Sevgilim tam bir ev kuu ama bana gelince ...

yapıcağın şu:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yeteeeeeeeeeeeeerrrrrr
ne bu be miskin herif çürüdüm evde senin yüzünden anlıyomusun çürüdümmm:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
bana gelince para olmaz tabi cimri herif,sırtını bana dayadın ekmek elden su gölden ohhh:delphin:
ya benle adam gibi bi ilişki yaşa,dışarı çıkıp beraber oksijen alalım,yada paçavralarını topla deffffffooooolllllllllldelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
başka fikri olan varmı?sengözlerimebaksanab

haklısın aslında insanın içinden tam da böyle yapmak geliyo... ama biraz daha böyle olursa yapıcam az kaldı kötükedihüso

yapıcağın şu:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yeteeeeeeeeeeeeerrrrrr
ne bu be miskin herif çürüdüm evde senin yüzünden anlıyomusun çürüdümmm:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
bana gelince para olmaz tabi cimri herif,sırtını bana dayadın ekmek elden su gölden ohhh:delphin:
ya benle adam gibi bi ilişki yaşa,dışarı çıkıp beraber oksijen alalım,yada paçavralarını topla deffffffooooolllllllllldelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
başka fikri olan varmı?sengözlerimebaksanab

ne kadar haklısınvereliniortakvereliniortakvereliniortak

madem sizde yaşıyor evde ücretli servise geç,çay:1. tl Kahve:5.tl Yemek:Fix menü:20. tl(kişi başına)seninkinide o ödesin..aaa bu evinde masrafları var canım de!..
daha ucuz mekanlar aramaya başlayacaktır...
kaydirigubbakcemile3

madem sizde yaşıyor evde ücretli servise geç,çay:1. tl Kahve:5.tl Yemek:Fix menü:20. tl(kişi başına)seninkinide o ödesin..aaa bu evinde masrafları var canım de!..
daha ucuz mekanlar aramaya başlayacaktır...
kaydirigubbakcemile3

gerçekten süpersin yaa... güldürdün gece gece beni :):)
aslında yapmak lazım .... çok iyi fikir hatta sakayla karısık yapıcam .bide bunu deniyelim bakalım .... :)

evet kıskanıyormus ama ne yapabilirim ki yaa beraber çıkalım diyorum ben yalnız gidiyorum da demiyorum ki....
benim bisey yapmam lazım ama ne ?CADIARZU

Şu erkekler alem vallahikaydirigubbakcemile3
Nasıl güzel bir kılıf bulmuş kendinezemuszemus
Kıskanıyorum evde oturalım ha kaydirigubbakcemile3
Bazen cin olmadan şeytan çarpmaya çalışıyorlar ya çok komik duruma düşüyorlar.kaydirigubbakcemile3

birde şu mesele var yani yakında senin açacağın yazının başlığı"sevgilim evliliğe bir türlü yaklaşmıyor" sen düşünüyormusun bilmiyorum ama eğer düşünüyorsan tabi ...sizin evde kaldığı için tüm rahatlığı sağlanmış yani sakın acaba evlilik yakınmı falan die düşünme baştan bu rahatlığı verdiğin için ilerisi zor görünüyor..
size 3 vakte kadar evlilik falan gözükmüyor haberin ola kaydirigubbakcemile3

kötükedihüsoayy çok sinir oldum beyimiz dısarda bide arkadasında kalıcakmıs bugün...
bak yarın burnundan getirmezmiyim ben onun .. çok sinirlendim çokkkkk

kusura bakmayın ama evlenmeden aynı evi paylaşırsanız olacagı budur adam napsın dışarda dolaşıp romantik olup bi şeyler paylaşmayı aşmışınız siz işi aynı ev filan kusura bakma ama sorun bu evlenince erkeklerde de oluyo bu zemuszemus

8 sene sevgili kaldık 3 senesini beraber yaşadık 2 senelik evliyim ilk çıkmaya başladığımız günden daha bir aşkla bağlıyız birbirimize ve hiçte dediğiniz gibi bir değişim yaşamadım...
o yüzden evlenmeden önce yaşarsanız böyle olur gibi bir nedensellik bağlantısı kurmayın...alakası yok..
arkadaşın yaşadığına gelince sevgilisinin karakterinden kaynaklanıyor olabilir.3 senedir böyleyse ya he dicen kabul edicen ya da ben bu durumu istemiyorum deyip ayrlıcaksın başka çaresi yok.bir insan 1 ken 2 olmuyor maalesef...
:kahve:

Tek kelime ile söylüyorum sana hemen ya ipleri ele al yada asla ve asla ona gitme sanada bağlı sen gidiyorsun nasılsa neden dışarı çıksın ki gitme evine ben artık sana gelemem babam görmüş abim duymuş teyzemin komuşusu buraya taşınmış ıvır kıvır eğer sen ona gitmezsen dışarı çıkmak zorunda kalır.Kıskançlık olayı iyice komik sen ona gidene kadar yanlız olmanı kısknamıyorda yanında güvenli olduğun zamanımı esirgiyor senden bu tamamen yalan bence...Dediğim gibi sanada bağlı bu sen tavrını koyacaksın...

