Sevgilim uyuşturucuyu bıraktı

İnşallah Allah akıl fikir vermiştir de bir daha geri dönmezsin

Burada, o kadar insan size yazıyor hiçbiri boş değil.

Madem adam siz bırakmış sizde hemen uzaklaşın.

Madde çok başka bir şey acıdan başka bir sey yaşatmaz.

Her şey karşılıklı değildir. Karşılık bekleyeceğiniz iyiliği yapmayın zaten. Zaman zaman hayatımıza bize ihtiyaç duyan insanlar girebilir. Destek olup olmamak bizim tercihimiz. Alışveriş değil bu.

Ne üzüleceksin ya aklını basina topla, toz pembe aşk hikayesi olacakta ben onun kahramaniyim.moduna girme, öyle olmayacak, ilk fırsatta da geri başlar zaten, kendine yazık etme, kararının arkasında dur.

Bak güzelim, uyuşturucu öyle bırak demekle bırakılacak bir şey değil ve bu adam uyuşturucu kullandığı vakit senin can güvenliğin bile tehlikede. Nasıl bu kadar umarsızca davranabiliyorsunuz aklım almıyor, senin kaçıp uzaklaşman gerekirken hala yok çok emek harcadım falan diyebiliyorsun. Hiç mi canınızın kıymeti yok, ailelerinize çok üzülüyorum cidden.

Bir insanin madde bağımlısı biri ile sevgili olması için aklını kaçırmış olması lazım. Sevgilinizden önce sizin ciddi bir tedaviye ihtiyacınız var. Belki o şekilde aklınız başınıza gelirde kendinizi nasıl bir tehlikenin içine attığınızı anlarsınız. Birde madde kullanan çocuğu kişi ya tekrar başlıyor yada başka bir şeye bağımlılık geliştiriyor. Bu bir nesne, madde yada kadın olabilir bilginiz olsun.

Oncelikle uzulmeyin herseye ragmen yaninda olmussunuz ilk zamnlar aliskanlikta oldugu icin koca 3 yil gecirmissinz ayrilik acitir.
Boylesi belki en iyisi evlenince isler daha da zorlasiyor inanin

Birinin bırak demesiyle uyuşturucuyu birakabilecegini hatta biraktiginida düşünmüyorum.belki bir süre denemistir.ben yaklaştık 18 19 senedir sigara içiyorum kocah bırak dese bırakamam gizli gizli içerim anca benim kendimi çok hazır hissetmem gerekiyor.

bence şükür namazı kıl

Sizin gibilerden nefret ediyorum sonra adınıza hastag açıp adalet arıyoruz at hırsızı tipten başka bulamadın mı kendine birini o kadar mı düşüksün

Ya ben bir şeyi merak ediyorum. Korkmuyor musunuz? Ben uyuşturucu kullanan birisinden korkarım. Para bulup madde alamadığı zaman ne yapabileceklerinin sınırı yok bence.

Siz onun yanında oldunuz ama normal bir insan değil, bir bağımlı. Kim bilir belki yoksunluk krizinde, belki kullanmaya devam ediyor. Belki yarın birgün sizi de bu pisliğe sokmak isteyecek. Uzak durun, kendinizin iyiliği için.

Bu TC kızlarının bir serseri bulup değiştirmeye çalışmasına bitiyorum.annesi babası var niye kendinizi başkası için yipratiyosunuz.uyusturucu kullandığını öğrendiğiniz anda bırakmalıydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…