- 14 Ağustos 2018
- 20.472
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.957
- 598
- Konu Sahibi mimozacicegi47
-
İnşallah Allah akıl fikir vermiştir de bir daha geri dönmezsinMerhaba sevgilim uyuşturucu kullanmış nerdeyse 1 yıl ama bana 1 yılın sonunda itiraf etti zorla bıraktırdım sonra depresyona yokluğa girdi ve karakteri çok değişti 3 yıl önce tabiri caizse bana yapan biriydi sürekli arayan benimle olduğu için teşekkürler dualar eden biriydi ama artık beni hiç takmıyor ben her zor gününde onun yanında oldum ama ben ona derdimi açtığımda beni azarlayip kaçıyor bu sefer ayrıldım ama çok üzgünüm
Üzülmeyin bu sizle ilgili bir durum değil, o bir hasta öyle düşünün mantıklı hareket beklemeniz anlamsızAyrıldığım için değil ama ben her derdine koştum onun zor günümde kaçmasına üzgünüm
Her şey karşılıklı değildir. Karşılık bekleyeceğiniz iyiliği yapmayın zaten. Zaman zaman hayatımıza bize ihtiyaç duyan insanlar girebilir. Destek olup olmamak bizim tercihimiz. Alışveriş değil bu.Ya zaten 6 aydır kullanmıyor kullandığı zamanlarda zaten biz görüşmüyorduk bile o zaman çok sakin neşeliydi evet onu bıraktıtan sonra sinirli agresif biri oldu ama ne başkasına ne kendine zarar veriyor sadece kabuğuna çekilip uzaklaşıyor burda herkes beni kınamış ama ben bana destek olınmamasına üzgünüm ben boşa destek olmadım ona karşılıklı hersey başına gelmeyen kolayca yorum yapabilir
Bak güzelim, uyuşturucu öyle bırak demekle bırakılacak bir şey değil ve bu adam uyuşturucu kullandığı vakit senin can güvenliğin bile tehlikede. Nasıl bu kadar umarsızca davranabiliyorsunuz aklım almıyor, senin kaçıp uzaklaşman gerekirken hala yok çok emek harcadım falan diyebiliyorsun. Hiç mi canınızın kıymeti yok, ailelerinize çok üzülüyorum cidden.Ya zaten 6 aydır kullanmıyor kullandığı zamanlarda zaten biz görüşmüyorduk bile o zaman çok sakin neşeliydi evet onu bıraktıtan sonra sinirli agresif biri oldu ama ne başkasına ne kendine zarar veriyor sadece kabuğuna çekilip uzaklaşıyor burda herkes beni kınamış ama ben bana destek olınmamasına üzgünüm ben boşa destek olmadım ona karşılıklı hersey başına gelmeyen kolayca yorum yapabilir
Oncelikle uzulmeyin herseye ragmen yaninda olmussunuz ilk zamnlar aliskanlikta oldugu icin koca 3 yil gecirmissinz ayrilik acitir.Merhaba sevgilim uyuşturucu kullanmış nerdeyse 1 yıl ama bana 1 yılın sonunda itiraf etti zorla bıraktırdım sonra depresyona yokluğa girdi ve karakteri çok değişti 3 yıl önce tabiri caizse bana yapan biriydi sürekli arayan benimle olduğu için teşekkürler dualar eden biriydi ama artık beni hiç takmıyor ben her zor gününde onun yanında oldum ama ben ona derdimi açtığımda beni azarlayip kaçıyor bu sefer ayrıldım ama çok üzgünüm
bence şükür namazı kılMerhaba sevgilim uyuşturucu kullanmış nerdeyse 1 yıl ama bana 1 yılın sonunda itiraf etti zorla bıraktırdım sonra depresyona yokluğa girdi ve karakteri çok değişti 3 yıl önce tabiri caizse bana yapan biriydi sürekli arayan benimle olduğu için teşekkürler dualar eden biriydi ama artık beni hiç takmıyor ben her zor gününde onun yanında oldum ama ben ona derdimi açtığımda beni azarlayip kaçıyor bu sefer ayrıldım ama çok üzgünüm
Sizin gibilerden nefret ediyorum sonra adınıza hastag açıp adalet arıyoruz at hırsızı tipten başka bulamadın mı kendine birini o kadar mı düşüksünMerhaba sevgilim uyuşturucu kullanmış nerdeyse 1 yıl ama bana 1 yılın sonunda itiraf etti zorla bıraktırdım sonra depresyona yokluğa girdi ve karakteri çok değişti 3 yıl önce tabiri caizse bana yapan biriydi sürekli arayan benimle olduğu için teşekkürler dualar eden biriydi ama artık beni hiç takmıyor ben her zor gününde onun yanında oldum ama ben ona derdimi açtığımda beni azarlayip kaçıyor bu sefer ayrıldım ama çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?