Sevgilim var ama Hemcinsimden hoşlanıyorum galiba, kafayı yiyeceğim.Yardım.

Bu sizin hayatınız tabi hiçbirimiz sizden nefret etmeyiz bize ne ki...
Yalnız benim dikkatimi çeken birşey var.
Konunuzu baştan sona okudum ve farkettimki
İlk konuyu açışınızda panik olmuştunuz ve ilk defa başıma böyle birşey geliyor
Hayatımda ilk kez böyle hissettim kafayı yicem vs yazmışsınız.
Aradan 1.5 sene geçiyor ve ben hep böyle hissediyordum diyorsunuz
Bana bu yolu kendi isteğinizle SONRADAN seçmişsiniz gibi geldi
Yazıkki böylesi gelenekçi bir toplumda yaşarken EN ZOR yolu seçmişsiniz
Sizin için dileğim, umarım seçtiğiniz yol bi anlık geçici hevesten ibaret değildir
Zira hayatınız boyunca karşılaşacağınız engellerle başetmek,
Üstelik böyle bir etiketten sonra, sizin için işkence olur.
Mutluluklar

Evet ben de" hep böyleydim" kısmına takıldım.Başlangıçtaki panik halinde olayın farkında olmama durumundan sonra bu çok tuhaf geldi. Yıllarca başka kızlardan da hoşlanmanız gerekiyordu sanki :26: Bir dönemlik hormonal dengesizlik filan gibi bir şey olur mu bilmem ama o ilginin hoşunuza gitmesiyle olabilir belki ne bilym hiç bilemedim ama benim de öyle gözümün içine içine bakan sıcacık bir dostum var ilgisi çok hoşuma gider.Ama işin içine cinsellik girince değişiyor işte. Siz cinsellik düşündüğünüzden bile emin değildiniz başta ben anlamadım açıkçası durumunuzu gerçekten:26:

Evet ben de" hep böyleydim" kısmına takıldım.Başlangıçtaki panik halinde olayın farkında olmama durumundan sonra bu çok tuhaf geldi. Yıllarca başka kızlardan da hoşlanmanız gerekiyordu sanki :26: Bir dönemlik hormonal dengesizlik filan gibi bir şey olur mu bilmem ama o ilginin hoşunuza gitmesiyle olabilir belki ne bilym hiç bilemedim ama benim de öyle gözümün içine içine bakan sıcacık bir dostum var ilgisi çok hoşuma gider.Ama işin içine cinsellik girince değişiyor işte. Siz cinsellik düşündüğünüzden bile emin değildiniz başta ben anlamadım açıkçası durumunuzu gerçekten:26:

Bana da bir anlık heves, ilgi, çekim gibi geldi ama kendi hayatı tabi...

Çoğu yorumları okudumda, nekadar negatif nekadar yadırgayıcısınız ?
Yahu biraz empati yapın durumu anlamaya çalışın.
Sizin başınıza da gelebilir.
Veleki gerçekten arkadaşımız bir bayandan hoşlanıyor.
Bu bir sapıklık mı ? Hayır.Hormonel dengenin bozulması veya psikolojik nedenelre bağlıdır.
Kişi durup dururken karşı cinse duygusal veya cinsel anlamda haz duymaya başlamaz.
Siz hemen kıza ''doktora git, tedavi ol,ayy olurmu imkansız,nekadar saçma'' gibi yorumlar yapıp zaten karışık olan aklını iyice karıştırıyorsunuz..
Neyse arkadaşım senin yerinde olsam sağlam kafayla şunları düşünürdüm;
Erkek arkadaşımı nekadar seviyorum?
Bana yakın davranan kızın amacı gerçekten düşündüğüm gibi mi ?
Öyle ise neden ben ?
Ben bişeyler hissediyormuyum ? (heycan,merak vb.)
Bunu arkadaşıma söylemelimiyim ?

Önce bir kafanı toparla ve sonra bu sorulara cevap ara, bence alttan alttan da kızın ağzından laf almaya çalışabilirsin.Belkide düşündüğün gibi değildir.
İşin içinden çıkılmaz bir durumdaysan eğer ki psikolojik destek alabilirsin.
Ama kendi fikrim, sorunlarımızı önce kendimiz anlamalıyız ki başkasına anlatabilelim..

