- 3 Mayıs 2015
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi ilaydamacit
Hdjdhfjd
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ondan başkasını istemiyorum ama yani gelse biraz sürttürür ve baştan başlarım çünkü çoğu hatanın bende olduğunu biliyorum akıllandım artıkdönerse sakın yüz verme.. zor ama unutmaya çalış daha kimler çıkar karşına
hata derken mesela ne yaptın ?ben ondan başkasını istemiyorum ama yani gelse biraz sürttürür ve baştan başlarım çünkü çoğu hatanın bende olduğunu biliyorum akıllandım artık
aşırı kıskandım ve kıskançlığımı kavgalarla yansıttım, sürekli benimle oldun istedim, içkisine karıştım falanhata derken mesela ne yaptın ?
inşallah dönerdönerse senindir.. :)
seven her insan az çok yapar bunu.. biraz daha sakin kalmaya çalışın bu durumlarda.. bekleyin bakalım zaman ne gösterecekaşırı kıskandım ve kıskançlığımı kavgalarla yansıttım, sürekli benimle oldun istedim, içkisine karıştım falan
hayırlısı olsun diyelim artıkseven her insan az çok yapar bunu.. biraz daha sakin kalmaya çalışın bu durumlarda.. bekleyin bakalım zaman ne gösterecek
2 haftadır bıraktım artık dönmücek galiba
ahaha bu çok iyiymiş bıraktım valla 2 haftadır artık dönmücek galiba
inşallaaahhsonradan dank eder onlara:)
bitmemeliydi ama ajsjjdjjsgiden gitmiştir..
gittiği gün bitmiştir. .
bitmemeliydi ama ajsjjdjjs
alabilsem ben de kendime alıcam ama ondan başkasıyla yapamam tüm ilklerim oyduSana yenisini alcam asfghjkl
alabilsem ben de kendime alıcam ama ondan başkasıyla yapamam tüm ilklerim oydu
neyse artık hayırlısı neyse o olsunBoşver sonun olur ablacım üzülme. .