Sevgilim ve akraba sevgisi

Zaten ilerisi icin diyorum ben adam hergun akrabalarina gitsin sonra evlenelim ve birden bunu azaltsin normal mi bu yaparmi? simdiden ikimiz de fedakarlik yapmaliyiz bu dusuncede oldugum icin azaltmasini istiyorum.

K Kaktuss00 erkek arkadaşının ve ailesinin sürekli bir arada olması su an seni rahatsız ediyor ama aslinda şu an seni etkileyen hicbirsey yok. Erkek arkadaşınla ciddi bir yola girdiğinizde o düğünlere sen de katılıyor olacak,yeri gelecek düğün evine destek olmak için evinde günlerce başkasının düğününe gelenleri ağırlıyor olacaksın.Baska şehirde yasasaniz her bir akraba ayrı ayrı gelip sizde (yakinlik derecesine göre artan surelerde) kalıyor olacak sen de onların hizmetlerini göreceksin. Böyle bir yasamin rahatsız etmediği kişiler de tanıyorum,çok mutsuz huzursuz olan kişiler de ..sana uygun bir hayat değilse bu yola hiç girme

Zaten ilerisi icin diyorum ben adam hergun akrabalarina gitsin sonra evlenelim ve birden bunu azaltsin normal mi bu yaparmi? simdiden ikimiz de fedakarlik yapmaliyiz bu dusuncede oldugum icin azaltmasini istiyorum.
Akrabalarınla görüşme demek bana fazla gelir ya, bilemedim. Bizde de benzer bir durum var. Sevgilim kuzeninin ismini bilmez, akrabalarını bayram dışında görmüyordur bile. Ama benim ailem, kuzenlerim sürekli planlar yapar gezeriz. Hepsiyle tanıştırdım, onun uyuşabildikleriyle birlikte planlar yapıyorum ben de hem ortamı görsün önyargılı davranmasın hem de alışsın diye. Mesele dengeyi bulabilmekte bence. Ben ona akrabalarımla görüş diye diretmem, o da bana görüşme diyemez. Görmek istedikleriyle birlikte plan yapılır istemedikleriyle ben ayrıca görüşürüm. Kalkıp görüşme diye baskı yapsa ilişki orada biter.

Bence ufaktan iletişim kurmayı deneyin. Evlenince elbette her gün her gün görüşülmez doğal olarak azalacaktır.

Bu siteye yeni uye oldum sirf bunu sorabilmek icin o yuzden yanlis birsey mi yapiyorum bilmiyorum 2den beri uyumuyorum. Babasi araba kullanamiyor ve akrabalardan da pek kullanan yok bu yuzden sevgilimden istiyorlar hep bunu onceden daha cok abartiydi her gun birini hastaneye falan goturuyordu sadece sevgilim mesgul degilmis gibi. Gece calisiyordu sabah uyumadan akrabalarinin islerini halletmeye gittigi oluyordu ben ilk bastan beri sevdigim icin yavas yavas sakince anlatmaya calistim banada cok seyler dedi aileme haftada 1 kesin gideriz onlarda gelir her hafta. iste akrabalarim gelirse bisey diyemem ne kadar gelirlerse gelsin ayip olur denmez falan.

Rahatsiz eden sey her gun sabah aksam birine misafirlige gitmesi. Yoksa neden buna laf edeyim
Gidebilir. Koskocaman adam sizden izin mi alacak amcasına, halasına giderken. Sen akrabalık olaylarını sevmeyebilirsin ama sevgilin seviyor. Velisi gibi takılma, bunaltırsın sevgilini.

Gidebilir. Koskocaman adam sizden izin mi alacak amcasına, halasına giderken. Sen akrabalık olaylarını sevmeyebilirsin ama sevgilin seviyor. Velisi gibi takılma, bunaltırsın sevgilini.
Ay ne kadar garip insanlarsiniz ya tum sinirinizi burda cikariyorsunuz herhalde siliyorum hesabimi asil siz cekilmezsiniz sonra ilerde esimin ailesine gitmek istemiyorum konularini acip duruyorsunuz baskasina gelince karisma diyorsunuz gercekten cok garipsiniz acidim size

Benim eşimin akrabalarıyla sorunum yok ki. Hepsi başka şehirde. Üstelik eşim akrabalarına gitmeyi hiç sevmez. Beni de götürmez. Bense akrabalarıma istediğim gibi gider gelirim. Yanlış kişiye söyledin bu lafı
Ayrıca hiç de sinirli değilim ama kişi kendinden bilir işi. Bu agresiflikle daha çokkk silersin hesap :)

Nikah ve nikah yemeğine gitmesinde ne var? Sizin aileniz uzak, siz ailenizle problemlisiniz diye o da mı böyle olmalı? Siz kendinizi düzeltin bence. Sizin gibi bir insanla olmak istemezdim.

En son ki kavgamizda sabah hala kızının nikahina gitti aksamda nikah yemegi olacakmis zaten kac gündür hergun akrabalar bulusuyor resmen bulusmak icin garip garip adetler cikariyolar.
Tamam akrabaların sürekli arayıp gel al demesi belki şimdi sorun gibi görünmese de ilerde evlenirseniz, vakitli vakitsiz sizi rahatsız etmeleri demek.
Ama burada nikah ve nikah yemeğini sırf buluşmak için garip adet olarak düşünmeniz abartı olmuş.

Haklisiniz sinirle oyle dusundum

E ama görmüşsünüz adamın nasıl olduğunu. Üniversitede tanışmış olmanız gerçeği değiştirmez ki.
Para kazanmaya başlayınca bunun üst levelini yaşayacaksınız.
Tabi karar sizin. Ama ben böyle biriyle yapamam.

bence çok iyi düşünmelisin ve ona göre vermelisin kararını , bizde birbirine çok bağlı bir aileyiz , amca dayı hala teyze vs... fakat eşim tam tersi çok kopuk aile bağları , bu bizim evliliğimizde herzaman sorun yarattı , tabiki hergün her dakika onlarla birlite olmak diyil kasdettiğim fakat birlikte olunması gereken yerde ben herzaman onların yanında oldum oluyorumda bu çok başka birşey böyle alışmış bu bir yaşam tarzı olmuş artık , evlenince bekar olduğu kadar olmayacaktır illaki çünki artık sorumlulukları artıyor insanın, ama olması gerektiğinde mutlaka birlite olacak hatta sizde onunla gideceksiniz , size bu garip geliyor belliki asla yadırgamıyorumda , ama artık biliyorsunuz ve ona göre iyi düşünmelisiniz

Haksızsın. Bireyleri oldugu gibi kabul edeceksin. Değiştirmeye calısmak yanlış. O saana nasıl saygı duyuyorsa sende duyacaksın. 40 yıllık akrabalarını 2 senedır tanıdıgı birine mi tercih edecek. Sonunda cocuk ben böyleyim işine gelırse der. Pasa pasa kabul edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…