Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim uzakta ona nasıl kendimi affettirebilirim?
Pardon ama genelde bu tip tripleri kadınlar yapar, sizin ilişkinizde erkek arkadaşın yapıyor. Meşgul olduğun için bir de özür mü dileyeceksin yani? Yerinde olsam bunu yapmazdım.
Evet bende ona şaşırdım genellikle sevgilimin işi olur ve bana vakit ayıramaz ve bu tripleri ben yaparım. Defalarca kendi durumunu bana anlatır ben ortalığı yıkarım suçlu olurum eninde sonunda bu kadar trip yapıp küstüğüm için özür dileyen ben olurum.
Aslına bakarsan böyle şeyler anlayışlı olmaktan geçiyor sevgilim çok anlayışlı ama ben hiç değildim... Şimdi ise değişiyorum çünkü zamanla ilişki yıpranıyor ve ben yıpranmasını istemiyorum. Aşk aslında insanının birbirini acaba daha çok nasıl mutlu edebilirim diye düşünmesidir.
En etkili cozum. Ama ufak birseyse bol bol mesaj atar arardim ben olsam. Tabi benim esim oyle affederdi. Ama kisiden kisiye degisebilir belki seninki hoslanmaz bu durumdan uzun uzun aciklayici mesajlar atardim ne kadar cok sevdigimi soylerdim falan bir sure sonra dayanamaz konusurdu oda geceleri arayin konusun gunduz vaktiniz olmuyorsa tabi bunlari ben suclu oldugumda yapardim. Eger suclu olan oysa orasi baska
Her iliski kendine hastır.
Eger iletisiminiz kuvvetli ise acin telefonu konusun. Anlatin anlatin tatsiz tatsiz kavga edin, aglayin, zirlayin veya susun saatlerce gece.. barismadan birakmayacagini anlatin bir sekilde. Video cekin kolaj yapın. Teknoloji ilerledi :)