Sevgilim varken baskasina asik oldum

Kendimi cok kotu hissediyorum halamin bize sirf bizden birini begensinde arrik evlendirelim diye getirdigi kisiye asik oldum ve cocugun gozude sanki kucuk kardesimde Allahim beni nelerle sınıyorsunda ben gecemiyorum sinavini
Duygularınızı çok uçlarda yaşıyormuşsunuz gibi geldi.
Bundan dolayı net değil, bence hemen emin olmayın, biraz sakin yaklaşın.

Hiçbir yazdığınız cümleyi anlamadım halanız birisini beğensin diye getirmiş kız kardeşiniz girmiş araya bilmemne bilmemne.. Başkasına aşıksanız sevgilinizden ayrılın. Aynı duruma düşseydiniz neler hissedersiniz? Tek bunu diyorum kamu spotu gibi. Bugünlerde haftada 2 kez bu şekilde konuya aynı yorumu yazmazsam olmuyor zaten. Kopyala yapıştır yapıcam. :KK53:

Sen çok aşık değil miydin sevgiline, yanlış mı hatırlıyorum sevgiline çay koymaktan bile deliler gibi zevk alıyordun. Demek ki o kadar aşık değilmişsin sevgiline, bence ayrıl.
Aşırı olan birçok duygu hasarlı şekilde görüldüğü gibi

Biliyorum ama sevgimiydi yoksa suana kadar tatile gitsek fezmeye gitsek hep bana bakarlardi benden hoslanirlardi bu sefer oyle olmadi diyemi boyleyim onu anlamaya calisiyorum
Bu nasıl bir egodur ya.? Gözlerim yandı okuyunca.. Güzelliğiniz yazdıklarınızdan anlaşılıyor.. Ama iç güzelliğinizden bahsediyorum.. Demek herkes size bakıyor ve de hep sizden hoşlanıyorlar.. Vaaay.. Nasıl olur da sizinle ilgilenmez o çocuk Allahımmm.. Neden neden nedennn...? Nayııııır.! Nolamaaaaz! Hepsi benim olmalı herkesss beni beğenmelii... Gibi bir edanız var.. Hayırlara vesile...

:) sonucta ayni ulkede olucaz aman ne cok sey biliyorsunuz ya

Erasmus o değil yani ne diyeyim, kuzeninin yanına gitmen ziyaret herkes yapabilir bunu. Ben Interbus'la 18 ülke gezdim. :) Erasmus eğitimle alakalı. 18 ülkede Erasmus yaptım diyeyim ben de o zaman ne alaka.

Sevgilin varken baskasina asik olduysan ayril. Ufak bir begeniyi ask diye abartiyorsan bastir.
Cocugun gozu kardesindeyse o cocuktan da uzak dur.
Ya sevgilinle devam et (ask mi kucuk begeni mi karar vererek) ya da baska birini bekle.
Karistirma hayatini farkina vardiysan birseylerin. Bu arada mesajlari okumadim yas kac merak ettim.
En buyuk sinavin bu olmayacaktir hayatta. Ama gencken oyle gelebilir bazen. Gecer.

Erasmus o değil yani ne diyeyim, kuzeninin yanına gitmen ziyaret herkes yapabilir bunu. Ben Interbus'la 18 ülke gezdim. :) Erasmus eğitimle alakalı. 18 ülkede Erasmus yaptım diyeyim ben de o zaman ne alaka.
Çıkıktır o çıkık erasmus olsa duramaz:halay::ıslık:

11 aylik uyelikte 48 konu valla milletin hayati ekşin dolu sorsan issiz olan bendirim:işsiz:
Ayril ayril eskiyi birak ole hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyo pek

Back
X