Yeni uyeyim nerden baslasam bilmiyorum bugun kavga ettik. Sevgilim askerden geldi su ara is ariyor 1-2 aydir da evde. 2.5 yildir sevgiliyiz aileler tanisti okulum bittiginde evlenmeyi düşünüyoruz.
Sevgilim akrabalariyla cok icli disli bu ailesindede ayni hatta ondan daha fazlalar. Oyle yakinlarki sevgilimi amcasi arar bizi arabayla al gel derler sevgilim hayir deyince babasini ararlar sevgilim gitmek zorunda kalir. Ama cogu zamanda o gider zaten. Birbirlerine cok baglilar. Bense akrabalik iliskisi cok iyi olmayan biriyim. Ailemlede sorunlarim var. Sevgilim son 1 haftadir hergun akrabalariyla. En son ki kavgamizda sabah hala kızının nikahina gitti aksamda nikah yemegi olacakmis zaten kac gündür hergun akrabalar bulusuyor resmen bulusmak icin garip garip adetler cikariyolar.
Sevgilini boyle kabul ettin bastan kabul etmeseydin diyenler olabilir ama biz Üniversitede tanistik yani sevgili olduğumuzda baska sehirdeydik memleketine döndüğünde anladim bu akraba sevdalarini. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum uyku tutmuyor.
Bu konulari cok fazla konustuk her seferinde daha 2 gun once kendime ceki duzen vercem bundan sonra surekli gitmicem demisti