Sevgilim var ama Hemcinsimden hoşlanıyorum galiba, kafayı yiyeceğim.Yardım.

thelworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
30
6
86
İstanbul
Bilmiyorum tepki görecekmiyim ama kafayı yemek üzereyim.2 yıldan beri çıktığım biri var ve niyet evliliğe doğru tam yol gidiyor.Anlaşıyorum hemde çok iyi.Mantıkende bana çok uygun biri.Herşey dört dörtlük ama iş değiştirdim 3 ay önce ve orada çalışan bir kız bana çok iyi davranıyor.Yani daha önce hiçbir arkadaşım bana öyle davranmamıştı.Bana yardım ediyor işimde, beni dinliyor , gözlerimin içine bakıyor.Doğum günümde ufak bir kalp almış.Yaa kafam allak bullak,Bu yaştan sonra olacak şey değil ama ne oluyor bana yaa.Araştırmadığım, izlemediğim dizi - belgesel , kitap kalmadı.

Sizin başınıza böyle birşey geldimi ? Bu normal mi ? Yoksa ben o biçim miyim ?

ciddi olmak istemezdim ama bu haftasonu bir psikologtan randevu aldım.Çıldırasım geliyor.İşimden atılıcağım o derece alllak bullak beynim.Hayatınızın bir döneminde buna benzer bir his yaşadınız mı ? Yaa ne olur rahatlatın beni, uyuyamıyorum geceleri..

ben o biçim miyim?

böyle bir şey yok hanımefendi... herkes nasıl doğduysa oyledir...

dünya uzerinde iki cins vardır

erkek ve dişi...

bunun haricindeki herşey insan beyninin uydurması, şeytan vesvesidir... başka hiçbir şey değil

psikologdan yardım alacaksınız elbette cunku bu psikolojik bir sorun...

sadece davranışlardamı yakınlaşma oldu?
daha ileriye gittinizmi?

evet davranışlarda sanki yoğun bir duygu selinde yüzüyormuşsun gibi hissediyorum.daha ileri gitmekten çok korkuyorum.Olmaması için ne zaman onu görsem yolumu değiştiriyorum.Ama bir yanım onun yanında da olmak istiyor.Yaa hayatımı tam düzene sokmaya az kalmıştı nereden çıktı şimdi bu.

ne desek boş gibi,
sen aslında istiyorsun bu ilişkiyi bence.
çok dikkatli olmalısın aslında.

merak etmeyin bence. bunlar zaman zaman, az ya da çok her kadının başına gelen şeyler. kimisi bastırır kimisi de kabul eder. o kadar yazının ve araştırmanın sonucunda bunu anlamışsınızdır. Ayrıca bu kadar araştırma yaptığınıza göre kendinizi bu şekilde tanımlayabilmeniz için kendinize sormanız gereken belli soruların olduğunuz da okumuşsunuzdur. eğer o sorulara evet diyebiliyorsanız bir uzmana danışın. son olarak, sonuç pozitif çıkınca üzülecek ve telaş yapacak mısınız? yoksa kendinizi olduğunuz gibi kabul edebilecek misiniz?

vay anasini be duruma bak. onu arkadas olarak gormeyi deneyin. benim basima hic gelmedi allah korusun da gelmesin. sadece erkeklerden hoslaniyorum. ne bileyim kadinlara o gozle bakmamayi deneyin :S ne diyim bilemedim cok yabanci bi durum bana.

Bismillahirrahmanirrahiym :105:

sana iyi davranan bir kız arkadaşın olmamış. ilk defa böyle biriyle karşılaşınca duyguları birbirine karıştırmışsın. [/I]

İnanırmısınız bazen ölmek istiyorum.Ya nasıl olur böyle hissediyorum aklım almıyor.Ailem biraz tutucu , hadi kendim kabullendim diyelim nasıl açıklarım nasıl izah ederim.Kabullenemem.Kimse ile konuşamıyorum,ne ablam ne arkadaşlarım nede annem hiç kimseye derdimi anlatamıyorum.Ne derim ben anneme,sevgilime onca hayalini kurduğum şeylere.

Bunalımdayım , işime konsantre alamıyorum.

telaş yapmayın bu kadar lütfen. önceliğiniz etrafınızdaki tepkiler olmasın. kendinizi düşünün. psikologtan randevu aldığınızı yazmıştınız. itiraf etmem gerekirse benim de böyle düşündüğüm bir dönem olmuştu ama uzman yardımı almadan atlattım. bazen duygusal gelgitler, sevgilinizle yaşadıklarınız hatta iyi anlaştığınız bir kadının varlığı bile neden olabilir. çok özel olacak ki muhtemelen psikologla konuşurken o da size bunu soracaktır, hemcinsinizi düşünürken cinsel olarak da ona karşı birşey hissediyor musunuz ya da hayal edebiliyor musunuz?

madem normal hayatınızı etkileyecek kadar kafanıza taktınız, en kısa sürede bir uzmanla görüşmeniz en iyisi olur.

Konuyu açan erkek mi?
Olabilir böyle şeyler benim de başıma gelmişti yapılacak tek şey anladığın an selamı sabahı kesmek.İlgi insanın hoşuna gidiyor aşk sanıyor ama değil.Allah şaşırtmasın.
Edit: Başıma gelmişti derken kendi cinsim değil yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:

Size çok teşekkur ederim.Su serptiniz yüreğime.

Cinsel olarak karışık , ne hissettiğimi bende anlayamadım.Ama duygu seli akıyor onu görünce.Bu geçici midir bilmiyorum.Onu düşünüyorum sürekli bazen içinde cinselikte oluyor.Çok korkuyorum.Nasıl olur bu? Kabul edilebilir değil bu.Olmamalı..

belkide ailenden ablandan ve bunca yıl arkadaşlarından alamadığın ilgiyi alakayı o arkadaşından aldığın için yanlıyor olamalısın böyle bişey anca sevgi eksikliğinde olur sadece erkeklerden ilgi aldıysan bundan sıkılmışta olabilirsin ama fazla düşünme sen bence evleniceğin adama böyle odaklan ve onun sevgisine inan derim piskolojinin bozuk olduğu dönemde değişiklik arıyor olabilrsin yanlış yapmadan bu dönemi atlatmaya bak umarım herşey istediğin gibi olur diycek bişey bulamıyorum böyle birisi çıkmadı karşıma böyle bişeyde yaşamadım şükürler olsun inş. durumun düzelir bi hormanel test yaptır derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…