Çoğu yorumları okudumda, nekadar negatif nekadar yadırgayıcısınız ?
Yahu biraz empati yapın durumu anlamaya çalışın.
Sizin başınıza da gelebilir.
Veleki gerçekten arkadaşımız bir bayandan hoşlanıyor.
Bu bir sapıklık mı ? Hayır.Hormonel dengenin bozulması veya psikolojik nedenelre bağlıdır.
Kişi durup dururken karşı cinse duygusal veya cinsel anlamda haz duymaya başlamaz.
Siz hemen kıza ''doktora git, tedavi ol,ayy olurmu imkansız,nekadar saçma'' gibi yorumlar yapıp zaten karışık olan aklını iyice karıştırıyorsunuz..
Neyse arkadaşım senin yerinde olsam sağlam kafayla şunları düşünürdüm;
Erkek arkadaşımı nekadar seviyorum?
Bana yakın davranan kızın amacı gerçekten düşündüğüm gibi mi ?
Öyle ise neden ben ?
Ben bişeyler hissediyormuyum ? (heycan,merak vb.)
Bunu arkadaşıma söylemelimiyim ?

Önce bir kafanı toparla ve sonra bu sorulara cevap ara, bence alttan alttan da kızın ağzından laf almaya çalışabilirsin.Belkide düşündüğün gibi değildir.
İşin içinden çıkılmaz bir durumdaysan eğer ki psikolojik destek alabilirsin.
Ama kendi fikrim, sorunlarımızı önce kendimiz anlamalıyız ki başkasına anlatabilelim..

2,5 Yıl oldu ve hala hemcinsimle beraberim.

Yaşadığım en uzun süreli ilişki ve hala devam ediyor.Sonumuz ne olacak bir fikrim yok.

arkadaşlık ilgisi değil bu.yani bilemiyorum ama basbaya seviyorum onu.kıskandığım durumlar oluyor.

kimseler bilmiyor bizi.ne aile nede arkadaşlarımız.

kendine ait evi var ve işime yakın olduğu için onda kalıyorum ve ailemede bu yalanı öyledim.bizi samimi arkadaş olarak biliyorlar ama öyle değiliz pek.

2.5 yıl öncesine göre artık barışığım kendimle ama yinede korkuyorum bir öğrenen olacak bizi diye...

hayat çok tuhaf nereden nereye...

Yaşadığım en uzun süreli ilişki ve hala devam ediyor.Sonumuz ne olacak bir fikrim yok.

arkadaşlık ilgisi değil bu.yani bilemiyorum ama basbaya seviyorum onu.kıskandığım durumlar oluyor.

kendine ait evi var ve işime yakın olduğu için onda kalıyorum ve ailemede bu yalanı öyledim.bizi samimi arkadaş olarak biliyorlar ama öyle değiliz pek.

2.5 yıl öncesine göre artık barışığım kendimle ama yinede korkuyorum bir öğrenen olacak bizi diye...

okuyunca ne diyeceğimi bilemedim çok karışık açıkçasıı..Yıılar geçmiş ama kopamamışsın ondan demekki sende de istek varmışş
Merak ettiğim erkek arkadaşın ne oldu??Ondan ayrıldın mı ya da durumu nasıl acıkladınn..?
Bir an önce doğru yolu bulmanı diliyorum senin için allah yardımcın olsunn

merhaba canım öncelikle kimse kendi kendine itiraf edemesede burada çok saçma yok olurmu öyle şey desede
bir kısmımızın ve belkide çoğumuzun dönem dönem başına gelen veya gelebilecek olan bir şey
çok anormal abes bir şey değil

benim bir arkadaşımda vardı. onun çok samimi bir bayan arkadaşı vardı. ilişkilerinden bahsederken kurduğu cümleler
bir arkadaşlık ilişkisinden bahseder gibi değildi.. bana açılmadı ama aşırı ilgisinden tahmin ettim
ama şuanda normal bir şekilde herşeyi, yani hisleri hareketleri..
yani zamanla herkesin başına gelebilecek ve zamanla geçebilecek bir durum bu..

