Ben trafiği sorun etmedim o arabayı kullanacak ve trafik olacak diye şimdi yan çizdi .Bilet alınca trafik olmuyor mu ?? Anladığım otobüs le gidecek siniz farklı bir yerden mi gidiyor
Canım sevdiğim yanımda olsun saatlerce yolda trafikte kalalim ne olucak ki makara muhabbet yollar çabucak biter.. Onun başka bir sorunu vardır trafik bahane olmuşBen trafiği sorun etmedim o arabayı kullanacak ve trafik olacak diye şimdi yan çizdi .
Acemi değil daha öncede gidip geldik beraber ama .1 haftadir soruyorum götürcekmisin diye bilet bitcek diyede korktum o yuzden sordum surekli . cumartesi sabahi gidecektik yani simdimi karar verilir bunaeğer acemi şoförse düzgün bir firma ile gitmeniz daha hayırlı
evet bugünden gerçek trafik oluşmuş durumda
daha sakin bir zaman yaparsınız
Evet birde normalde uygun bir fiyata gidiliyo yani şahsi arabayla bile trafik var diye 300 tl gider dedi benzin parasi .Boş verin
Onun çevresinde bık bık eden olmuştur bu trafikte çekilmez vs demiştir
Siz yalnız çekin trafiği demiş özetle
Acemi değil daha öncede gidip geldik beraber ama .1 haftadir soruyorum götürcekmisin diye bilet bitcek diyede korktum o yuzden sordum surekli . cumartesi sabahi gidecektik yani simdimi karar verilir buna
Ben surat asmayı seçtim çünkü gezme meraklisi olmayan sevgilim il kdefa erkenden gidelim hem gezeriz aksamda seni yurda birakirim demisti cok heveslendim :/Boş verin
Onun çevresinde bık bık eden olmuştur bu trafikte çekilmez vs demiştir
Siz yalnız çekin trafiği demiş özetle
Ama ya bilet olmasaydı . o zaman gönülsüz gönülsüz aman ne güzel ..yani ailesinden biri evham yaptıysa o da uğraşmamak için iptal etmiştir
birde araba otomatikse biraz yiyebilir benzinliyse ondan da olabilir
tabi son dakikaya bırakması söylemesi hoş değil
anlıyorum seni ama bir dahakine zamanında söylemelisin herşeyi şeklinde sakince uyarınızı yapın
Evet benimde öyle hoşuma gidiyor ama araba kullanmadigim icin yerine koyamiyorum trafikte daha oncede ayakları agrimisti yine böyle bir zamandaCanım sevdiğim yanımda olsun saatlerce yolda trafikte kalalim ne olucak ki makara muhabbet yollar çabucak biter.. Onun başka bir sorunu vardır trafik bahane olmuş
Ben surat asmayı seçtim çünkü gezme meraklisi olmayan sevgilim il kdefa erkenden gidelim hem gezeriz aksamda seni yurda birakirim demisti cok heveslendim :/
Evet birde normalde uygun bir fiyata gidiliyo yani şahsi arabayla bile trafik var diye 300 tl gider dedi benzin parasi .
bundan sonra ilk planınızı otobusle gıdecekmıs seklınde yapın benceAma ya bilet olmasaydı . o zaman gönülsüz gönülsüz aman ne güzel ..
Hep öyleyim zaten . Son dakika işlerinden de nefret ederim illaki bilicem o günden önce ne olcagini . Ama ona da takmadım simdi gitcem otobuste tek basima hic mutlu olmiycam cunku hevesimi kirdi :/bundan sonra ilk planınızı otobusle gıdecekmıs seklınde yapın bence
son dakıka degısıklıklere maruz kalmamak ıcın
Bencede yazık ama ne bileyim insan ister istemez üzülüyo sonucta bayram sonu ve bunu oncedende tahmin edilebilirdi :/ama işte 300 yakar demiş bence haklı yazık o kadar paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?