çevremden gördüklerimi söyleyeyim:Bir arkadaşım vardı o da senin gibi söylüyordu,hep evdeyiz ,dışarı çıkmıyoruz çıksakta elimi tutmuyor diyordu...Burda ki sebep kızla dışarda görülmek istememesi.Başka bir kzı arkadaşımın erkek arkadaşı da hep evdeymiş ev kuşu diyor onun için ama çocuk arkadaşıma hiç karışmıyor arkadaşım gezer tozar tatillere gider yani sende dışarı çıkmayacaksın ne işin var yaklaşımı uygulamaz.Bir tanıdığımız daha var onlar evlendi adam Tom Cruise'a benziyor çok yakışıklı birbirilerini de çok severek evlendiler ama kadın boşanmak istiyor artık çünkü adam asosyal olmuş,hadi kalk dışarı çıkalım diye adamı zorlasada kızsada nafile,kadın kafayı yemek üzere.Sen anlatınca benim aklıma gelen seninle dışarda gözükmek istememesi oldu,arkadaşlarıyla çıkıyor maaşallah ama biz bilemeyiz tabi asıl sebebi,sen eğer evlenmeyi düşünüyorsan evlilik olucaksa ilerde iyi düşünmelisin,dört duvar arasında geçmez ömür.

Çok tuhaf pek normal bi davranış değil CADIARZUbi kere sevgilin ev kuşu değil öyle olsa arkadaşlarıyla dışarı çıkmaz.onun için arkadaşları ön planda seni önemsemediğini düşünüyorum.bide parası yokmuş yalannnn arkadaşlarına para varda sana gelince neden yok bu işte bi iş varCADIARZU kıskanma falan değil o bahane sanki kimse seni görmesin istiyomuş gibi geldi artık taviz verme ipleri eline al.kaydirigubbakcemile

Eee tabii bulmuş senin gibi kızı... evde dizdize kahveler çaylar ohhh...:kahve:

Ne diye dışarı çıkıp adam masraf yapsın.. zaten sever erkekler keyifizemuszemus

Sevgilisi dizinin dibinde canım cicim bende olsam çıkmam haaa:ecrin_bebek:

O yüzden canım bir an önce el koy.. elini vermiş kolunu kaptırmışın

Adam tam bi ehlikeyif olmuş sayende...
:1closedeyes:

arkadaslar merhaba.. belki size basit gibi gelecek ama erkek arkadasım beni dısarı çıkarmıyor :( hep evde takılıyoruz artık sıkıldım çok sıkıldım .. ama arkadaslarıyla o çıkıyo bi kere daha bana hadi askım gel çıkalım biseyler yapalım demedi...
hep evdeyiz film izliyoruz oturuyoruz .... ona neden çıkmıyorz çıkalım diyorum (bu da artık dır dır seklini almaya başladı) ne yapıcaz dısarda evde oturalım içelim kahvemizi falan diyo.. ne yapmalıyım kızlar yaa nasıl onu ikne edicem dısarda birseyler yapmaya....

çok sıkıcı olmalı. ilişkiyide monotonluğa sürükler bu tarz şeyler.

zamanla ben böyle bir erkek istemiyorum demeye başlarsınız.

ki başlamışsınız bile.

o sizinle çıkmıyorsa sizde kardeşinizle arkadaşlarınızla çıkın. onlarla sinemaya cafeye gidin gezin.

erkek arkadaşınız size kızar ve tepki gösterirse, cevabınız:

" sen dışarı çıkarmıyorsun beni, hava almaya ihtiyacım var. bende arkadaşlarımla çıkıyorum, sen nasıl arkadaşlarınla çıkıyorsan" olsun.

kesinlikle harekete geçme vaktiniz başlamış ,

ve evde daha az görüşün.

güzelim bu sevgiliden sana hayır gelmez. seni kaale almıyo sevgi bumu demekbenneyaptımki seven insan neler yapmaz sen bence ver yolu gitsinkaydirigubbakcemile4 sonuçta sevgili kocan değil ayrılmak kolay tek taraflı çaba ve sevgi olmaz:kahve:

Ohh ne ala memleket !!! :sinifsinif:

ekmek elden su gölden tabi :umursamaz: çocuk niye yapsinki bişey
sen ona çok taviz vermişsin tatlım . 3 sene boyuunca sesini çıkarmazsan böyle olur tabi
sen kendince plan yap .arkadaşalarınla gez dolaş . ona vakit ayırma bence bi süre .
oda bi süree sonra sizin yokluğunuzu hissedip planlarınza ortak olmaya başlıcaktır zemuszemus yani öyle umuyorum opuyorumnanaktan

