• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim tatilde resmen rol yapıyorum

Aşırı kaybetme korkum var sanki bi daha onun gibi birini bulamicakmisim gibi ondan da olabilir

ikisi farklı şeyler. Biz şimdi evliyiz ama ben hala ya kötü bir sey olur da onsuz kalırsam diye çok korkuyorum. Kıskançlık yapmıyorum ama. Duygularınızı daha sağlıklı yaşamayı öğreneceksiniz merak etmeyin.

ikisi farklı şeyler. Biz şimdi evliyiz ama ben hala ya kötü bir sey olur da onsuz kalırsam diye çok korkuyorum. Kıskançlık yapmıyorum ama. Duygularınızı daha sağlıklı yaşamayı öğreneceksiniz merak etmeyin.
Umuyorum bişeyleri kaybetmeden öğrenirim çok teşekkür ederim

Kızlar bu tür konuları okumaktan sıkılmışsınızdır eminim. Ama tecrübesizlikten kaynaklı sevgilim arkadasıyla tatilde ve acayip kıskanıyorum onu. Sadece su an rol yapıyorum. Kıskanmıyormuş ve rahatmışım gibi. Fakat bu şekilde dört gün daha nasıl geçer bilmiyorum. Lütfen sert yorumlar yapmayın. Yardımınıza ihtiyacım var. :KK43:
Kafanı doldurcak şeylerle ilgilen dünyanın merkezinden çıkar tatili boyunca sevgilini fotoğraflar at umursama sen fotoğraf atınca oda atar ..Kıskançlığını bırak kenara kendinle ilgilen bu süreçte.

Kiskansan ne gececekki eline? Sen gerildiginle kalacaksin onunda egosu tavan yapacak. Gez toz dolas film seyret takmamaya calis. Aradiginda acma merak ettir kendini. Yoksa oyle hayat gecmez

Back
X