sevgilim ve annesi

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Ben fazla rahatliga gelemiyorum. Daha once evde rahatca annesinin onunde soyundugunu Boxerla takildigini ogrendigimde de şok olmuştum. Simdi de cogu gece ayni odada uyuduklarini ogrendim ve saskin durumdayim. 23 yaşında erkek icin normal mi siz söyleyin? Ben bu kadar iç içe yaşam sevmiyorum ve kabul edemiyorum. Zaten her seye karışan bir annesi var. Ileride korkuyorum oyle bir kayinvalidem olacagindan bu yuzden de simdiden bir seyleri durdurmaya calisiyorum. Gerçekten cok huzursuzum.

boxer varmış en azından. ayrı yatakta uyuyorlarsa sorun değil.
evlilik planınız varsa kv nasıl olur, onu gözlemle.

Annesi O uyuduktan sonra gelip yanindaki yataga yatiyormus. (Bunun icin sebep sunmadi). Ya da o gece uyanip onun yanina geciyormus. Guya sicak gelmis de gecmis 2 odada da klima var. Anlam veremiyorum
Bu kadar bağımlı olunmaz oha yani, tedirgin olmakta çok haklısın evlenince de aranızda yatmaya falan kalkar :eek: :işsiz:

ne gerek var töbe est biz kız kıza kardeşimle bile zorda kalmadıkça aynı yatakta yatmıyoruz. herşeyi geçtin demekki ana kuzusu :KK17: çanlar çalıyor :KK51:

Annesi O uyuduktan sonra gelip yanindaki yataga yatiyormus. (Bunun icin sebep sunmadi). Ya da o gece uyanip onun yanina geciyormus. Guya sicak gelmis de gecmis 2 odada da klima var. Anlam veremiyorum
Sebepsiz olması garip tabii.
Bilmiyorum ben uzatmazdım bu ilişkiyi.
Zaten hastalık vs. dışında iç çamaşırıyla anne baba yanında dolaşılması da abes bana göre.

Hiç normal değil bence
Ya da ben empati kuramıyorum.

Ben annemle aynı odada yatmam, sıcaktan pişsem bile.

Çocuklarım bile kendi odalarında yatarlar, çift kişilik yatağım olmasına rağmen herkes kendi odasındadır. Bazen anne yanında yatayım mı diye sorarlar, o yüzden ikisi de ayda 1 kez yanımda yatıyor, onun haricindeki günler asla.

Anlayamıyorum :KK43:

boxer varmış en azından. ayrı yatakta uyuyorlarsa sorun değil.
evlilik planınız varsa kv nasıl olur, onu gözlemle.

Gozlemledim ve korkuyorum gercekten. Kadin yuzume karsi gayet iyi ama nedense sevgilimle aramizdaki en sık kavga sebebi ailesi ve ailesinin beklentileri. Gorusme sıklığımız hafta sonu tatillerimiz niyeyse onlari rahatsiz ediyor. O yastaki insana asiri derecede karisiyorlar ve cok rahatsizim

Sebepsiz olması garip tabii.
Bilmiyorum ben uzatmazdım bu ilişkiyi.
Zaten hastalık vs. dışında iç çamaşırıyla anne baba yanında dolaşılması da abes bana göre.

Kesinlikle bana gore de oyle. Oldu olacak banyoya cagirip kese de yaptiralim. Bu kadar rahatlik hos gelmiyor bana asla

Ben fazla rahatliga gelemiyorum. Daha once evde rahatca annesinin onunde soyundugunu Boxerla takildigini ogrendigimde de şok olmuştum. Simdi de cogu gece ayni odada uyuduklarini ogrendim ve saskin durumdayim. 23 yaşında erkek icin normal mi siz söyleyin? Ben bu kadar iç içe yaşam sevmiyorum ve kabul edemiyorum. Zaten her seye karışan bir annesi var. Ileride korkuyorum oyle bir kayinvalidem olacagindan bu yuzden de simdiden bir seyleri durdurmaya calisiyorum. Gerçekten cok huzursuzum.
Yuhhhj bizde de çocuklar ergenliğe girince kız erkek odası ayrılır değişik. Babası yok mu annesiyle aynı odada uyuyor

Hiç normal değil bence
Ya da ben empati kuramıyorum.

Ben annemle aynı odada yatmam, sıcaktan pişsem bile.

Çocuklarım bile kendi odalarında yatarlar, çift kişilik yatağım olmasına rağmen herkes kendi odasındadır. Bazen anne yanında yatayım mı diye sorarlar, o yüzden ikisi de ayda 1 kez yanımda yatıyor, onun haricindeki günler asla.

Anlayamıyorum :KK43:

Bir de babasiyla yatsa neyse ama anneyle 23 yasinda erkek evlat beraber yatinca ben bunu normal karsilayamam sebep ne olursa olsun

Gozlemledim ve korkuyorum gercekten. Kadin yuzume karsi gayet iyi ama nedense sevgilimle aramizdaki en sık kavga sebebi ailesi ve ailesinin beklentileri. Gorusme sıklığımız hafta sonu tatillerimiz niyeyse onlari rahatsiz ediyor. O yastaki insana asiri derecede karisiyorlar ve cok rahatsizim

Erkek arkadaşınızın bunu nasıl karşıladığı önemli olan.

Buradan görüldüğü kadarıyla da o da normal karşılıyor.

O yüzden: Kaç kurtul kardeş

Yuhhhj bizde de çocuklar ergenliğe girince kız erkek odası ayrılır değişik. Babası yok mu annesiyle aynı odada uyuyor

Babasi var o diger oglanla ya da tek basina uyuyor sanirim. Bunlar klimada uyuduklari icin berabermis guya. Ama havalar sicak degilken de annesi o uyuduktan sonra gelip yanindaki yataga yatiyormus. Cok tuhaflar

Erkek arkadaşınızın bunu nasıl karşıladığı önemli olan.

Buradan görüldüğü kadarıyla da o da normal karşılıyor.

O yüzden: Kaç kurtul kardeş

Evet normal karşılıyor ve en cok da buna şok oldum. Ben de acik acik soyledim bu kadar rahatlik bana gore degil ya buna son verirsin ya da iliski biter kabul etmem ben boyle dedim. O da ben gitmem ama onun gelmesine engel olamam dedi napicagimi bilmiyorum cok rahatsiz oldum

Bunlar hayat stilidir, hayat anlayisidir, size uymuyorsa ayrilirsiniz. Bu anlattiginiz eye zihniyet denir size ters ise ayrilirsiniz. Yoksa duzeltmeye kalkmak elestirmek yanlis oildugunu soylemek size kavga gurultuden baska birsey getirmez.
Su anlattigin kimilerine gore ahlaksizliktir saygisizliktir kimilerine gore gayet normaldir. Bunu ancak sen bilebilirsin sana uymuyorsa ayrilacaksin baska care yok

Fa
Fazla rahatlığa gelemiyorsanız ayrılırsınız. İkisi de koca insanlar. Kaldı ki o onun annesi. Böyle bir şey düşünmeniz bana göre çok ayıp.

Back
X