- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Başka şehirde olsanız bu sefer yatılı misafirliklerden şikayetçi olabilirsiniz eğer çok çok uzak mesafe olursa pek gelip gidemezler belki. Bu durum sizin için hep bir sorun olacak gibi. Iyi düşünüp tartınAilesinin sehrinde yasamak istiyor. Ben calisirsam baska sehir olurmus anca. Kpss falan kazanmam lazim cok ugrasiyorum okul bitmek uzere ama atanamazsam ayni sehirde olucaz
Düğün tercih etmeyen çiftler nikahtan sonra bir yemek verebiliyorlar. Benim cevremde de çok yaygın değildir ama abes bir durum da değil. Konu sahibinin adet uyduruyorlar diye buna takılması normal gelmedi bana. 3 gün 3 gece düğün yapsalar ne olacaktı acaba :)Nikah yemegini ben ilk defa duyuyorum oyle bisey mi var
ne kadar güzel bir özelliği, kötü birşeymiş gibi anlatmışsısınız..Yeni uyeyim nerden baslasam bilmiyorum bugun kavga ettik. Sevgilim askerden geldi su ara is ariyor 1-2 aydir da evde. 2.5 yildir sevgiliyiz aileler tanisti okulum bittiginde evlenmeyi düşünüyoruz.
Sevgilim akrabalariyla cok icli disli bu ailesindede ayni hatta ondan daha fazlalar. Oyle yakinlarki sevgilimi amcasi arar bizi arabayla al gel derler sevgilim hayir deyince babasini ararlar sevgilim gitmek zorunda kalir. Ama cogu zamanda o gider zaten. Birbirlerine cok baglilar. Bense akrabalik iliskisi cok iyi olmayan biriyim. Ailemlede sorunlarim var. Sevgilim son 1 haftadir hergun akrabalariyla. En son ki kavgamizda sabah hala kızının nikahina gitti aksamda nikah yemegi olacakmis zaten kac gündür hergun akrabalar bulusuyor resmen bulusmak icin garip garip adetler cikariyolar.
Sevgilini boyle kabul ettin bastan kabul etmeseydin diyenler olabilir ama biz Üniversitede tanistik yani sevgili olduğumuzda baska sehirdeydik memleketine döndüğünde anladim bu akraba sevdalarini. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum uyku tutmuyor.
Bu konulari cok fazla konustuk her seferinde daha 2 gun once kendime ceki duzen vercem bundan sonra surekli gitmicem demisti
herşeyin derken... aslında senin 'düzeleceğini' yani onlara uyum sağlayacağını düşünüyor.Bunun farkindayim ona 100lerce kez açıkladım ben oyle biri degilim olamam diye ama herseyin duzelecegini düşünüyor
Sizin akraba ilişkilerinizin iyi olmaması size özgü her ailenin bir yapısı var ve bu durum da asla değiştiremezsiniz artık oturmuş bir aile ilişkileri var çünkü ya bu şekilde olduğu gibi kabul edip hoş göreceksiniz ya da buna dayanamayıp size sıkıntı oluyorsa yol yakınken ayrılacaksınız onlar o şekilde devam eder siz evliliğe döküp işi ilerlerseniz ve bu şekilde onu baskılamaya çalışırsanız siz kötü olursunuz kendinize bu açıdan güvenmiyorsanız bence ayrılın en mantıklısı bu sizin için böylece ne hayatı kendinize ne de ona zindan etmiş olursunuzYeni uyeyim nerden baslasam bilmiyorum bugun kavga ettik. Sevgilim askerden geldi su ara is ariyor 1-2 aydir da evde. 2.5 yildir sevgiliyiz aileler tanisti okulum bittiginde evlenmeyi düşünüyoruz.
Sevgilim akrabalariyla cok icli disli bu ailesindede ayni hatta ondan daha fazlalar. Oyle yakinlarki sevgilimi amcasi arar bizi arabayla al gel derler sevgilim hayir deyince babasini ararlar sevgilim gitmek zorunda kalir. Ama cogu zamanda o gider zaten. Birbirlerine cok baglilar. Bense akrabalik iliskisi cok iyi olmayan biriyim. Ailemlede sorunlarim var. Sevgilim son 1 haftadir hergun akrabalariyla. En son ki kavgamizda sabah hala kızının nikahina gitti aksamda nikah yemegi olacakmis zaten kac gündür hergun akrabalar bulusuyor resmen bulusmak icin garip garip adetler cikariyolar.
Sevgilini boyle kabul ettin bastan kabul etmeseydin diyenler olabilir ama biz Üniversitede tanistik yani sevgili olduğumuzda baska sehirdeydik memleketine döndüğünde anladim bu akraba sevdalarini. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum uyku tutmuyor.
Bu konulari cok fazla konustuk her seferinde daha 2 gun once kendime ceki duzen vercem bundan sonra surekli gitmicem demisti
Ailesinin sehrinde yasamak istiyor. Ben calisirsam baska sehir olurmus anca. Kpss falan kazanmam lazim cok ugrasiyorum okul bitmek uzere ama atanamazsam ayni sehirde olucaz
Yeni uyeyim nerden baslasam bilmiyorum bugun kavga ettik. Sevgilim askerden geldi su ara is ariyor 1-2 aydir da evde. 2.5 yildir sevgiliyiz aileler tanisti okulum bittiginde evlenmeyi düşünüyoruz.
Şimdi askerden dönmüş işi yokmuş. E bu arabayı kim aldı gökten inmediyse. Babası aldığı için babası isteyince götürecek mecburen.Bu siteye yeni uye oldum sirf bunu sorabilmek icin o yuzden yanlis birsey mi yapiyorum bilmiyorum 2den beri uyumuyorum. Babasi araba kullanamiyor ve akrabalardan da pek kullanan yok bu yuzden sevgilimden istiyorlar hep bunu onceden daha cok abartiydi her gun birini hastaneye falan goturuyordu sadece sevgilim mesgul degilmis gibi. Gece calisiyordu sabah uyumadan akrabalarinin islerini halletmeye gittigi oluyordu ben ilk bastan beri sevdigim icin yavas yavas sakince anlatmaya calistim banada cok seyler dedi aileme haftada 1 kesin gideriz onlarda gelir her hafta. iste akrabalarim gelirse bisey diyemem ne kadar gelirlerse gelsin ayip olur denmez falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?