- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
Nasıl meselaBarlar sokağı berbat burda.Genelde o amaçla geliyorlar.Buraya geldiklerinde gözlerini korkutabilirsin:) Birkaç yer söylerim takip ediliyor zanneder kendini :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl meselaBarlar sokağı berbat burda.Genelde o amaçla geliyorlar.Buraya geldiklerinde gözlerini korkutabilirsin:) Birkaç yer söylerim takip ediliyor zanneder kendini :)))
Hayır ben gidemem maalesefEski konunuz varsa bilmiyorum ama siz gidemiyor muydunuz tatile ?
Geldikleri Zaman çoğu yerin ismini söylerim.Tedirgin olur en azından:) Marmarise barlar sokağı için geliyorsa Azcık gözünü korkutmak lazımNasıl mesela
Çoğu kişi sıkma üstüne düşme diyor kocaman adam ona yapma etme gitme demek de istemiyorum. Ama normalde evde olsa mesajlar gecikse umursamam fakat simdi paranoyaga bağladımGeldikleri Zaman çoğu yerin ismini söylerim.Tedirgin olur en azından:) Marmarise barlar sokağı için geliyorsa Azcık gözünü korkutmak lazım
Fazla salmanın anlamı da yok.Çünkü buralar tekin yerler degil iyi biliyorum.Özellikle barlar sokağına geliyorlar burda.Eminim buraya gelecektir sevgilinde.Benim bir lafım var erkeği hiç sıkmıyormuş gibi sıkacaksın çaktırmadan :) Biz birde sürekli burda yaşıyoruz düşün artık.Çoğu kişi sıkma üstüne düşme diyor kocaman adam ona yapma etme gitme demek de istemiyorum. Ama normalde evde olsa mesajlar gecikse umursamam fakat simdi paranoyaga bağladım
Ama yapacak olan adam heryerde yapmaz mı ben sıkarak onun sadakatini ne kadar sağlayabilirim kiFazla salmanın anlamı da yok.Çünkü buralar tekin yerler degil iyi biliyorum.Özellikle barlar sokağına geliyorlar burda.Eminim buraya gelecektir sevgilinde.Benim bir lafım var erkeği hiç sıkmıyormuş gibi sıkacaksın çaktırmadan :) Biz birde sürekli burda yaşıyoruz düşün artık.
Sık diyen yok ki:) Oray'a gitme buraya gitme diyecek halin yok öyle kaçırırsın tabi.Ama boş bıraktıkça da içinde olmasa bile arkadaşlarına uyan kötü arkadaşlıkları olan erkekleri daha da bozar.Ama yapacak olan adam heryerde yapmaz mı ben sıkarak onun sadakatini ne kadar sağlayabilirim ki
Sürekli mesaj atıp ariyim mi o zamanSık diyen yok ki:) Oray'a gitme buraya gitme diyecek halin yok öyle kaçırırsın tabi.Ama boş bıraktıkça da içinde olmasa bile arkadaşlarına uyan kötü arkadaşlıkları olan erkekleri daha da bozar.
Bugün o atmadıkça mesaj atmadım mesela. O arayıp sorarsa cevap verdim. Böyle mi devam edeyimSakın bozma. Böyle böyle zamanla duygularını kontrol etmemeyi ve kıskanmamayı öğreneceksin. Arkadaşlarınla zaman geçir ya da diziye başla.
Ben cok sikbogaz etmemek kaydiyla arardim gerci tatile gondermezdim ben en bastaBugün o atmadıkça mesaj atmadım mesela. O arayıp sorarsa cevap verdim. Böyle mi devam edeyim
Hayır kesinlikle o atmadan aymamalısın.Aklına sürekli gelip gelmediğini görmen için fırsat.Sürekli mesaj atıp ariyim mi o zaman
Bugün o atmadıkça mesaj atmadım mesela. O arayıp sorarsa cevap verdim. Böyle mi devam edeyim
Eski sevgilim tarafından aldatıldım güven problemim var ama eski sevgilimle olan psikolojik durumumu buna yansıtmak istemiyorum tabi başaramıyorum. 32 yaşındaki adama acık acık gitme diyemedim tabi biraz mirin kirin ettim sadece. Ama o yaştaki adam benim lafımla hareket etmez zaten. Çevremdeki kadınlara anneme arkadaşlarıma söylediğimde bu durumu da çok abarttığımı söylediler. Ben de hakkaten abartıyor muyum diye bişey diyemedim ve su an resmen rol yapıyorum daha ilk günden çok yıprandımPeki niye kendisine acik acik "gitme"demediniz?
Kendi kendinizi yiyorsunuz bosuna..
Eski sevgilim tarafından aldatıldım güven problemim var ama eski sevgilimle olan psikolojik durumumu buna yansıtmak istemiyorum tabi başaramıyorum. 32 yaşındaki adama acık acık gitme diyemedim tabi biraz mirin kirin ettim sadece. Ama o yaştaki adam benim lafımla hareket etmez zaten. Çevremdeki kadınlara anneme arkadaşlarıma söylediğimde bu durumu da çok abarttığımı söylediler. Ben de hakkaten abartıyor muyum diye bişey diyemedim ve su an resmen rol yapıyorum daha ilk günden çok yıprandım
Annem arkadaşlarım da sizin dediğiniz gibi söylüyor yanı aldatacak olan adam her yerde yapar diyorlar. Ama eski sevgilim tarafından aldatıldığım icin karşı tarafa güvenebilmek benim icin çok ama çok zor. Çünkü hiç beklemediğim zamanda darbe yemiştim. Bu yüzden belki paranoya yapıyorda olabilirim. Biliyorum ki kıskançlık yapar üstüne düşersem sarpa saracak o yüzden şimdilik rol yapıyorumEvet ben olsam öyle yaparım. Uygun olduğunda mesaj atar ya da arar diye düşünürüm çunkü. Ha özlerim, sesini duymak isterim o zaman da ararım çekinmem. Açmazsa bile uygun olduğunda dönecektir canını sıkma.
Bir erkek aldatmayı kafasına koyduysa yatakta yanında yatarken de aldatır. O yüzden sevgiline ve ilişkine guveniyorsan sorun etme. Tatile gitmek aldatmak için bir yatkınlık oluşturmaz.
32 yaşında adama gitme diyemedim herhalde beni cocuk olmakla suclardiBen cok sikbogaz etmemek kaydiyla arardim gerci tatile gondermezdim ben en basta![]()
Bana bu şekilde tavır yapmanın mantıksız olduğunu söyledilerValla isterse 50 yasinda olsun.Simdi gitmesine musaade ettiniz diye onumuzdeki senelerde de gidecek muhtemelen.Bastan tavrini koymaliydin..
Bana bu şekilde tavır yapmanın mantıksız olduğunu söylediler![]()