Ohh ne ala memleket !!! :sinifsinif:

ekmek elden su gölden tabi :umursamaz: çocuk niye yapsinki bişey
sen ona çok taviz vermişsin tatlım . 3 sene boyuunca sesini çıkarmazsan böyle olur tabi
sen kendince plan yap .arkadaşalarınla gez dolaş . ona vakit ayırma bence bi süre .
oda bi süree sonra sizin yokluğunuzu hissedip planlarınza ortak olmaya başlıcaktır zemuszemus yani öyle umuyorum opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum, erkek arkadaşı evde kal sen dedi diye evde oturup sürekli onu beklemek yapılacak en büyük hata bu durumda :umursamaz:

arkadaslar bütün yazdıklarınızı okudum hak vermmiyo da değilim....
ben ipleri eline vermisim gerçekten..
az önce geldi evime beni görmeye ve stüdyoya gidicem dedi yarım saat oturdu gitti..
biz aslında ikimizde sosyal insanlarız konservatuar dans bölümü mezunuyuz ikimizde bundan ala sosyallik mi olur ama adam benimle dısarı çıkmıyo iste çıkmıyo..
bende anlamadım artık neden ama rest çekmen,n zamanı geldi diye düsünüyorum bende artık..
ona bügün aksam dısarı çıkalım dedim neden ya ben istemiyorum sen nasıl istiyosun bu kadar çıkmak dedi..bende dün gece dısardaydın ama dedim istemediğin halin bu mu? oda arkadaslarımla görüstüm zorunluluktan dısardaydım dedi çok istediğim bisey değil dedi ama bu bi bahane gibi gelmeye basladı bana artık.. bende aksam çıkıcam dedim arkadaslarımla haberlesiriz dedim .. ne olucak bilmiyorum ama kesin gelmiycek ve yine benimle dısarı çıkmıycak ben biliyorum ve durumu çözmek istiyorum artıkk .. neden neden benimle çıkmıyo??
bana hep der çok güzelsin alımlısın kıskanıyorum ama bu bi neden olmamalı yaa bi ben mi güzelim herkes sokakta elini açmıs beni mi bekliyo üstelik böyle durumda aman bende çıkayımda yanında olayım demesi lazım yok ama demiyo....
artık sıkıldım bu durumdan ve rest çekmenin zamanı da geldi...

arkadaslar bütün yazdıklarınızı okudum hak vermmiyo da değilim....
ben ipleri eline vermisim gerçekten..
az önce geldi evime beni görmeye ve stüdyoya gidicem dedi yarım saat oturdu gitti..
biz aslında ikimizde sosyal insanlarız konservatuar dans bölümü mezunuyuz ikimizde bundan ala sosyallik mi olur ama adam benimle dısarı çıkmıyo iste çıkmıyo..
bende anlamadım artık neden ama rest çekmen,n zamanı geldi diye düsünüyorum bende artık..
ona bügün aksam dısarı çıkalım dedim neden ya ben istemiyorum sen nasıl istiyosun bu kadar çıkmak dedi..bende dün gece dısardaydın ama dedim istemediğin halin bu mu? oda arkadaslarımla görüstüm zorunluluktan dısardaydım dedi çok istediğim bisey değil dedi ama bu bi bahane gibi gelmeye basladı bana artık.. bende aksam çıkıcam dedim arkadaslarımla haberlesiriz dedim .. ne olucak bilmiyorum ama kesin gelmiycek ve yine benimle dısarı çıkmıycak ben biliyorum ve durumu çözmek istiyorum artıkk .. neden neden benimle çıkmıyo??
bana hep der çok güzelsin alımlısın kıskanıyorum ama bu bi neden olmamalı yaa bi ben mi güzelim herkes sokakta elini açmıs beni mi bekliyo üstelik böyle durumda aman bende çıkayımda yanında olayım demesi lazım yok ama demiyo....
artık sıkıldım bu durumdan ve rest çekmenin zamanı da geldi...

a.sa.sa.salkisalkisalkisalkisalkisalkis

Erkekler kadınlarla geçirilen zamanı ölü zaman olarak değerleniriyor malesef. Sen ona alışverişe çıkalım, bağ bahçe sahil dolaşalım dersen gelmez. Ama gel bilardo oynayalım, sinemaya gidelim, senin arkadaşlarını da çağır bişeyler yapalım deyince hemen kabul ederler nedense. En son eşime dedim ki senin bu arkadaşlarını evlatlık edinelim sen de kurtul ben de. -tatlicadiarzu- Biz ne zaman alışverişe çıksak eşimin başı ve ayakları ağrımaya başlıyor. Bahane işte. Bu erkekleri anlamak zor zanaat bir de kadınları anlamak zor derler. :olmaz:
Sen ona erkeklerin reddemeyeceği sosyal aktiviteleri öner örneğin futbol maçı gibi reddetmez sanırım. kaydirigubbakcemile3

Back
X