yaa.. evin içinde birbirine alısık karı koca olduk çıktık.. off yaaa...

Biz kadınlar dırdırcı değiliz aslında erkeklerin işine gelmediği için dırdırcı olarak niteliyorlar.
onlar daha çok söylenir aslında neyse o çıkmıyosa sen çıkacaksın dışarı en azından o gelince çık dışarı sürekli yaparsan bunu belki oda seninle geliyim diyebilir. böylece alışmış olura.s susuyorum demişsin susmayacaksın zaten sustuğun için böyle olmuş ilişkiniz bi dene bakalımŞeniz

dün kuzenlerim dısarı çağırdı bizi bende gelmek istemiyorum dedim karnım ağrıyordu rahatsızdım biraz.. sevgilim sordu neden gitmiyorsun diye.. bende dedim ki beni tek basıma çağırmıyorlar ikimizi çağırıyorlar ama senin benim bulunduğum ortama girmek istemediğini bildiğim için çıkmıyorum simdi onlara sevgilim gelmez ben varım diye diyemedim rezil olurdum bende gelmek istemiyorum dedim dedim ona. oda saçmalama ben öyle mi diyorum sana öyle mi yapıyorum dedi.. bende daha farkında bile değilsin ama evet öyle dedim bundan sonra asıl ben seninle gelmek istemiyorum dedim ve kapattım konuyu...
sonra buda öyle bisey yok falan dedi iste neyse ben kpss ye giricem haftaya evime gelen arkadasımla konusuyordum nasıl gitcem bakalım diye sevgilim de ben seni götürürüm hem 2 . oturuma girmeden önce gezeriz falan dedi... sok oldum hayatta demez di böyle sey . bende yok ben yalnız gider bakarım basımın çaresine sen yorulma dedim bosuna gezdirmek sorunda kalma beni ben nasl olsa ordan birileriyle tanısır kendim hallederim dedim çok bozuldu.. gelcem ben falan dedi....
bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama artık sanki ben onunla çıkmak istemiyormus gibi davranıyorum sanırım da işe yaramaya basladı...

sevgılınızle dısarda nıye gorusmuyorsunuz neden evdesnınız sız evlı degılsınız sonucta dımı yanlıs anlamayın ınsan gıder ne bılyım aılesıyle tanısmaya falan belkı kısıden kısıye degısır 1c 2 defa kacamak falan ama nıye hep evdesınız anlamadım

sevgılınızle dısarda nıye gorusmuyorsunuz neden evdesnınız sız evlı degılsınız sonucta dımı yanlıs anlamayın ınsan gıder ne bılyım aılesıyle tanısmaya falan belkı kısıden kısıye degısır 1c 2 defa kacamak falan ama nıye hep evdesınız anlamadım

canım ailesiyle tanısıyorm zaten oda benim ailemle tanısıyor burda bir sorun yok ama sorun onun benimle dısarı çıkmaması ona göre ben fazla büyütüyorum o dısarı çıkmayı fazla sevmiyor ama masallah ben nezaman yoksam ailemin yanındaysam yada biryerdeysem dısarı çıkıyor...
bende bunlardan rahatsızım iste.. bana daha hadi sevgilim suraya gidelim dediği bir elin 5 parmağını geçmez. ben teklif edince de evde oturalım iste diyor...

canım ailesiyle tanısıyorm zaten oda benim ailemle tanısıyor burda bir sorun yok ama sorun onun benimle dısarı çıkmaması ona göre ben fazla büyütüyorum o dısarı çıkmayı fazla sevmiyor ama masallah ben nezaman yoksam ailemin yanındaysam yada biryerdeysem dısarı çıkıyor...
bende bunlardan rahatsızım iste.. bana daha hadi sevgilim suraya gidelim dediği bir elin 5 parmağını geçmez. ben teklif edince de evde oturalım iste diyor...

bısey sorucam aılem bılıyo aılesı bılıyo demıssınız evlılık ne zaman aılenız musade edıyommu aynı evde olmanıza cok degısık bı durum ama sızın ıstegınız cok normal ınsan sevgılısı yoksa evde oturuyo benım gıbı arkadasta pek yok ama varken evde olmak tuhaf olur konusun restı cekın hep boyle olmaz deyın gezmek ıstıyorum deyın yaz gunu ızmırdesınız sanırım evde durulur mu ama maddı ımkan yoksa durulur bunu belırıtıyım ne kadar guzel bı yerde olursanız olun

Son düzenleme:
tatlim ne kadar evde oturalim derse desin ben eve gelemem deidgin anda bu is biter.
gitmiyeceksin evine, cok basit buna karar vermek ve uygulamak..
evine gelmiyorum artik dedin mi olay kapanir. ne kadar gorucmicek senle yani hicmi disari cikmicak.. ayip yahu yaptigi!

ben onun evine gitmiyorum ki o bana geliyo.. benim ailem kusadasında ben izmirde kardesimle yasıyorum ..
ailem kardesimin ispiyonlamasıyla tabi biliyo onun kaldığını öğrendi ve biraz rahatsızlar bu durumdan tabi ben hertarafı idare etmeye çalısıyorum.
o yeni askerden daha henüz bi işi yok. bu işleri yoluna koyunca tabi evlenmeyi düsünüyoruz ama iste benim rahatsızlığım sürekli evde oturmamız dısarda gezmememz..
iste bunu çok tartısıyoruz ve ben söylendikçe inada biniyo olay.. evet çok garip yaa bu durumdan sıkılıyorum çok syledim ama seviyorumda.. aslında basit gibi görünsede suan onunla ilgili tek rahatsızlığım bu ve birtürlü düzeltemedim olayı..

Back
X