Evlendiginizde onlara uymazsaniz çok garipseneceksinizYeni uyeyim nerden baslasam bilmiyorum bugun kavga ettik. Sevgilim askerden geldi su ara is ariyor 1-2 aydir da evde. 2.5 yildir sevgiliyiz aileler tanisti okulum bittiginde evlenmeyi düşünüyoruz.
Sevgilim akrabalariyla cok icli disli bu ailesindede ayni hatta ondan daha fazlalar. Oyle yakinlarki sevgilimi amcasi arar bizi arabayla al gel derler sevgilim hayir deyince babasini ararlar sevgilim gitmek zorunda kalir. Ama cogu zamanda o gider zaten. Birbirlerine cok baglilar. Bense akrabalik iliskisi cok iyi olmayan biriyim. Ailemlede sorunlarim var. Sevgilim son 1 haftadir hergun akrabalariyla. En son ki kavgamizda sabah hala kızının nikahina gitti aksamda nikah yemegi olacakmis zaten kac gündür hergun akrabalar bulusuyor resmen bulusmak icin garip garip adetler cikariyolar.
Sevgilini boyle kabul ettin bastan kabul etmeseydin diyenler olabilir ama biz Üniversitede tanistik yani sevgili olduğumuzda baska sehirdeydik memleketine döndüğünde anladim bu akraba sevdalarini. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum uyku tutmuyor.
Bu konulari cok fazla konustuk her seferinde daha 2 gun once kendime ceki duzen vercem bundan sonra surekli gitmicem demisti
Bunun farkindayim ona 100lerce kez açıkladım ben oyle biri degilim olamam diye ama herseyin duzelecegini düşünüyorEvlendiginizde onlara uymazsaniz çok garipseneceksiniz
Ailesinin sehrinde yasamak istiyor. Ben calisirsam baska sehir olurmus anca. Kpss falan kazanmam lazim cok ugrasiyorum okul bitmek uzere ama atanamazsam ayni sehirde olucazDaha çok yolunuz var ama ilerisi icin sorun bu durum. Geeci is durumlariniz filan önemli ama baska sehirde filan calisirsaniz daha rahat olursunuz sanki
Canım bakma sen öylee dediğine geldiğin yere uy diyecekler ikide bir onun bunun işine koşacak sinir olacaksın uzak olun en güzeliBunun farkindayim ona 100lerce kez açıkladım ben oyle biri degilim olamam diye ama herseyin duzelecegini düşünüyor
Oda senin gibi degil iste.Sen aile bagina onem wermeye bilirsin.Aile baglarin kuwwetli olmayabilir.İcli disli degilsindir.Oda senin tam tersin we bunu degistiremeyecektir.O seni nasil oldigun gibi kabul ediyosa sende onu oyle kabul etmelisin.Yoksa cok tatsizlik olur zaten bu sebepten ayrilabilirsiniz bile.Bunun farkindayim ona 100lerce kez açıkladım ben oyle biri degilim olamam diye ama herseyin duzelecegini düşünüyor
Bunun farkindayim ona 100lerce kez açıkladım ben oyle biri degilim olamam diye ama herseyin duzelecegini düşünüyor
Oda senin gibi degil iste.Sen aile bagina onem wermeye bilirsin.Aile baglarin kuwwetli olmayabilir.İcli disli degilsindir.Oda senin tam tersin we bunu degistiremeyecektir.O seni nasil oldigun gibi kabul ediyosa sende onu oyle kabul etmelisin.Yoksa cok tatsizlik olur zaten bu sebepten ayrilabilirsiniz bile.
Haklisin kesinlikleSeni cok iyi anlıyorum ama sevgilinde senin gibi olamaz. Sen onlara ayak uydurdugun sürece herşey güzel olur. Bir kere laf etsen senden kötüsü olmaz. Adin kıskanç fitne fesata cikar...
Bu normalde kızılacak bir şey değil. Yapması gerekeni yapmış ama siz çok dolduğunuz için gözünüze batmış sanırımEn son ki kavgamizda sabah hala kızının nikahina gitti aksamda nikah yemegi olacakmis
Nikah yemegini ben ilk defa duyuyorum oyle bisey mi varBu normalde kızılacak bir şey değil. Yapması gerekeni yapmış ama siz çok dolduğunuz için gözünüze batmış sanırım
Nikah yemeği demişler ama küçük bir kutlama gibi düşünün. Sizin nikahınız olunca sizde aile büyükleriyle yemek yersinizNikah yemegini ben ilk defa duyuyorum oyle bisey mi var
Evet doldugum icin artik bazi seyleri daha fazla abartiyorum bunun farkindayim ama zaten isteme olmus sonraki gunler onun tatlisini yiyip yuzuk takmislar nikah olmus nikahin yemegi falan bunlar bana mantiksiz geliyor onceden de bi dugun icin 3 gun ailesinin yaninda gitti ilk gun tam 12 saat dugun evinde durdular. Sayamadigim birsuru sey oldu. Artik burayada bitmeyiversin kafasindayim artik cunku 1 haftayi geckin sabah aksam akrabalarina gidiyorNikah yemeği demişler ama küçük bir kutlama gibi düşünün. Sizin nikahınız olunca sizde aile büyükleriyle yemek yersiniz
Bende kuzenim içim bunların hepsini yaparım. Siz hayatındasınız diye diğer insanlar değerinden kaybetmiyor. Demekki kuzeni kıymetli onun için.Evet doldugum icin artik bazi seyleri daha fazla abartiyorum bunun farkindayim ama zaten isteme olmus sonraki gunler onun tatlisini yiyip yuzuk takmislar nikah olmus nikahin yemegi falan bunlar bana mantiksiz geliyor onceden de bi dugun icin 3 gun ailesinin yaninda gitti ilk gun tam 12 saat dugun evinde durdular. Sayamadigim birsuru sey oldu. Artik burayada bitmeyiversin kafasindayim artik cunku 1 haftayi geckin sabah aksam akrabalarina gidiyor
Evet ayrilmam gerektiginin farkindayim evleNe kadar güzel birbirlerine bağlılarmış. Çok büyük bir nimet. Eğer evlenir sınırlamaya çalışırsanız zararlı siz çıkarsınız. Yol yakınken bitirin. Yoksa sizin evliliğiniz eninde sonunda biter. Düzelteceğim diye de uğraşmayın. İnsanların arasını bozmak ya da uzaklaştırmaya çalışmak çok büyük bir kul hakkıdır. Olan size olur.
Nereden mı biliyorum tecrübe...
Yapin o zamanBende kuzenim içim bunların hepsini yaparım. Siz hayatındasınız diye diğer insanlar değerinden kaybetmiyor. Demekki kuzeni kıymetli onun için.
Şu mesajınızdan bile öfkeniz belli oluyor. Sanırım kıskanç birisiniz.Evet ayrilmam gerektiginin farkindayim evle
Yapin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?