- Konu Sahibi thereisnowayy
-
Okuma sen çocuğum ne işin var ünilerde filan,mazallah sevgilin kafayı yer sonra çeker aşır seni oradan.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Saçmalamayın lütfen. Eğitiminizi tamamlayın mutlaka. Sizin seçimlerinize saygı duymalı, hatta sizinle gurur duymalı ne demek ayrılırız? İleride çok pişman olursunuz.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
O ne hadle buna sorun çıkarıyor, sen hayatinla.ilgili böyle bir kararda ona karışması için nasıl izin veriyorsun, sadece kendini ezik görüyor, kendi yapamadi seni de durdurmaya çalışıyor. Kendi yoluna bak ve emin ol fikirlerin, görüşün, duruşun elli kere değişecek, kendini tanimadan, yapabileceğin seylerden vazgecip ömrünü bı adamın eline birakma, ki sevse bencillik etmez seni destekler, bu sevgi değil.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Ben ikinci üniversitemi bitirdiğimde 26 yaşındaydım.Türkçe öğretmenliğini bitirmiştim ve annemin kıyıda köşede kalan altınlarıyla okumuştum.Okulu bitirdiğimde annemin bi akrabası istemeye geldi.Makina mühendisi.Boy pos yerinde.Maddi durumu çok iyi.Evlenince çalıştırmam asla dedi.Bir sürü dairemiz var hangisini beğeniyorsan onu dayayıp döşeyeyeyim dedi.Annesiyle beraber kovmuştum evden.Aylarca ana oğul yalvardılar.Annemin altınlarıyla okuduğum üniversitenin diplomasını babama bile vermem.Atandım çok şükür.18 yıldır hem kendime hem aileme faydam oldu.Evlendim hala anneciğime destek oluyorum çok şükür.Sizin ne eğitiminize ne de çalışma hayatınıza kimsenin karışma hakkı yok.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Sonuç ne oldu merak ettim. Siz neredesiniz o nerde?benim eski sevgilimde fi tarihinde üniversite sınavına yatıracak param olmadığı için sınav giriş paramı ödemişti.. buda böyle bir anımdı.
o çocukin size ayrılan süresinin sonuna gelinmiş. uzakta afkursun. üniversiteye gidin..
hayatıma müdehale etme cesaretinde bulununca üniversiteye gitmeden, hatta sonuçlardan öncesinde ayrılmıştıkSonuç ne oldu merak ettim. Siz neredesiniz o nerde?
Erkek için hayatının içine ne güzel ediyorsun aferin,annen baban şu bölümü oku erkek yok dese yobaz ailem, baskıcı diye yıkarsın ortalığı Önünde fazlalık olan yüce varlık ne isterse onu yap,ne olacak onun için harca ömrünü,yolun sonunda madalya takıyorlar.....Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Şöyle yap.Sevgilini dinle ,belli ki çok bilge ve aydın düşünceli bir insan.Hemen evlenin o babasının dükkanında çalışsın sen 3 çocuk doğur.Kayınvalidenle görümcenle gün gezersin . Sonra kocan 5 kuruş para versinde üstüme başıma evime birşeyler alayım diye bekle .Oh mis gibi hayat ,okumakta neymiş hele ki ana baba nedir ? Onlarda kim ? Önemli olan şahane muhteşem bir detay olan sevgilinin düşünceleri.Allahım bu ülkenin insanlarına artık tahammülüm kalmadı. Kızım sen iyi misin???? Böyle soru mu olur.Madem (akademik olarak ) kafan çalışıyor ,ne diye böyle saçma bir insanın fikirlerini önemseyip bir de böyle konu açıyorsun , aklını başına al git güzelce üniversite oku ,meslek sahibi ol, anneni babanı da üzme . Sonra kafanı çok vurursun taşlara iş işten geçer benden demesi . Hayatını mahvetmeSevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Senin bu kafayı düzeltmedikçe okuyacağın okuldan fayda gelmez zaten. Bu konuyu yakınımdan biri açsa bana şöyle bir güzel tokadı ağzının ortasına yapıştırırım kimse kusura bakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?