sadece davranışlardamı yakınlaşma oldu?
daha ileriye gittinizmi?
evet davranışlarda sanki yoğun bir duygu selinde yüzüyormuşsun gibi hissediyorum.daha ileri gitmekten çok korkuyorum.Olmaması için ne zaman onu görsem yolumu değiştiriyorum.Ama bir yanım onun yanında da olmak istiyor.Yaa hayatımı tam düzene sokmaya az kalmıştı nereden çıktı şimdi bu.
merak etmeyin bence. bunlar zaman zaman, az ya da çok her kadının başına gelen şeyler. kimisi bastırır kimisi de kabul eder. o kadar yazının ve araştırmanın sonucunda bunu anlamışsınızdır. Ayrıca bu kadar araştırma yaptığınıza göre kendinizi bu şekilde tanımlayabilmeniz için kendinize sormanız gereken belli soruların olduğunuz da okumuşsunuzdur. eğer o sorulara evet diyebiliyorsanız bir uzmana danışın. son olarak, sonuç pozitif çıkınca üzülecek ve telaş yapacak mısınız? yoksa kendinizi olduğunuz gibi kabul edebilecek misiniz?
telaş yapmayın bu kadar lütfen. önceliğiniz etrafınızdaki tepkiler olmasın. kendinizi düşünün. psikologtan randevu aldığınızı yazmıştınız. itiraf etmem gerekirse benim de böyle düşündüğüm bir dönem olmuştu ama uzman yardımı almadan atlattım. bazen duygusal gelgitler, sevgilinizle yaşadıklarınız hatta iyi anlaştığınız bir kadının varlığı bile neden olabilir. çok özel olacak ki muhtemelen psikologla konuşurken o da size bunu soracaktır, hemcinsinizi düşünürken cinsel olarak da ona karşı birşey hissediyor musunuz ya da hayal edebiliyor musunuz?
madem normal hayatınızı etkileyecek kadar kafanıza taktınız, en kısa sürede bir uzmanla görüşmeniz en iyisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?