- 21 Mayıs 2025
- 3
- -5
- 1
- 25
- Konu Sahibi mimozacicegi47
-
Ayrilmis ayrilmis da,akilsiz cok uzgunmus ayrildigi icinAyrıl.
Uyuşturucu görünce sonuna kadar okumadım, genelde bunlar toksik olup ayrılamadıkları içinAyrilmis ayrilmis da,akilsiz cok uzgunmus ayrildigi icin
Ayrıldığım için değil ama ben her derdine koştum onun zor günümde kaçmasına üzgünümAyrilmis ayrilmis da,akilsiz cok uzgunmus ayrildigi icin
Ay sal gitsin yahu.Ayrıldığım için değil ama ben her derdine koştum onun zor günümde kaçmasına üzgünüm
Ayrılarak iyi yapmışsınız sakın barışmayın. Ayrıca uyuşturucu kullananlar başkasının söylemesiyle bırakmaz, bırakır gibi yaparlar genelde. Gerçekten bıraksa bile tekrar kullanma ihtimali yüksek. Daha dün burda sitede ne yazıkki bir hemcinsimizin madde bağımlısı eski eşinden şiddet gördüğünü okuduk. Haberlerde görüyoruz madde kullananların neler yaptıklarını. O yüzden canınızı seviyorsanız uzak durun.Merhaba sevgilim uyuşturucu kullanmış nerdeyse 1 yıl ama bana 1 yılın sonunda itiraf etti zorla bıraktırdım sonra depresyona yokluğa girdi ve karakteri çok değişti 3 yıl önce tabiri caizse bana yapan biriydi sürekli arayan benimle olduğu için teşekkürler dualar eden biriydi ama artık beni hiç takmıyor ben her zor gününde onun yanında oldum ama ben ona derdimi açtığımda beni azarlayip kaçıyor bu sefer ayrıldım ama çok üzgünüm
İyiki kaçmış. Sizi takıntı yapması kadar felaket bir durum degil. Üzülürsünüz evet ama geçer. Allah onu da kurtarsın bu sıkıntıdanAyrıldığım için değil ama ben her derdine koştum onun zor günümde kaçmasına üzgünüm
Kafaları güzelken genelde neşeli, eğlenceli olurlar. Eğer gerçekten bıraktıysa kafası ayık olduğu için karakteri değişiyor. Sizinle alakalı değil yani.Merhaba sevgilim uyuşturucu kullanmış nerdeyse 1 yıl ama bana 1 yılın sonunda itiraf etti zorla bıraktırdım sonra depresyona yokluğa girdi ve karakteri çok değişti 3 yıl önce tabiri caizse bana yapan biriydi sürekli arayan benimle olduğu için teşekkürler dualar eden biriydi ama artık beni hiç takmıyor ben her zor gününde onun yanında oldum ama ben ona derdimi açtığımda beni azarlayip kaçıyor bu sefer ayrıldım ama çok üzgünüm
Ya zaten 6 aydır kullanmıyor kullandığı zamanlarda zaten biz görüşmüyorduk bile o zaman çok sakin neşeliydi evet onu bıraktıtan sonra sinirli agresif biri oldu ama ne başkasına ne kendine zarar veriyor sadece kabuğuna çekilip uzaklaşıyor burda herkes beni kınamış ama ben bana destek olınmamasına üzgünüm ben boşa destek olmadım ona karşılıklı hersey başına gelmeyen kolayca yorum yapabilirKafaları güzelken genelde neşeli, eğlenceli olurlar. Eğer gerçekten bıraktıysa kafası ayık olduğu için karakteri değişiyor. Sizinle alakalı değil yani.
Bir de ne kullandığı önemli. Özellikle kimyasal kullandıysa onun yoksunluğu daha ağır olur.
Sizin şahsınızla alakalı değil. Ayık kafaya adapte olamıyor. Kullandığı dönemde yoğun kullandıysa veya özellikle çok yükselten maddeler kullandıysa düşüşü ve yoksunluğu sert olur. Ayrıca bağımlılık sıklığında kullanıyorsa tekrar kullanmamak için kendisiyle de mücadele ediyordur.Ya zaten 6 aydır kullanmıyor kullandığı zamanlarda zaten biz görüşmüyorduk bile o zaman çok sakin neşeliydi evet onu bıraktıtan sonra sinirli agresif biri oldu ama ne başkasına ne kendine zarar veriyor sadece kabuğuna çekilip uzaklaşıyor burda herkes beni kınamış ama ben bana destek olınmamasına üzgünüm ben boşa destek olmadım ona karşılıklı hersey başına gelmeyen kolayca yorum yapabilir
%100 katılıyorumuyuşturucu ve sevgili kelimelerini aynı cümle içinde nasıl kullanabiliyorsunuz?
Uzaklaşın, derhal
Bağımlı, problemli bir adama destek olup sonra da ondan destek beklemeniz sizin saflığınız. Hazır kurtulmuşsunuz artık arkanıza bakmayın. Kör gözü açıldığında ilk bastonunu atar bunu hiç unutmayın, gereğinden fazla fedakarlık her zaman üzüntü getirirYa zaten 6 aydır kullanmıyor kullandığı zamanlarda zaten biz görüşmüyorduk bile o zaman çok sakin neşeliydi evet onu bıraktıtan sonra sinirli agresif biri oldu ama ne başkasına ne kendine zarar veriyor sadece kabuğuna çekilip uzaklaşıyor burda herkes beni kınamış ama ben bana destek olınmamasına üzgünüm ben boşa destek olmadım ona karşılıklı hersey başına gelmeyen kolayca yorum yapabilir
Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi kendini azıcık seviyorsan geleceğini yakma!Sizin şahsınızla alakalı değil. Ayık kafaya adapte olamıyor. Kullandığı dönemde yoğun kullandıysa veya özellikle çok yükselten maddeler kullandıysa düşüşü ve yoksunluğu sert olur. Ayrıca bağımlılık sıklığında kullanıyorsa tekrar kullanmamak için kendisiyle de mücadele ediyordur.
Siz ona destek olmuşsunuz, ne güzel. Ama o şu an kendisi hariç kimseyle ilgilenecek halde değil.
Ayrıca özellikle kimyasal kullandıysa tekrar başlama ihtimali yüksek. Evet üzülmeniz normal ama lütfen tekrar barışıp devam etmeyin. Bu sadece size zarar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?