- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
boşver kolyeyide hamilemiymişsin ondan haber ver..
Ayrica cocuk hangisinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver kolyeyide hamilemiymişsin ondan haber ver..
Kuzenim almanyada yasiyor :) davet etti yanina 1 donem yapma cok grl diyor :) erasmus yaptigim anda sana almanyadan resim aticam merak etmeErasmus yapacak daha![]()
Duygularınızı çok uçlarda yaşıyormuşsunuz gibi geldi.Kendimi cok kotu hissediyorum halamin bize sirf bizden birini begensinde arrik evlendirelim diye getirdigi kisiye asik oldum ve cocugun gozude sanki kucuk kardesimde Allahim beni nelerle sınıyorsunda ben gecemiyorum sinavini
Kuzenim almanyada yasiyor :) davet etti yanina 1 donem yapma cok grl diyor :) erasmus yaptigim anda sana almanyadan resim aticam merak etme
Aşırı olan birçok duygu hasarlı şekilde görüldüğü gibiSen çok aşık değil miydin sevgiline, yanlış mı hatırlıyorum sevgiline çay koymaktan bile deliler gibi zevk alıyordun. Demek ki o kadar aşık değilmişsin sevgiline, bence ayrıl.
en son yana yakıla habire konu açıyordu hamilemiyim diye..
:) sonucta ayni ulkede olucaz aman ne cok sey biliyorsunuz yaBekliyoooğrum heyecanla. :) Ama kuzeninin yanına gitmen Erasmus değil.
Bu nasıl bir egodur ya.? Gözlerim yandı okuyunca.. Güzelliğiniz yazdıklarınızdan anlaşılıyor.. Ama iç güzelliğinizden bahsediyorum.. Demek herkes size bakıyor ve de hep sizden hoşlanıyorlar.. Vaaay.. Nasıl olur da sizinle ilgilenmez o çocuk Allahımmm.. Neden neden nedennn...? Nayııııır.! Nolamaaaaz! Hepsi benim olmalı herkesss beni beğenmelii... Gibi bir edanız var.. Hayırlara vesile...Biliyorum ama sevgimiydi yoksa suana kadar tatile gitsek fezmeye gitsek hep bana bakarlardi benden hoslanirlardi bu sefer oyle olmadi diyemi boyleyim onu anlamaya calisiyorum
:) sonucta ayni ulkede olucaz aman ne cok sey biliyorsunuz ya
Çıkıktır o çıkık erasmus olsa duramazErasmus o değil yani ne diyeyim, kuzeninin yanına gitmen ziyaret herkes yapabilir bunu. Ben Interbus'la 18 ülke gezdim. :) Erasmus eğitimle alakalı. 18 ülkede Erasmus yaptım diyeyim ben de o zaman ne alaka.
Nasil bir ego!Biliyorum ama sevgimiydi yoksa suana kadar tatile gitsek fezmeye gitsek hep bana bakarlardi benden hoslanirlardi bu sefer oyle olmadi diyemi boyleyim onu anlamaya calisiyorum