sevgilim üni okumama sorun çıkarıyor

baksana çoook zeki,konunun içeriğinden belli değil mi ? şu an iki sevgili karar aşamasındalar jinekolog mu olsa , yoksa hiç riske girmeyip ebe mi olsa? artık böyle seçiliyor bölümler sevgiliyle özgüven patlaması ayrı, sevgili dediği barzo ayrı, büyük sözüme tövbe kızım var. evlerden ırak.
tıp kazanacağından nereden eminsin?

Şaka mısınız? Senin iyi yerlere gelmeni istemiyor, kendisi okumak istemediğii için. O ailene yazık değilmi sana ne umutla okuttular kızımız iyi
Yerlere gelicek diye bekliyolar. Erkek arkadaşın daha mı önemli?
Okumadığın senaryoyu söyleyim mi sana, evleneceksin cocuk yapacaksın ona bağımlı hale geleceksın senide bi güzel aldatacak dayak atıcak belkide. Sonra keşke okusaydım da kendime yemi bi hayat kurabilseydim diceksin. Aklını basına al kızım. Çok sinirlendim konuna. İki gün sonra ayrılıcagın adama göre hayatını dizayn etme , ve evet ayrılacaksınız isterseniz dünyanın en büyük aşkını yaşa, seni seven seni iyi yerlerde görmek ister destekler, bu yaşta yapılan sevgililikler genelde üniversitede bitiyor evet, bitsinde zaten. Böyle biriyle beraber olma, dunyanın sonu değil. Unıversitede bi sürü arkadaşın olacak gezecek tozacaksın, çok istiyorsa o bi tarafını sıksın senin gittigin okulda bir bölüm tuttursun.

Eğer o yüzden okumazsan en fazla 3 4 sene sonra çok pişman olursun. Burdaki kadınların dinle birleri sizler için geleceği anlatıyorlar. Şuan canım cicimli toz pembe ama yıllar geçtikçe aynı olmuyor. Hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorsun

Yıl 2025 olmuş bas bas bağırıyoruz kadınlar ayaklarının üstünde dursun. Eğitimini alsın kimseye muhtaç olmasın kurtulalım şu erkek egemen toplumdan sonra gelsin desin ki ırkık ırkıdışım okumamı istemiyooo .s .s .s
Gerçekten Allah akıl fikir versin.

Saf olma . İnsanlar kocasından, çocuğunun babasından türlü alcakliklar görüp bosaniyorlar .Sen gitmiş sevgilinin lafına bakıyorsun. Okulda kendini garantiye al.sonra istersen calismazsin. Mesleğin elinde olsun cnm .Sen anneni babanı düşün, kendini düşün, binbir emekle büyütüldün. Muhtemelen sevgilin okumamış eziklik hissediyor Sen okursan diye

kendı okumuyor dıye ezık hıssedecek.. oku!! gerekırse bunun ıcın 8000 erkegı ez gec ama oku. bu ne be sinir krizlik..

Konuyu okumadan yaziyorum sevgili de kim b.k oluyormuṣ.
Akilli ol bırak o zirtoyu.

Yillarca anneniz babanız emek vermiş okuyun diye durumumuz yok dediginiz halde.
Anne babanızın lafını söyle dinlemezsiniz ya vallahi, sevgilisi bla bla diyormuş.
Puanlarım yüksek, tıp istiyorum diyen zekadaki bir insanın ama sevgilim böyle istiyor diye hedeflerinden vaz geçmeye çalışması çok enteresan yahu.
Sevgilin kim köpek pardon? üzerinde ne hakkı var ekmeğinimi verdi aşınımı verdi?
2 sene sonra beğendiğin erkek tipi bile değişecek, hatta belki de kendisinin fazlasıyla zır cahil bir insan olduğunu farkedeceksin. üni okumaktan vaz geçip,kendisi bir halt olamayıp, babasinin eteklerinin altına sığınıp aile dükkanında calisan bir veledin babasının verecegi 3 5 kuruş harçlıkla hayat kurabilecegine mi inaniyorsun?

O kadar tanıdığım kişi var ki sevgilim istemedi okumadım okulu bıraktım diyen
Çoğu evlendi ayrıldı, ayrılmayan da sürünüyor kocasının gel dediğine geliyor git dediğine gidiyor
Şimdi sana böyle müdahale eden yarın eve kilitler seni aşk meşk bir yere kadar
Bırak Allah aşkına ya
Ben bu kızları anlamıyorum ana babaları saçını süpürge ediyor okusunlar diye
Kıytırık bir erkek için hayatlarını mahvediyor kızlarda

Sakin sakin sevgili için hayallerinden okulundan vazgeçme,yoksa o sevgilinin ilk vazgecegi şey sen olursun.Ne münasebet hayatına bu kadar karisabiliyor.Benim eşimde sert mizaçlı biridir yerine göre hiç anlasamayiz.Ama yeni evliyken bana demişti ki eğer üni.okumak isteyip başka şehri kazanırsan ben orda iş bulur seni okuturum.Seni seven insan ondan sonra bile nasıl hayatta kalacağını dusunur.seni destekler.Valla su formu aç bir oku kadınlar ne aşkla evlenip ne hallere düşmüşler aklını başına al

Okumasını istemeyen sevgiliye tekmeyi basmayan kadının tıp fakültesi kazanacak kapasitesi olduğuna inanmıyorum annen ben olsaydım ve bundan haberdar olsaydım seni evire çevire döverdim ve o çocukla görüşmemen için elimden geleni ardımda koymazdın. Yeni nesil neden hayatını kaydırmaya bu kadar hevesli allahaşkına, gencecik yaşta ne bu evlilik sevdası? Aklınızı bi başınıza alın ya! Her gün beyaz önlüğünü giyip işinin başına geçmek mi daha güzel, yoksa hödük bir adam ve ailesine saçını süpürge edip hapis hayatı yaşadığın bir gelecek mi daha güzel?

Eğitim ve öğrenme arzuma karşı çıkan babam olsa tanımam. Sende öyle yap. Onun derdi başka yavrum haberin olsun. Senin yüksek mertebe okumuş birisi olmanı istemiyor çünkü o zaman seni taşıyamamktan korkuyor.

Tıp kazanacak birinin sorusu gibi gelmedi bana. Aklını peynir ekmekle mi yedin?

Kac senelik evliyim, cocuklarim var. Esime yarin yeni birsey okumak istiyorum desem beni sonuna kadar destekler. Erkek dedigin öyle olmali. Sizin kisi daha simdiden asaglii kompleksine girmis. Kalsin bacim. Gelecegini bu herife baglama

Ebeligi kucuk gorecek kadar yuksek zekasina guveniyor en yuksek bolumu kazananilirim diye hava basiyor daha sinava girmemis kazanacagindan cok emin. Ama cahil yobaz gerizekali sevgilisinin kiskancligindan cok cok buyuk yere goge sigmayan aşkosundan ne yapacagini bilemiyor. Yazik ki o anne babaya....garibanlarin durumuda yok buna guveniyorlar

Kizi olan bir anne olarak yazıyorum.Kizim sevgilisi yüzünden tıp okuyabilecekken ebelik düşünse kahrımdan ölürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…