bence bulmuş nasılsa nazını çeken birini yapabildiği kadar kapris yapıyo.. yakalamış ipin ucunu bikere bırakırmı..hep sen peşinden koşarsan o da kovalattırır böyle kendini..benim fikrim böyle tecrübe sonuçta...hep sen ona uyup onun istedigi zaman gel istedigi zaman git yaparsan o sana uymayı bırakır ve kukla olabilirsin dikkat derim.kırıcı olduysam kusura bakma sakın..lafı dolandırmadan söylemek istedim ..
ya genelde benımde telım kapalıdır yada calır hıc anlamam:hulya:Dur balım kimse anlayamadı zatenkaydirigubbakcemile3
Çözmeye çalışıyoruz
evli olmasın sevgilin
ya genelde benımde telım kapalıdır yada calır hıc anlamam:hulya:
dıkkat bıle etmem kı sadece ben degıl bazı ınsanlar oyledır sımdı bunda ters dusunemıyom kı sevgılımde yok evlıde degılım..
soyle ızah edım..senın sevgılın yok arada kapanıp acılıyor telın farkında mı olmuyorsun? dedıgını anlayamadım
en nefret ettigim konulardan biriiiii sevgilimi aradıgımdaaa telini açmıyor yada msjıma hemen cvp vermiyorsa deli oluyorum..kiiiiiiii hiç kapatmas telini...cnmm sneinki bi işler çevirebilirmi sence..
soyle ızah edım..
ben hıc sevmıyom telefonu ve tasımamda genelde sevgılım var ıkende o ulasamıyom dıye kızardı ama ne yapıcamı nerde bulucagnı bılırdı benı ve ulasmak ıstese ulascagnıdıda bılıyodum..ha telım kapalı ıken nerdemıydım işdeydım yada sınavlarda kursda bı yerdeyımdır ve butun gunum yogun gectıg ıcın gun gelır 2 gun acılmaz ıdı..
yanı telefonun kapalı olması demek ınsanların aklına kotu bısı gelmesı degıldır..aldatıyodur baskası vardır evlıdır gıbı sozlere ınanmayınız derım..emınım sevgılınızınde acıkmalası vardır..
ay özebüş öyle deme yaa şimdi hayatımda bu var işte, hafife mi alayım
bak canım madem tel.i açmıyor msj at söyle açık açık telefonu kapatma huyundan bıktım rahatsız oluyorum die açıklama yapsın.Mesela biz bastan konustuk kavga etsek bile telefonu kapatmıyoruz ikimizde.
ay özebüş öyle deme yaa şimdi hayatımda bu var işte, hafife mi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?