- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi filizfilizta
belki evde 3 yatak var. babası çok horluyor annede gelip oğlunun yanındaki yatağa yatıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasi var o diger oglanla ya da tek basina uyuyor sanirim. Bunlar klimada uyuduklari icin berabermis guya. Ama havalar sicak degilken de annesi o uyuduktan sonra gelip yanindaki yataga yatiyormus. Cok tuhaflar
Kocasi yok mudur acep ? Yani eşi ile uyumak varken neden oğlunun yanında uyur o da ayrı bir muamma... Ilerde bence çok sorun olur gibi me geliyor, ana kuzusuysa cok zor işin. Sonucta oğluda kocaman bir birey ve yetişkin ben çok doğru bulmuyor, şahsen benim oğlum olsa odasina ya da yanina yatma gibi bir eylemim olmaz , yetişkin ve çocuk değil.Ben fazla rahatliga gelemiyorum. Daha once evde rahatca annesinin onunde soyundugunu Boxerla takildigini ogrendigimde de şok olmuştum. Simdi de cogu gece ayni odada uyuduklarini ogrendim ve saskin durumdayim. 23 yaşında erkek icin normal mi siz söyleyin? Ben bu kadar iç içe yaşam sevmiyorum ve kabul edemiyorum. Zaten her seye karışan bir annesi var. Ileride korkuyorum oyle bir kayinvalidem olacagindan bu yuzden de simdiden bir seyleri durdurmaya calisiyorum. Gerçekten cok huzursuzum.
Asıl ilginç olan sizsiniz bana göre...Kesinlikle bana gore de oyle. Oldu olacak banyoya cagirip kese de yaptiralim. Bu kadar rahatlik hos gelmiyor bana asla
Fa
Fazla rahatlığa gelemiyorsanız ayrılırsınız. İkisi de koca insanlar. Kaldı ki o onun annesi. Böyle bir şey düşünmeniz bana göre çok ayıp.
Asıl ilginç olan sizsiniz bana göre...
Memnun değilseniz neden ısrarla devam ettiriyorsunuz bu ilişkiyi?
aklıma bişey geldi ama neysee
He pardon o zaman.Bu durumu bugun ogrendim ve istemediğimi belirttim israrla devam ettiren yok ortada?
Siz istiyorsunuz diye kimse alışkanlıklarını değiştirmez.
Arkadaşlar çözüm sunmuş ayrılın diye.
Hala yok şöyle yok böyle diyorsunuz.
Değişmez arkadaşım değişmez.Kendisi degistirecegini soyledi... Ben de degismezse ayrilacagimi soyledim. Sizi rahatsiz eden ne onu anlamadim bir tek?
İki odada da klima var ama ikisini de aynı anda çalıştırmak istemiyor olamazlar mı? Yada kadınlarda menopoz denen Bi durum var kendi annemden biliyorum. Bir gecede 15 kez uyanıp farklı yerlere yattığı olabiliyor bunaldıgı için. Neyi sorun yaptığınızı tam olarak anlayamadım. Bir Anne ve oğlundan bahsediyoruz sonuçta.
burdan anneci oldugu çıkartılır mı bilmiyorum ama eğer öyleyse sıkıntı
Sen soruyorsun biz yorum yapıyoruz. Senin düşünce yapın başka olabilir ama ben çok abes Bi durum göremedim açıkçası. Bence gözünde çok büyütüp kendi kendine huzursuzluk verme. Şayet olurda ilerde evlenirseniz zaten seni çok mutsuz eden şeylerle karşılaşacaksınSevgilimin sicakta nasil uyudugunu bildigimden rahatsiz oldum bu durumdan. Benim dusuncelerime uygun degil erkegin annesiyle ayni odada yatmasi, yaninda ic camasirla dolasmasi. Kadin bundan tahrik olacak degil heralde ama her ailede bir sınır olmasi gerektigine inaniyorum belli bir yastan sonra