fakat eger uzun yıllardan beri böyle hissediyorsan ve bu zamanla hiç geçmiyor dahada artıyorsa o zaman senin durumunu bieseksüel olarak adlandırabiliriz..

okuyunca ne diyeceğimi bilemedim çok karışık açıkçasıı..Yıılar geçmiş ama kopamamışsın ondan demekki sende de istek varmışş
Merak ettiğim erkek arkadaşın ne oldu??Ondan ayrıldın mı ya da durumu nasıl acıkladınn..?
Bir an önce doğru yolu bulmanı diliyorum senin için allah yardımcın olsunn

erkek arkadaşımdan ayrıldım tabikide ve ''gerçeklerden'' elbette ki bahsetmedim.evliliğe hazır olmadığımı ve çoçuk istemediğimi belirttim.(bahane tabi)
maddi açıdan aile olarak üstündük biraz ve onu biraz korkutuyordu bu durum.açıkçası oda pek istekli değilmiş.

anlayışın için tşkler.

Bravo size..Kendinizi tanımışsınız.Ne istediğinizi, ne yapmanız gerektiğinizi anlamışsınız.
Çok az kişi buna cesaret edebilir ancak.Elalem ne der, ailem ne der diye herkes sizi erkeklerden hoşlanıyor bilsin diye biriyle evlenip mutsuz bir hayata kucak açamayacağınızın bilincindesiniz..
Sonu nasıl olur bu birlikteliğin bilinmez ama zaten hiçbişeyin sonunu göremiyoruz ki.
Sizinki ayıplanamayacak bir birliktelik bence, çünkü afedersini sırf cinsel doyuma dayalı değildir muhtemelen.
Duygusal arayışın birbirinde bulunduğu bir birliktelik muhtemelen..

merhaba canım öncelikle kimse kendi kendine itiraf edemesede burada çok saçma yok olurmu öyle şey desede
bir kısmımızın ve belkide çoğumuzun dönem dönem başına gelen veya gelebilecek olan bir şey
çok anormal abes bir şey değil

benim bir arkadaşımda vardı. onun çok samimi bir bayan arkadaşı vardı. ilişkilerinden bahsederken kurduğu cümleler
bir arkadaşlık ilişkisinden bahseder gibi değildi.. bana açılmadı ama aşırı ilgisinden tahmin ettim
ama şuanda normal bir şekilde herşeyi, yani hisleri hareketleri..
yani zamanla herkesin başına gelebilecek ve zamanla geçebilecek bir durum bu..

fakat eger uzun yıllardan beri böyle hissediyorsan ve bu zamanla hiç geçmiyor dahada artıyorsa o zaman senin durumunu bieseksüel olarak adlandırabiliriz..

tam olarak ne olduğumu bende çözemedim :) ama ne rahatsızlık nede utanç duyuyorum yaptığımdan.herşeye rağmen mutluyum galiba..

herkesin başına geliyor mu bilemem yada insanlar hayatlarının bir döneminde böyle şeyler hisseder mi onu bilemem ama ben bir kaç adım ötesine geçtim.

bir kalbi seviyorum netice itibariyla...

böle bir şey yaşamadığım için bilimiycem yaşadıklarını ama kimseden utanma bunda utanılıcak bir şey yok bu yıllardır olan bir şey ama kmsenin açıklayamadığı bir şey bence sizde açıklamayın çünkü insanlar çok baskıcı ve kmse kmseyi anlama niyetlisi değil karalama niyetlisi sonunuz nolur bilinmez ama sonuçta o bir sevgi nasıl mutluysan öle davran

.....................................................................................

Son düzenleme:
benım başıma çok geldi, '' hep seni mi buldular '' diyeceksın ama evet öyle oldu maalesef:ssz:
bu arada karsı tarafım ben belırteyım onuda. lez olan ben değilim yani...
karsındakı kız sana can dost gibi yaklaşıyor ve sen bunu farklı algılıyor olabilirsin.

bence sen biseksüelsin. bu senın tercihin
hangi yanda olmak ıstediğini seç, iki yerde birden olmak iyi değil bence :34:

bende senı akışta görünce geldım. tarıh dıkkatımı çekmemişti :1:
ahh yasmın ahh
hortlattın konuyu

Ben hortlatmadım Sör'cüm yaa.
Konu sahibi son durumunu yazmış ordan görenlerde yorum yazmış, ben de katıldım o kervana :1:
--------
Konu sahibi arkadaşım, zor bir yola girmişsin. Önemli olan senin mutluluğun.
Sonunun ne olacağı dediğin gibi belli değil. Bu durumda kendi hayatını yaşamakta özgürsün 29 yaşında bir bayan olarak.
Ben size mutluluk diliyorum....

tam olarak ne olduğumu bende çözemedim :) ama ne rahatsızlık nede utanç duyuyorum yaptığımdan.herşeye rağmen mutluyum galiba..

herkesin başına geliyor mu bilemem yada insanlar hayatlarının bir döneminde böyle şeyler hisseder mi onu bilemem ama ben bir kaç adım ötesine geçtim.

kendini kendin daha iyi bilirsin ilerleyen zamanlarda düşüncelerin değişirse hayatına ona göre yön verirsin
ama yok değişmezse, bu durumu kabullenirsin ki zaten kabullenmiş. kendinle barışık olman çok güzel
kısacası hayat senin. sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa.

“Kadının kadına yaklaşması(ilişki kurması)zinadır”
HADİS-İ ŞERİF. (TABERÂNİ)

“Erkeğin erkeğe,kadının kadına yaklaşması zinadır”
HADİS-İ ŞERİF.(BEYHEKİ)

“Ahir zamanda eşcinsel 3 kısım olur:Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla,
diğeri,kucaklaşmakla yetinir.Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar.Allah’ın laneti
bunların üzerine olsun! Eğer ki tevbe ederlerse, tevbe edenin tevbesini Allahü
teala kabul eder”
HADİS-İ ŞERİF.(DEYLEMİ)

“Erkek erkekle,kadın kadınla yetinmedikçe,kıyamet kopmaz”
HADİS-İ ŞERİF.(Hatib)

“Erkek erkekle,kadın kadınla yetinirse,ümmetim helâk olur”
HADİS-İ ŞERİF.(Hâkim,Beyheki)

İlk başlardaki mesajlarındaki panik halin yani ..bana ne oluyor?,:18: bu da nereden çıktı?:18: benim neyim var?..:18: tarzındaki konuşmaların yerini ..ben zaten hep böyleydim..:34:tarzında rahat bir durum almış..

Sanki birileri sizi, bu durumunuzu 27 yaşına kadar hiç hissetmemenizin gayet normal olduğuna inandırmış olduğunu düşündüm..

Burası biraz ilgimi çekti..

Kısaca birileri size bu durumu kabullendirmiş.
Yoksa başta ölümü bile düşünen bir insanın şu an bu kadar norma hissetmesi mümkün değil..Belki de psikologlar bu şekilde yol gösterdi bilemicem..

Allah yardımcınız olsun..ne diyim..

Zor bir hayat sizi ve sevgilinizi bekliyor..:26:

bu iş özendirmeyle tercihle olmuyor
bu şekilde bir kaç olaya şahit oldum
birinin yol göstermesi ve akıl vermesiylede olmuyor
şöyle bi durum yok yani ( ben bayanım ya bu sefer bir erkeğe değilde bir bayana aşık olayım canım öyle istedi)
bu hisleri değiştiremezsiniz
bazılarında heves ve gelip geçici olur veya değişik psikolojik şeyler olur ve geçer
ama bu arkadaşınki uzun sürmüş ve geçici gibi gözükmüyor
tekrar söylüyorum
bu tür durumlar
ne tercihle
ne istemeyle
ne yönlendirilmeyle
nede özentiyle olur
bu içten gelen bir şey engel olamazsınız.
olsanızda kendinizi kandırırsınız
hissiyat asla değişmez

Back
X